Şimdi Ara

SESSİZLİKTE DUYULAN SAÇMA SES <SORUN BÜYÜK BEYLER> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
3
Favori
19.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bentham

Demek istediğini anladım sanırım. Böyle manyetik bir sesmiş gibi değil mi ? Beyninin içinde oluyor gibi

kulaklarımın içinde, o deliklerde oluyor gibi.
  • quote:

Demek istediğini anladım sanırım. Böyle manyetik bir sesmiş gibi değil mi ? Beyninin içinde oluyor gibi

Alıntıları Göster
    bide o sesin paranormal aktivite izlerken geldiğini hayal et
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

quote:

Aynen öyle, doğru anlamışım demek ki. Arada bende merak ederdim sebebi ne ki acep ? İnternette araştıracaktım bir arada nasıl araştıracağım bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bentham -- 6 Eylül 2013; 4:27:03 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

quote:

Aynen öyle, doğru anlamışım demek ki. Arada bende merak ederdim sebebi ne ki acep ? İnternette araştıracaktım bir arada nasıl araştıracağım bilmiyorum

Alıntıları Göster
    hava

• Silence Will Fall
  • siiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Honanım Daber

Silence Will Fall
    En son şiddetli duyduğumuz sesin kulak içinde hafif dalgalarının dolanmasından dolayıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

En son şiddetli duyduğumuz sesin kulak içinde hafif dalgalarının dolanmasından dolayıdır.

Alıntıları Göster
    Ben hep duyarım.7-24
  • quote:

cevap verilmiş. dağılabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

quote:

cevap verilmiş. dağılabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    kulak çınlamasının değişik bir türü. vücudumuzun kendi ürettiği sesi kendinin duyması gibi.
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt

01.16 daki adam çok sessiz bi odada ve duyduğunun boynundaki kan akışının sesi olduğunu söylüyo. Sonra çıkan adam ise kulağın sesten mahrum kaldığında kendi sesini ürettiğini halüsinasyonlar oluşturduğunu alatıyo.

• beyler bunun sebebini açıklayabilirdim ama arkadaşları korkutmak istemiyorum.
  • Lan nasil aklimdan cikaricam simdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E04F5119C

beyler bunun sebebini açıklayabilirdim ama arkadaşları korkutmak istemiyorum.
    Küçükken haberlerde kulağının içinde minik müzik aletleri olan bir çocuğun haberi yapılmıştı, o zamanlar çok fena korkmuştum o geldi aklıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: DraJeS

Lan nasil aklimdan cikaricam simdi
    Yakınınızda herhangi bir üç harfli bulundurmayın; efe,can,cem gibi.
  • Dışarıya çıkınca öyle bir ses duymuyorsun . Evde duyuyorsun çünkü kapalı ortmada oluyor o dediğin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E04F5119C

beyler bunun sebebini açıklayabilirdim ama arkadaşları korkutmak istemiyorum.
    Aynn banada oluyor nedense
    @Howard! Hocam neden PM felan atabilirmisiniz buraya yazmak istemiyorsanız Çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: By DarquE

Aynn banada oluyor nedense
    @Howard! Hocam neden PM felan atabilirmisiniz buraya yazmak istemiyorsanız Çok merak ediyorum
    Gerçekten ben de hep merak ettim ne sesi bu.
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    aynısı bende 2 yıldır var
  • Beyler pc başında oturmaktan bence
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.