Bildirim
sessiz psu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
coolermaster realpower 450w
fiyatı 175 civarı oynuyodu
ben 120 ye satarlarken almıştım 6 taksitle hala ödüyorum parasını
ben de sessizlik için aldım performansı felan önemli değil
bu alette bir tane büyük 12 lik fan var
seni temin ederim ses çıkmıyor aletten 17db felan filan geçtim onu hiç ses yok yaa duymanın da imkanı yok sistemdeki bütün fanları kapattım ve sessiz olduğunu öyle farkettim
kesinlikle bunu öneriyorum
eğer fiyatı çok bulduysan sana tek tavsiyem ne yap et 12cm lik tek fana sahip modellerden psu al
80 lik fanlar her ne kada sessiz olsa da ses çıkarıyor
dünyanın en sessiz fanlarını kullanıyorum 80 lik(zalman,coolermsater) ama gene de ufak bi inilti oluyor bilgisayarda -
zaten 12cm fsp auro1 var. öldürüyo beni sesi. ilk zamanlar iyiydi. 6 ay içinde ses çok arttı.
işlemcide zalman var. sessiz tabiki. psu yuda onu mu alsam -
bence tagan al senını duymak ımkansız en sessız psu
mavibilgisayarda olması lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 15 Temmuz 2005, 23:25:54 > -
benim psu vantec ion400b
arkasında anahtar var
low
medium
auto
diye 3 konumu var low da gerçekten sessiz -
ya bu sessiz mi. bi fanı düğmeyle diğerini fanmate ile sesiz azalttık diyelim. gerçekten sessizmidir.
kırmızı olanların sessiz olduğunu duydum. özel fan varmış. bu maviler tutulmadı. ses den mi?
http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=g2ZFnCNIf30YudNHdUjcQ5HutsyA0y&ad=power_supp&ur_no=76 -
quote:
Orjinalden alıntı: The_WeB
bence tagan al senını duymak ımkansız en sessız psu
mavibilgisayarda olması lazım
tagan ın calısırken sesını bır dınle duyamana ımkan yok -
tagana kulağını iyice yakınlaştırınca çok az bir inilti geliyor...O kadar da olur artık değil mi nede olsa çalıştığını belli etsin alet...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X