Şimdi Ara

Sessizz kasa veya psu ? :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde AOPEN ES50-E 300W bilg. kasam var ; rahatsız edici boyutlarda ses çıkarıyor ve bilgisayarımı en çok kullandığım alan müzik üretimi. Gece kısık sesle, sağlıklı haparlörlerimi bile duyamıyorm ..
    ne yapabilirim?

kasayı toptan mı yada psusunu mu değiştireyim?

kasa olarak ne önerirsinizyada psu ? kullanışlılık önemli değil sadece sessiz olması önemli olan..

yada şöle bir çözüm nsl olr ?

THERMALTAKE Polo 12 410W PSU + Fan Kit (W0033R) - Gumus PSU =

http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=E6DnbiKw0zluOlCVm62tbOWesyhKoI&ad=power_supp&ur_no=63

saygılar..

• Sesin nereden geldiği önemli.Eğer kasa fanlarından geliyorsa onları sessiz olanları ile değiştirebilirsin.Ses psu'dan geliyorsa psu fanınıda değiştirebilirsin.(Tabi elin bu işlere yatkınsa).
    Birde fan kontrolcü aldın mı tamam.Optimal ses/sıcaklık oranını tuttur tamamdır.
    Zalman gibi iyi fanlardan almalısın yanlız.Fan kontrolcüsünü ister kendin yaparsın ister hazır alabilirsin.
    Ben kendim yaptım istersen sana resimleriyle bir yollarım.Ben psu fanını dahi kontrolcüye bağladım.
    Birde işlemci fanı sesli ise onu da sessiz olan bir fanla değiştirebilirsin.Tavsiyem yine zalman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters İntegral -- 8 Kasım 2005, 21:21:37 >
  • Sesin sebebi güç kaynağın kadar işlemci soğutucun da olabilir. Düşündüğün Thermaltake Polo her ikisine de uygun fiyatlı bir çözüm sunabilir.Sadece sessiz olsun yeter dediğin için bu şekilde düşünüyorum,yoksa POLO nun alternatifi çok ama onlar da ekonomik olarak kasabilir.Bir de Vega nın sitesine bak belki stokta vardır.
  • asus t2-p deluxe alırsan ses ve soğutma açısından çok rahat edersin.barebone sistem olduğu için anakartla birlikte geliyo çok farklı ve küçük bi kasa..termaltake in işlemci soğutucusu(bakır kasayla beraber geliyo),güç kaynağı ve kasa fanıyla toplam 3 fan var.işlemci fanı 1350devirle 2000,kasa fanıysa 1500 ile2200 devir arasında değişiyo..birde samsung SPO812C SATA 80 GB disk ile birlikte kulanldığında sesine diyecek olmuyo...
  • arkadaşlar hazır konu açılmış ben de uzman yardımı istiyom

sistemdeki ses vesilesi donanımlar:

+350 w cm psu
    +cm 12 cm arka kasa fanı, stock.
    +stock amd venice fan.
    +epox 9nda+ ultra fan.
    +sapphire x550 vga.

kuzenin hp p4 3.0 bilgisayarı görünce delirdim, alette çıt yok yaa.... silence of hp hesabı.
    benim aletse uçak misali uçup gitcek sanıyorum bazen.

şimdi işl. için thermaltake x90 veya 120 düşünüyom burası ok mi ?

epox ultra boardumun da fanını söküp zalman veya revoltek fansız kuzey köprüsü soğ. düşündüm. ok mi?
    boardın çipseti çok ısınır mı acaba?

şimdi olayın can alıcı kısmı. Bu pasif soğutucuları destekliycek iyi ve de ultra sessiz bir arka kasa fanı lazım. burada öneriniz nedir?

bu arada psu nun fanı değiştirilebiliyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunshines35 -- 11 Kasım 2005, 0:04:57 >
  • psu nun fanı değişir ama garantisi gider e açman lazım sonuçta.
    kk içindeheadsink idare eder heral..
  • yok mu üstat yorumu bu konuya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    750W - 850W Power ve Kasa Önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.