Bildirim
Settlers 7 Steam sürümü çalışmıyor.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende bağlanamıyorum service is unavailable diyip duruyor. Steam değil retail benim oyun bu arada. -
RyanCondor;
Ne zamandır durum böyle, geçici bir durum mu acaba? Ben birkaç aydır oyuna girmemiştim, bu oyunu ne zaman oynamak istesem bir sorun çıkıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: emrahrasa
RyanCondor;
Ne zamandır durum böyle, geçici bir durum mu acaba? Ben birkaç aydır oyuna girmemiştim, bu oyunu ne zaman oynamak istesem bir sorun çıkıyor.
Geceden beri ara ara yapıyor launcher ile ilgili bir çalışma var sanırım. Ne olur ne biter birşey diyemeyeceğim ben de oyunu dün gece aldım -
quote:
Orijinalden alıntı: RyanCondor
quote:
Orijinalden alıntı: emrahrasa
RyanCondor;
Ne zamandır durum böyle, geçici bir durum mu acaba? Ben birkaç aydır oyuna girmemiştim, bu oyunu ne zaman oynamak istesem bir sorun çıkıyor.
Geceden beri ara ara yapıyor launcher ile ilgili bir çalışma var sanırım. Ne olur ne biter birşey diyemeyeceğim ben de oyunu dün gece aldım
Teşekkürler, bekleyip göreceğiz o halde. Ubisoft'un korsan oynatmayacağım diye aldığı önlemler sayesinde korsan kopyalar rahat rahat oynanıyor, orijinal kopyalar sorunlu çalışıyor, bu sektörde böyle bir kepazelik daha olmadı sanıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X