Şimdi Ara

Bizler tanrının adaletsizliğinin sonuçlarını çekiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet öyle. tanri adaletli olsaydi kimini kisa, kimini uzun, cirkin, kimini güzel yaratmazdi. bizler bu dunyada ne cekiyorsak biz dunyaya gelmeden onceki olaylarin sonucunu cekiyoruz. hic bir basarili insanin basarisinin ona ait oldugunu dusunmuyorum. cogu iyi sartlara geliyor zaten guzel zaten guzel doguyor. zeka ise o da dogustan. bu durumda özgür iradeye ben inanmiyorum. hayat bizi istedigi gibi savurup üfürüyor. bu dunya senaryosu onceden yazilmis bir film gibi. tüm eylemlerimiz dusuncelerimiz dahi dis etmenlere bagli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öyle zaten

doğmadan önce hangi okulu okuyacağın bile belliydi

• yaz kızım , maraz kocaeli hukuk

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • highest in the room kullanıcısına yanıt

Kocaeli hukuk benim önümü kesti boun kimya yazsaydım şuan avrupada sarışın gacıların üstünde 3k € maaşla günümü gün ediyordum mağdurum

• Özgür irade sadece kendi doğasını kendisi yaratan bir bilinç ile mümkün. Yoksa hepimiz kıyafet değiştirir gibi karakter değiştirir, düşündüğümüz gibi var olabilirdik ama var olduğumuz gibi düşünmeye mahkumuz.

Bizler tanrının adaletsizliğinin sonuçlarını çekiyoruzOfficial Movie Trailers & Clipsyoutube
    "Nom de Dieu de putain de bordel de merde de saloperie de conard d'encule de ta mere" It's like wiping your arse with silk, I love it.
    https://www.youtube.com/watch?v=WwO0CDYxyxc&ab_channel=OfficialMovieTrailers%26Clips

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUBJECT 101 -- 9 Aralık 2021; 3:29:8 >
  • hmm. noted

• Suc bu kötü dunyaya bizi getiren atalarimizda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herşey İMTİHAN artık bunu anlayın, kimi zenginliğiyle, kimi fakirliğiyle, kimi çirkinliğiyle kimi de güzelliğiyle sınanıyor

• kimyayı bitiren bitirebilen var mı aga çok merak ediyom ben gece rüyama giriyodu kimya bölümü yazmadım yine de kimya bölümü tutuyodu?

• Blue Sky 77 kullanıcısına yanıt

kesssinlikle. bunun (bana göre) en büyük kanıtı ise elemanın istediği kadar parası var yarın istediğini yiyebilir ama yine de bir türlü memnun olamıyor hayatından. var böyle tanıdıklar...

bunu şöyle bi cümleyle belki daha iyi özetlerim;

birisinin sahip olduğu şeylerin tadı, şuanki sahip olduklarının sana tattırdıklarından ya daha ağır ise; buna nasıl katlanırsın ki? veya onu kullanmasını nereden bilebilirdin ki?

bu lafımı çoğu kişiye söylediğimde enayi damgası falan yiyorum ama bana kusursuz bir düzenin cevabı olarak yetiyor :D

• Asyalı kadınlarla tanıştınız mı Çinli olur Japon olur İnternet kullanıp tipinizi atın onlar bence beğenir

• meola147of kullanıcısına yanıt

Konuyla ne alaka ?

• meola147of kullanıcısına yanıt

Kim bunlar?

• Senin dediğin adalet değil eşitlik oluyor :) herkes uzun herkes yakışıklı herkes zengin herkes vs olsa bir anlamı kalmaz ztn tanrı böyle bir vaaddede bulunmuyor ayrıca

• genlerimiz bütün hayatımızı belirliyor. özgür irade gerçekten yok buna ben de katılıyorum. hepimiz genlerimiz ve çevresel etkenlerimiz ile yetişiyoruz beyin kimyamız böyle gelişiyor ve bu sürecin hiçbir şekil de farkında olamıyoruz. hiçbir şey bizim elimiz de değil aslında. çalışkan veya tembel olmamız bile tamamen genetik unsurlar ile belirleniyorken bireysel tercih,özgür irade'den bahsedemeyiz.

bir katilin genleri ile doğsaydık aynı çevre ve ailesel faktörler ile büyüyüp gellişseydik günü geldiğinde biz de katil olacaktık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 10 Aralık 2021; 0:16:42 >
  • kendi doğasını kendisi yaratan bir bilinç var mı? örneği verilebilir mi? bence hayır. yaratma hususu olmadan da cüzzi irademiz var olabilir. ki var. sadece decisive noktada dominant değil. özgür irade yoksa, mutlak kader var diyemez miyiz? bence deriz.

• Üzgünüm ben ne yazdığımdan sorumluyum sizin ne anladığınızdan değil. İnternette kimseyle tartışmıyorum böylesi daha güzel istediğiniz gibi düşünebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUBJECT 101 -- 10 Aralık 2021; 4:43:7 >

Kadınlara bakarken de mi imtihan oluyon kutahyalı

O gözler senden hesap sormayacak mı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.