Bildirim
Sesli mail ve SMS okuyan app
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam seçili yazıyı okuma özelliği kendisinde var zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
+1905 -
quote:
Orijinalden alıntı: benyokumki
quote:
+1905
Gerçekten çok komik yahu
/>
Konu dışına çevirdiniz bölümü...
-
Ne ilginc bir yanlis anlama olmus. Epey neselenilmis... Guzel.
Benim istedigim araba kullanirken boyle bir app ile bluetooth kulakligi kulagima takip mail geldikce dinlemek. -
quote:
Orijinalden alıntı: anexate
Ne ilginc bir yanlis anlama olmus. Epey neselenilmis... Guzel.
Benim istedigim araba kullanirken boyle bir app ile bluetooth kulakligi kulagima takip mail geldikce dinlemek.
malesef boyle bır uygulama yok.
apple ın kendı yazılımını update ettıgınde boyle bır ozellık beklenıyor.
dıger turlu arkadasların dedıgı gibi cozebılırsınız.. -
up -
Selamlar,
İphonede benimde halihazırda kullandığım, görme engellilerin telefonu kullanabilmesine yarayan VoiceOver adlı bir uygulama var. Ayarlar/genel/erişilebilirlik/VoiceOver'dan açabilirsiniz. VoiceOver mesaj yada mail geldikçe size otomatik okur. Fakat şunu unutmayın, VoiceOver ggörme engellilerin İphone kullanabilmesi için üretilmiş özel bir uygulamadır ve onu açtığınızda iphone kullanım hareketleri tamamen değişir. Gören kullanıcılar sayfa nasıl değiştiriyor bilmiyorum ama ben VoiceOver ile 3 parmağımı sola çekerek bir sonraki sayfaya ilerliyorum. Mesela bir uygulamayı açmak istediğinizde sizin uygulamaya yalnızca bir kez dokunmanız yeterli. Fakat VoiceOver ile bunu yapmak için uygulamaya iki kez tek parmakla ardarda dokunmak gerekiyor. Biraz uzun oldu ama, zaten kendiniz de VoiceOver'i açtığınızda nasıl bir şey olduğunu göreceksiniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İngilizceniz varsa bluetooth kulaklık kullanarak ve siriyi kullanarak okutabilirsinz -
Sevgili arkadasim, bt kulaklik ve siri var, iphone 4s 6.1.2. kullaniyorum (JB siz).
Butun derdim, bisiklet veya araba kullanirken gelen mesajlari bana iphone standby da iken de, screenlock da iken de okuyan bir cozum bulmak.
Nasil yapabilecegimi anlatirsaniz sevinirim.
Iyi geceler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X