Şimdiden söyleyeyim amacım paramla hava falan atmak değil 5 yılda 1 kere alacağım içime sinsin ve iyi bir şey olsun beni pişman etmesin istiyorum. Şimdi konuya geleyim elime set dizecek para geçti onca zamandır Razer için ağzımın suyu akıyordu ve araştırmaya başlayınca :
''BlackWidow ne ya ilk 10 a bile giremiyor o. Switch leri de çok kötü zaten 1 yıl dayanır en fazla.'' ''DeathAdder çok iyi değil Mamba al o ele tam oturuyor ve daha uzun ömürlü daha kaliteli.'' ''Mamba alma onun USB sini çıkarıp takınca sürekli eskiyor o sonra algılamamaya başlıyor. İlla Mamba alacaksan Tournament Edition al.'' ''Firefly boyut olarak çok küçük bence mousepad alacaksan Goliathus al ama alırken speed ve control olarak 2 ye ayrılıyor senin stiline uyanı al.'' ''Goliathus kenarlarında çok yırtılma oluyor Steelseries en iyisi mousepad olarak.'' -> (Mümkün olduğu kadar aynı markadan toplamaya özen gösteririm ama çok bariz bir performans farkı varsa fikrim değişebilir onun dışında full Razer almayı düşünüyorum veya full aynı marka diyeyim.) ''Kraken 7.1 derileri çabuk eskiyor ve mikrofonu da fazla iyi değil.'' ''Hepsini Chroma almana gerek yok renk için x2 fiyat veriyorsun resmen.'' -> (Bu benim seçimim tabi ama sizin de görüşlerinizi alman isterim.)
gibi yorumlar aldım. Corsair, Steelseries önerenler vs. oldu o yüzden buraya başvurmaya karar verdim. Aklımdaki set : Mamba Chroma, Kraken 7.1 Chroma, BlackWidow Chroma, Goliathus (Speed) şu anda. Kendim araştırabildiğim kadar araştırdım. Buraya kadar fiyatta bir sıkıntı yok ancak daha ucuza getirebileceğim bir yöntem bir yer söylerseniz bu tür yorumlarınıza da açığım. Diğer yerlerdeki gibi herkesin kendi kafasına göre bir şey değil de mantıklı sebeplerle açıklayarak beni yönlendirmesini bekliyorum. Şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkürler!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme