Şimdi Ara

Sessiz Vantilatör Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Odam tam evin ortasında klima taktırma şansım yok olsa da pek taraftarı değilim o yüzden vantilatör kullanıyorum 10x10m küçük bir odam var fazla güçlü olmasına gerke yok ama bazen gece bunalıyorum o yüzden sessiz olmalı 2-3 tane buldum hangisi tercih etmeliyim daha önce hep bu standart pervanelilerden kullandım ve hepsi ses yapıyordu acaba bu UFO nun tower tipini denemeliyim yardımlarınızı bekliyorum. ve ayrıca buharlılarıda merak ediyorum bir avantajı var mı

http://www.hepsiburada.com/liste/buses-fj17-40aq-rc-16inch-5-pervaneli-uzaktan-kumandali-vantilator/productDetails.aspx?productId=evbusfj1740aqrc&categoryId=17412

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sessiz Vantilatör Önerisi: Rahat ve Huzurlu Bir Uyku İçin

Uyurken aşırı gürültü, rahatsızlığa neden olabilir ve kaliteli uykuyu engelleyebilir. Sessiz bir vantilatör, geceleri serin ve rahat kalmanıza yardımcı olarak huzurlu bir uyku ortamı yaratabilir.

En Sessiz Vantilatörleri Keşfet

Piyasada çok çeşitli sessiz vantilatörler mevcuttur. En sessiz modelleri bulmak için aşağıdaki önerilere göz atın:

• Vornado 530 Air Circulator: En sessiz vantilatörler arasında yer alarak yalnızca 25 desibel gürültü üretir.
    • Dyson Pure Cool Me: HEPA filtresiyle birlikte gelen bu vantilatör, havayı temizlerken sadece 26 desibel gürültü yayar.
    • Honeywell HT-900 TurboForce: Uygun fiyatlı ve sessiz bir seçenek sunan bu vantilatör, 27 desibel gürültü üretir.

Vantilatör Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Sessiz bir vantilatör seçerken şunları göz önünde bulundurmalısınız:

• Gürültü Seviyesi: Desibel cinsinden ölçülen gürültü seviyesini kontrol edin. Daha düşük desibel, daha az gürültü anlamına gelir.
    • Hava Akışı: Yeterli hava akışı sağlayan ancak çok gürültülü olmayan bir vantilatör seçin.
    • Özellikler: Uzaktan kumanda, salınım ve zamanlayıcı gibi özellikler rahatlık sağlar.
    • Fiyat: Bütçenize uygun bir vantilatör seçin.

Uygun bir sessiz vantilatörle geceleri serin ve rahat kalabilir, huzurlu bir uykunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Atreides52 kullanıcısına yanıt
    Sessiz bir ürün istiyorsanız Rowenta VU 550 modelini tavsiye edebilirim size.

Bence piyasanın en iyisi.

Tanıtımında bile şöyle yazar zaten : " Ses seviyesi:39db ( Fısıldamadan bile sessiz) "

Papirus
  • ben raks aldim ve cok ses yapiyor ruzgar sesi
    iyi hava ufluyor ama ev icin fazla sesli
    bendeki raks da 5 kanatli
    sanirim 3 kanatlilar daha az ses yapiyor
    bilgi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canera66

ben raks aldim ve cok ses yapiyor ruzgar sesi
    iyi hava ufluyor ama ev icin fazla sesli
    bendeki raks da 5 kanatli
    sanirim 3 kanatlilar daha az ses yapiyor
    bilgi

Bende bir rax vardı 3 kanatlı çok eski ama öyle bir sesiz çalışıyorduki sanırsın ses yok rüzgar esiyor sağolsun oğlum pert etti bitane fakir marka aldım çok sesli çok fark var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben eski raks çalışanı olarak şunu söyleyim, raks batalı nerde ise 15 sene oldu evimde 26 yıllık raks vantilatör var halen çalışıyor.
    Şu an ki raks ürünleri çinden kalitesiz olarak ithal ediliyor önermem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hort Hort Hort!

Sessiz vantilatör arayışına devam ediliyor. Rowenta VU 550 modeli kalmamış gibi. Tavsiyeleriniz bekleniyor.

• Up

• Eğey bir uzun süre sonra hortlamış ben arkadaşın Önerdiği Rowenta Vu550'yi almıştım ve aradan 6 yıl geçmiş halen daha sapasağlam mağşallah ve hala sessiz Turbomodda (en yüksek hız) da ses yapıyor zaten 0 ses beklemeyin havayı kesen bir pervaneden bahsediyoruz 0 ses olmaz klimalar bile ses yapıyor ama dediğim gibi 6 yıldır Rowenta kullnıyorum tavsiye ederim BUda tuzlu gelmezse ise baya bir profesyonel duruyor isterseniz bakın
    trendyol.com
    Rowenta VU5670 Turbo Silence Extreme Kumandalı/Standlı Vantilatör | Trendyol
    https://www.trendyol.com/rowenta/vu5670-turbo-silence-extreme-kumandali-standli-vantilator-p-2707138

• Beko AC 6030 gibi bir ürün kullanan var mı? Performansı ve sesi nasıl acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.