Şimdi Ara

setup.exe - Geçersiz Sistem DLL Konum Değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • setup.exe - Geçersiz Sistem DLL Konum Değişikliği

Arkadaşlar bazı oyunlarımın .iso uzantılı olanlarını açıyorum falan setup.exe'den kurmaya veya sanal cd olarak install yaptıgımda bu sorunla karşılaşıyorum. başlık 'setup.exe - Geçersiz Sistem DLL Konum Değişikliği'
    açıklamasıda 'user32.dll sistem DLL'sinin bellekte konumu değiştirildi. Uygulama, düzgün çalışmayacak. Konum değişikliği, C:/WINDOWS/system32/SHELL32.DLL'si Windows sistem DLL'leri için ayrılmış bir adres aralıgında bulundugu için yapıldı. DLL üreticisi ile yeni bir DLL edinmek için bağlantı kurulmalı' die bi açıklama var:( update leri kaldırdım denedim olmadı. msconfigden RTHDHCP yi etkisiz yaptım olmadı, tekrar update ettim oda olmadı. hepsini yaparken pc yi yenidende başlattım gene olmadı. bazı oyunlarda yapıyor. oyunlar hatalı dicem ama sanal cd olarak çalışıyor INSTALL yapınca bu oluyor. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...

• uyarıda söylenilen dll dosyalarını sistem32 klasöründe kontrol et . yoksa indir ve oraya at.
  • en sakat dll dosyalarından biridir kendisi , vista görünüm paketi falan yada ona benzer yaramaz programların varmı pcde
  • XP temasını kaldırdınız mı sorun kalmaz..
  • hiçbiriyle alakalı değil. program ekle kaldırdan

KB925902

güncelleştirmesini kaldır sorun çözülecek.
  • saolun arkadaslar. KB925902 updateyi denemiştim olmamıştı şimdi vista görünümlü temayı kaldırırken gordum shell32.dll yi. kaldırdım restart atmadan yazıyım dedim sanırım ondan. demekki bidaha tema falan yuklemiycekmişiz:p Valla saolun ya;) elleriniz dert görmesin;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.