Şimdi Ara

Set İçin yardım lutfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm 1600 watt boschman anfi kullanıyorum
    1000 watt jbl kutulu basım var fakat 1 takım oval ve 1 takım comp alıcam ama yeterli bi ses alabılırmıyım(ABARTI degil)
    Ve onerebılecegınız oval ve comp yazarmısınız???

• ve as oncelıkle amfınızın teybnızın woofer ınızın ozellılerını yazmanıza gerek ayrıca aracı da bıldırrsenız daha verımlı olur tabıkı butcede bıldırmenız gerek
  • ARacım tipo fakat butcem oval ve comp icin en fazla 300 ytl yani
  • Ovali aklınızdan silin. Bir takım mid yeterlidir. Hoş, amfinizin ne idüğü belirsiz.
  • ovaller artık yaramıyor uygun fıyatlara comlar var amfınız sanırım 4 kanal o amfıye 1 takım hertz dsk 130 alabılırsınız 5 kanalsa 2 takım alabılırsınız sahsen bende dsk 130 aldım sımdılık ıyı gorunuyor henuz baglatmadım tavsıye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4burak4

ovaller artık yaramıyor uygun fıyatlara comlar var amfınız sanırım 4 kanal o amfıye 1 takım hertz dsk 130 alabılırsınız 5 kanalsa 2 takım alabılırsınız sahsen bende dsk 130 aldım sımdılık ıyı gorunuyor henuz baglatmadım tavsıye ederim..

com ne oluyor ?
  • Component, yada mid takımı. Yukarıda tavsiye etmiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • component yanı 1 takım componenet tız crossover(gidecek gucu ayarlayan cıhaz) ve de ufak hoparlorlerden olusur ses içindir yuksek basslar ıcın kullanılmız google arama motorundan yazarsanız erişebılırsınız ama coax dan mutlaka vazgecın derım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4burak4

component yanı 1 takım componenet tız crossover(gidecek gucu ayarlayan cıhaz) ve de ufak hoparlorlerden olusur ses içindir yuksek basslar ıcın kullanılmız google arama motorundan yazarsanız erişebılırsınız ama coax dan mutlaka vazgecın derım.

Tam anlayamadım coax ne işe yarar coax niye kullanmayalım ? ben compınet'i ilave olarak tiz sesleride verebildiği için componet diye biliyorum hem mid hem tiz. olarak diğerleri ise sadece mid diye bliyorum bide bu coaxı acıklarmısın coax seçmeyelim ne secelim.
  • Ovaller coaxial olur, yani tüm sinyaller girer, kolondaki her yol kendi özelliğine göre frekansı çalar.
    Sesler yüksek seste birbirine girer, kalite açısından iyi değil yan.
    Mid takım ya da component diğer adıyla, crossover ile sesleri frekanslara ayırarak o frekansları çalabilen bileşenlere yollar.
    Componentlerden verim alabilmek için amfi ile kullanmak gerekir.
    Falan filan.
    Kabaca bu şekilde.
  • ozaman component almak yani takım mid almak daha iyi lakin bunu anfi ile kullanmak gerekir diyorsun peki geçici olarak teybe bağlayabilirmiyiz 50 wat verse idareten
  • Bağlarsın, teypte yazan 50 watt 15-20 watt anca eder.
    Ne kadar ekmek o kadar köfte, çalar işte kendi halinde.
  • component her halukarda daha saglıklı olur kulaklarınız rahat eder kalıtelı ses alırsınız tabıkı amfıyle beslemenız gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.