Şimdi Ara

sevap işleyip karşılığını görmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yardım etmek zor değildir herhangi bir bankaya girip gerçekten ihtiyacı olan insanlara müslümanlara yardım edebilirsiniz afad kızılay ihh gibi devlet destekli bir kuruluşa yardım edebilirsiniz veya milli savunma bakanlığına silahlı kuvvetleri güçlendirme vakfına çocuklarınızın gelecekteki güvenliği için destek verebilirsiniz sadece bankaya gidip filistin e deprem bölgesine sel afet desteği vs diyerek yardım edebilirsiniz çok az bile olsa yeterlidir 50 100 200 sizi fakirleştirmez aksine yaşamınızın geri kalanında Allah ın bunu fazlasıyla geri verdiğini görürsünüz sadaka malı azaltmaz yardımınızı devlet destekli kurumlara yapın diğerlerinin kontrolü olmaz en azından evden çıkarken evde artan yemekleri çöpe atmak yerine bir kenarda hayvanlara vererek besleyin

gördüğüm bildiğim için yazıyorum siz 1verirseniz Allah 1000 vermektedir en sıkıntılı zamanında yardım edeni korumaktadır bunu kendinizde görebilirsiniz

ihtiyacı olana verin ihtiyacı olanlar genelde sizden isteyemezler

dilenmekse günahtır onlara destek size bir şey katmaz yardımınızı devlet eliyle yapın veya kendi elinizle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATROMITOS -- 24 Ocak 2025; 18:26:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sevap işleyip karşılığını görmekyoutube
    "Sadaka malı eksiltmez."''Charity never diminishes wealth.''ما نقص مال من صدقةHikayelerle 40 Hadis tüm videolarını izlemek için 👉https://www.youtube.com/pla...
    https://m.youtube.com/watch?v=YUvRGrnsQ7w&pp=ygUONDAgaGFkaXMgZWttZWs%3D

bazıları bu videodan anlamaz

alttaki video da Allah ın yardımını daha net görebilirsiniz bu dünyada şans diye bir şey yoktur

Allah verir Allah alır.

ne verdiyseniz bu dünyaya onun karşılığını alırsınız

şimdilik eğlenip gezenlere dalga geçenlere duyurulur.zaman hızlı geçer telafisi yoktur.Allah ın nimeti boldur çalmayın para biriktirerek ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz hatta zaman gelir parayı koyacak yer bulamazsınız ve paranin değersizliğini görürsünüz.bunu göremezseniz bilin ki bu durumda hüküm tersine işler O sizden sizin çok değer verdiğiniz bir şeyi alacaktır ki anlayasınız ibret için boş beşik filmini izleyebilirsiniz hikayesi gerçektir olmuştur dünya hayatına çok değer vermeyin geçicidir çabuk geçer ve bazen para beladan baska bir sey getirmez.insana da güvenmeyin orta yerde kalırsınız.çoğu daha olmamıştır dünyayı eğlence menfaat yeri bilirler.okuduk gördük öyle yazdık ibret alana bilene

aslında insanlar zor yolu tutarlar

örneğin namaz kılmak zor gelir manevi ve görev kısmı bile bir yana namazda yaptığınız eğilme kalkma boyun el hareketleri bile sağlığınıza katkı sunar bu bile iyiliğiniz içindir tabii ki bunu Allah için yapın Allah bana ibadet edin diye haklı olarak derken bile siz bunu yaparken sizin iyiliğinizi düşünür siz ibadetinizi yapın yine de bu özelliği de vardır bunu düşündünüz mü insanlar bunu görmezde spor salonlarına dünyanın parasını ödeyip saatlerce kalplerini yorup olur olmaz kendilerini zorlarlar zor gelmez şükür zor gelir sağlığı bırakın fazlası ileride sağlığınızı sizden alır.içinizden gelince yapın namaz ibadettir samimiyet ister en azından spor salonlarına ayırdığınız saatlere acıyın bunu bu yüzden yazdım namaz ağır geliyor deyip diğer tarafta yüz kiloluk halterlerle dambıllarla hava atanlar için.veya namaz vakti belediye parkındaki spor aletlerinde vaktini uzatmaya çalışan amcalar teyzeler için.

bu tabii ki bir eleştiri ne yaparsanız sadece Allah için yapın içinizde yoksa dünyayı kaldırsanız nafile

Allah insana zulmetmez insan kendine insan insana zulmeder.

dedik ya insan doğru düşünmeyi unutan gereksiz çok düşünen nankör bir canlıdır.

size şükretmek zor geliyor.

ev yaparken malzemeden çalarsanız o ev çöker önlem almazsanız o ev yanar son sürat otobanda giderseniz o can gider kış günü soğuk su içerseniz o vücut hastalanır sonra bu durumlara düşünce nedenleri kendinizde arayın Allah aklı insana bu yüzden vermiştir onun katında sizin iradenize müdahale edilmez sevabınız az ise siz de merhamet beklemeyin zaten sonucun nedeni sizsinizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATROMITOS -- 25 Ocak 2025; 1:7:14 >

• son gün ne altın ın ne elmas ın ne de dünyanın bir değeri kalmaz yaşanan her şey unutulur ve hesap zamanı gelir ama Allah unutmaz.

hırsınız çabanız boşa.

artık biz bilmiyorduk diyemezsiniz.

bu dünyada sizi yoldan çıkaran saptıran zarar veren

şeytan ın köpeği olmaktansa

SİZE CAN VEREN NEFES VEREN SONSUZ NİMET VEREN ALLAH IN ASLANI OLARAK YAŞAYIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATROMITOS -- 24 Ocak 2025; 22:50:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paranın değerini korumak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.