Şimdi Ara

Sesimizi kimse DUYMIYCAK MI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu sabahtan beri mail atmadığım yönetici kalmadı... Power hem mail hemde PM attım... Adam girip çıkmış kaç kere foruma... Dönüp bakmamış bile.. KARDEŞİM NEDEN HESABIM ENGELLENDI HATASI ALIYORUM... HAYIR VARSA BIR SEBEBI BILELIM ONA GÖRE GELMEYELIM BIR DAHA BURAYA... Cevap vermeye tenezzül bile etmiyorlar. Ne günlere kaldık yahu... Açıcam ağzımı yumucak gözümü BUNE REZILLIKTIR... Ya cevap verin yada işimizi halledin... Aradınmı zaten kimse BULUNMUYOR BU MEMLEKETTE...

• harika 3 gün cezalıymışım.. Aman ne güzel BENDE CEZA ALDIM SONUNDA...SORMASI AYIPTIR ne cezası bu bayağdır foruma girmiyorumda... Girmediğim, uğramadığım için ceza verdiysen PARDON bırdahakıne çok sık girerim... Allah allah... Ne cezasıymış bu söyleyinde bilek.. Kafanıza göre cezamı verır oldunuz...Suyu ısındı buranında...
  • quote:

Orjinalden alıntı: morbid

Bende gülüyorum ağlanıcak halimize dostum bende...

""" Hesabınız engellendi.

eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız şu adresteki forum yöneticisine mesaj atınız.

Geri git ? """"""

Evet hata olduğu kanısındayım... En azından bir açıklama olabilirdi... Ne demek şimdi bu ??? E güzel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN2 -- 18 Mart 2005, 1:03:21 >

• Küfür falan etmiş miydin? Kısaltmalı ya da kısaltmasız. Türkçe ya da yabancı dilde? İmalı ya da doğrudan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kadar adam toplanıpta
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.