Şimdi Ara

Sevdiğim Kız Hep Rüyalarımda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uyku düzenim biraz gariptir 2 saat önce uyandım ve size gördüğüm rüyayı anlatmak istiyorum. Rüyama anlatmaya başlamadan önce sizlere kısa bir şeyler anlatmam gerek benim lise yıllarımda aşık olduğum bir kız vardı o hariç tüm arkadaşlarımız bilirdi ona karşı olan duygularımı. Ona asla açıklayamazdım çünkü onla çok yakın arkadaşdık kanka gibiydik. Arkadaşlarım da bilirdi nasıl bir çıkmazda olduğumu ama en sonunda kendimle olan sınavı yenip ona hoşlandığımı söylemeye karar vermiştim. Bir yaz akşamıydı arkadaşlarım da kalıyordum kafamızda güzeldi zaten aramak istiyordum ve o an onu aradım da. Telefonu açtı ilk efendim diyişinde zaten kalbim çıkacak gibiydi yandanda arkadaşlarım dikkatle beni izliyorlardı evde ölüm sessizliğı vardı. Az sohbet ettik nasılsın falan filan dedi akşamın köründe niye beni arıyorsun şimdi dedi bende orda ona aslında sana bir şeyler söylemek istiyorum da şu an bunun için en uygun zaman olduğunu düşünüyorum dedim o da güldü böyle sen ciddi misin dedi sanki çıkma teklifi ediceğimi anlamış gibi ulan zaten o saatte hangi insan evladı arar bide sesim titriyor anlaması normal her neyse ışte dedim ben uzun zamandır senden hoşlanıyorum ama bunu bir türlü söylemeye cesaret edemiyordum şimdi söyledim ışte benim sevgilim olur musun dedim böyle bi 20 saniye sustu o ara zaten bizim evde de sessizlik vardı bizim çocuklar ben benim sevgilim olur musun lafını ettikten sonra ayağa kalkmıştı sanki penaltı atıyoruz aq her neyse kız 3 sene mi bitiren o cümleyi kurmaya başladı ya bilemiyorum ki şimdi ne desem ben seni hep arkadaş olarak görmüştüm dedi o an bende dişlerimi sıktım böyle kafamı öne eğmistim bizimkiler anlamıştı hay a...... S...... Diyorlardı acıyarak bana bakıyorlardı bende sonra kapatmak istedim telefonu cidden kendimi kötü hissettim dedim kusura bakma akşam akşam rahatsız ettim seni kendine iyi bak diyecektim kendine iyi dedim bak diyemedim elim boşaldı telefon kapatıp yatağa attım. Bizimkiler böyle yemek ne oldu ya filan diyip odayı boşaltıyorlardı o an bittim diyebilirim saçma sapan halıyla bakışıyordum gülüyordum salakça ve böylece tüm kötü kabuslar ve alışkanlıklar o gece başlamıştı...

Şimdi rüyama gelecek olursak sokakta yürüyorum göğsümden vurulmuşum baya kan içersinde göğsüm baskı yapıyorum oraya karşıdan koşarak benim o anlattığım o hoşlandığım kız geliyor ondan kaçmaya çalışıyorum neden bilmiyorum ama böyle onu elimle itiyorum ve ağlıyorum bana sarılmaya çalışıyor gülümsüyor sonra o yumuşak elleriyle yanağımı okşuyor ve o tek kelimeyi söylüyor " ümit " diyip uzaklaşıyor ordan.

Şimdi beyler yani ben böyle rüya anormal derecede görüyorum sanki bir şey anlatmak istermiş gibi hep böyle mesajlar sanki o da benden hoşlanıyormuş gibi , instagram hesabını filan takip ediyorum fake hesap ile sevgilisinden de ayrılmış böyle yani bilmiyorum abi artık allahtan tek isteğim var yürüdüğüm yolda bir kere daha karşıma çıkması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ağlattın.
  • Ozet var mı

• Nancy Ajram kullanıcısına yanıt
    Ümit

• https://www.youtube.com/watch?v=XLE-9rZbyqE&list=RDXLE-9rZbyqE#t=3

Bu şarkıyı bırakmak istedim. Okurken bu çalıyordu. Keşke yüzyüze söyleseydin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rensah

Ümit

O halde yeni aşklara yelken, inan unutursun

• şanslısın bence göremeyen ne yapsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim Kıza Açılamıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Bir kızı seviyorum
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.