Şimdi Ara

set üstü ocak ve davlımbaz önerileri. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
1
Favori
29.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Siemens için birkaç bayii gezdim, açıkçası modelleri ve sağlamlığı hoşuma gitti. Bosch'ta da muadil ürünler var fakat pek fiyat almadım ona da bakacağım.
    Yerli ürünlere -daha çok internetten- baktım aradığım özellikleri pek bulamadım, setleri cazip olsa da tek fiyatları o kadar cazip değil.
    Ariston-Electrolux gibi bikaç markaya daha baktım fakat Siemens kadar kalite hissi vermedi bende.
    Miele, Blanco, Franke baktım, fiyatları duyunca kendimi ezik hissettim. Zaten satıcı bile bu ürünlere bu kadar para gömmenin mantıksızlığından dem vurdu.
    Şu an son aşamada aşağıdaki parçaları topladım, nakit 2000 TL civarı bir fiyat verildi bu hafta almayı düşünüyorum, fikri ya da önerisi olan var mı?

Ocak: Özellikle Seramik Cam (Ceran) olsun istedim, hem ince yapısıyla (sert cama oranla) şık hem de darbelere dayanıklı, evimde zaten doğalgaz var.
    http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/pi%C5%9Firme-grubu/ocaklar/ER626PB90E.html?source=browse
     set üstü ocak ve davlımbaz önerileri.

Fırın: Fırını çok fazla kullanmıyoruz fakat en azından Timer özelliği olsun dedim.
    http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/pi%C5%9Firme-grubu/f%C4%B1r%C4%B1nlar/HB331E0.html?source=browse

Davlumbaz: Renk uyumu açısından siyah düşündüm, zira benim için sessizlik ya da emiş gücü yüksekliği çok önemli değil.
    http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/pi%C5%9Firme-grubu/davlumbazlar/LC664WA10.html?source=browse

• Fırın benim Bosch fırının aynısı. İyi seçim
    Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati
    nakit 2000 TL civarı bir fiyat verildi bu hafta almayı düşünüyorum, fikri ya da önerisi olan var mı?
    Davlumbaz: Renk uyumu açısından siyah düşündüm, zira benim için sessizlik ya da emiş gücü yüksekliği çok önemli değil.

Selamlar

Ocak çok iyi tavsiye ederim
    Fırın da davlumbazdan feda edip fırına yönelmeni tavsiye ederim (emiş gücü ve sessizlik çok önemli değil dediğin için)
    http://www.siemens-home.com/tr/ürünler/pişirme-grubu/fırınlar/HB434540E.html?source=browse
    HB43S540E 7-8 ay önce 1570 TL idi ve 1000 TL aldım
    Bende bu modelin HB434540E yerine HB43S540E olanından var ocak da seninkinden metalleri farklı olan modeli (siyah cam)

Davlumbaz ise siemensde çok pahalı olduğu için Termikel aldım ön kısım siyah cam uyum sağlıyor. bakmanı tavsiye ederim.
    Termikel 3106 calipso uzaktan kumandalı dokunmatik ekran.
    istersen akşam resmini ekleyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: T-una

Bilen arkadaşlara bir Aspiratör sorumu buraya yazayım...

Siemens LI28231TR 185TL eder mi? Etmez mi?

Evleneceğim evdeki eski aspiratörlerden ve tipi epey kayık... Inox görünümlü aspiratör tavsiyesi istiyorum...

Soruma bir alternatif daha ekliyeyim..

Termikel 16011-PG Çift Motor Gri Aspiratör 145TL fiyatıyla iyi bir seçim midir?
  • @ albati

fırın olarak sana bir alternatif sunayım. aşağıda linkini verdiğim fırının liste fiyatı 1583 TL. ben bu fırını peşin 1000 TL ye buldum. bu fırından çok sayıda ellerinde olduğu için uygun fiyata veriyorlarmış. senin seçtiğin fırından biraz daha özellikli bir fırın. link bu. satıldığı yer de seydan diye bir firma.

http://www.siemens-home.com/tr/HB23AT520.html?source=search

@ T-una

zaten liste fiyatı o gibi. eder mi etmez mi bu konuda açıkçası bir fikir veremem ama 20-30 TL üstüne verip siemens alabiliyorsan al derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi index -- 17 Kasım 2009; 15:02:48 >
  • Selamlar

Termikel Davlumbaz Calipso 3106 (Uzaktan kumanda, dokunmatik ekran)
    Genel

Cam ekran
    Kumandası (Açma kapama, Işık açma kapama ve kademe ayarı)

369 TL ye HB den aldım
    tek gördüğüm - yönü 2 spot lambası var fazla yanınca ısınıyor (LED Spot ile değiştireceğim)
    Bence fiyat performans ürünü tipi çok hoş sesi belki 1000 TL civarı olan siemensden fazladır ama rahatsız edici sesi yok

• Öneriler için teşekkürler arkadaşlar.
    Araştırdıkça alamıycam galiba.
    Bugün okuldan yine bi arkadaşa sordum, İzmir'de bulunan Ankastre dünyası diye bir mağazadan Franke almış, çok da memnunum dedi.
    Sitesini inceledim fazla model yok, telefonla bilgi aldım, çok ürünleri olduğunu hepsini internete koymadıklarını söyledi.
    Bu haftasonu cebime parayı koyup Karabağlara gidip o mağazaya da bakacam uygun olursa ordan bi set, olmazsa da artık Siemensten bi set alıcam.
  • @ aziz

davlumbaz resim ve yorumları için teşekkürler. bence çok şık bir davlumbaz ve o fiyata böyle bir davlumbaz mükemmel diyebilirim. sanırım ben de aynısından alacağım.

@ albati

franke ürünleri kaliteli, şık ama bir o kadar da pahalı. ama alacağın ürünleri 10 sene kadar kullanacağını düşününce belki o kadar da pahalı değil. sizi bilmem ama benim bütçeyi sarsacak kadar pahalı. şimdi 370 tl.ye termikel davlumbaz var aynısını franke den 1370 tl vermen gerekir. ben termikel alırım açıkçası.

ama şöyle bir durum var eğer araştırma yaparsanız, pahalı kategorisindeki ürünlerin teşhirdeki olanlarını bulup yarı fiyatına alabilirsiniz. bu da bir alternatif. mesela ben frankenin 5 gözlü cam ocağını buldum 770 tl.den %50 indirim yapıyorlar. üründe çizik, hasar hiçbir şey yok tertemiz. yine 1100 tl.lik bir fırını var bunu da yarı fiyatına veriyorlar.

• Evet ben de inceledim Franke'yi bazı modelleri çoğu markadan daha ucuz, onları inceleyip almak lazım, bu arada Franke'nin ankastre üretimi nerde yapılıyor bilen var mı?
  • Tekrar merhaba arkadaşlar.
    Sonunda ankastre setimi aldım. Araştıran arkadaşlara yardımcı olsun.
    Aldığım set Teka markalı, İzmir Ankastre Dünyası'ndan 2200 TL'ye nakit aldım. Eve geldi, bu haftaiçi kurulacak, merak edenlere performanslarımı yazarım.
    Linklere tıklayabilirsiniz.

Ocak: CG lux 60

Fırın: HA 830

Davlumbaz: DG2 60

• evet gayet doğru bir seçim.fiyata servis montajıda dahil.bazı markalarda aspiratör fiyatına montaj dahil olmuyor.
  • ıcf ankastre set davlumbaz,fırın,setüstü ocak,ürünleri temini konusunda yardımcı olabiliriz.buradan ulaşabilirsiniz.
  • Arkadaşlar formda yazdıklarınızı okudum ancak mekappa hakkında yorum gormedım.aşağıdaki 3'lü seti almayı düşünüyorum.Bu konuda fikri olan yada kullanan varmı?

Paylaşımınız için şimdiden teşekkür ederim.

http://www.kalede.com/Products/Kaledekor-katalogu/PID-mekappa-2010-firsat---set-1~T000051433.aspx
  • Mrb arkadaşlar,

Biz de birkaç gün içinde ankstre set alıcaz. Bazı arkadaşlar Franke'yi çok övdü. Gerçekten iyi midir?
  • merhabalar, ben de cam seramik ocaklar hakkında soru soracaktım.siemensin döküm ayaklı cam seramik ocağını beğendim.ama bazı arkadaşlar

çok kullanışsız olduğunu bir damla suyun bile leke yaptığını temizliğinin çok zor olduğunu belirttiler.çelikler de aynı şekilde çabuk çizilip,zor

temizleniyormuş. bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var ve acil karar varmem lazım.hangisi daha kullanışlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter7

merhabalar, ben de cam seramik ocaklar hakkında soru soracaktım.siemensin döküm ayaklı cam seramik ocağını beğendim.ama bazı arkadaşlar

çok kullanışsız olduğunu bir damla suyun bile leke yaptığını temizliğinin çok zor olduğunu belirttiler.çelikler de aynı şekilde çabuk çizilip,zor

temizleniyormuş. bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var ve acil karar varmem lazım.hangisi daha kullanışlı.

Selamlar

Siemens cam ankasttre ocak var. Genel olarak kiri hemen belli ediyor yani kolay kirlenip kolay temizleniyor. su damlası bile leke yapar ama kolay temizleniyor.
    mikrofiber bezlerle çok temiz oluyor. Fırın içinde aynı durum geçerli. yani uygun temizliyiciler ile kolay temizleniyor.

• Bende de yukarıda yazdığım -seramik cam- Teka'nın seti var. Alırken yanında Würth marka seramik cam temizleyici hediye etmişlerdi fakat onunla pek kolay temizlenmiyor daha doğrusu çok yi silmek gerekiyor.
    Şimdi Marc'ın mutfak temizleyicisi ile rahatça temizleyebiliyoruz.
    Çelikler çabuk çiziliyor diyolar, aslında eski beyaz emaye ocağımız daha rahat temizleniyordu
  • Arkadaşlar bizde silverline setin cam ocağı bozuldu garantisine baktım bitmiş(6 ay geçmiş) bozuk dediğim elektirikli cakmağı sürekli çıt çıt lıyor mecburen fişten çekmek zorunda kaldık,şimdi sormak istediğim servis çağarsammı? çağarsammı derken zaten titiz kullanılması gereken bu ürünü aldığımdan bu yana pişman olmuştuk şimdi tamiri nekadar tutar? mantıklı olmayacaksa değiştirecem, teşekkürler.
    edit:resim ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerson -- 9 Şubat 2010; 14:08:17 >
  •  set üstü ocak ve davlımbaz önerileri.

Konuyu hortlatıyorum, güncel bir fiyat bilgisi verelim. 1 milyar gibi cüzi fiyatı ile tavsiye edilir bir ürün.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.