Bildirim
Sessiz! kasa önerisi fiyatta 60USD+kdv yi geçmeyecek çık çıkabilirsen işin içinden
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
60$+kdv'ye çok seçenek yok ne yazıkki. Asus TA serisi diyeceğim -
quote:
Orjinalden alıntı: fatiharikan
60$+kdv'ye çok seçenek yok ne yazıkki. Asus TA serisi diyeceğim
saol arkadaşım bende sanırım o dediinden alacaım başka seçenek yok inşallah çok ses yapmıyodur sanırım 12 cm fan var fazla ses yapmaz inş.. -
300 watt psu ve micro atx/flex atx anakart işinizi görürse benim önereceğim tek kasa aopen h420b dir, büroda vardı bir tane, bir keresinde bilgisayarın başına oturdum düğmesine bastım ışıklar bir iki yandı söndü bilgisayar açılmadı, kullanan arkadaşa sordum makinede bir sorunmu var açılmadı diye güldü çocuk yok abi o zaten çalışıyordu sadece ekran kapalıydı sen düğmeye basınca komple kapandı dedi bu arada kasa masanın üzerinde ve 30-40 cm uzağımdaydı gördüğüm en sessiz kasadır diğer bir avantajıda çok ufak boyutlarıyla fazla yer kaplamaması hatta büroya hırsız girdiğinde bunun bigisayar kasası olacağına ihtimal vermemiş olsalar gerek herşeyi silip süpürmüşler bir tek bu kalmış
-
120 mm egzost fanı olan kasa al yoksa böyle kasa aldıktan sonra fanı değiştir.
80mm fanlar çok ses çıkartıyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: yattara 61
120 mm egzost fanı olan kasa al yoksa böyle kasa aldıktan sonra fanı değiştir.
80mm fanlar çok ses çıkartıyor.
TT mambonun 120 mm fanı felaket,benden söylemesi motor gibi çalışıyor namussuz fan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X