Şimdi Ara

Sevdiğim Kız Nişanlı! Ne yapayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevdiğim kız nişanlı ama oda beni seviyor. Deliler gibi seviyoruz birbirimizi. Kızı ikna edip nişanlısından ayırayım mı?

Yoksa unutmaya mı çalışayım ne diyorsunuz arkadaşlar

• Senin gelip geçici duyguların için bir aileyi yıkmaya hakkın yok.Delikanlı ol biraz,bırak ayırmayı kızın yüzüne bile bakmaman lazım.
  • Bırak Ulen o kızı.........
    şaka bir yana ben olsam o adamın hayatını değil, kendi hayatımı düşünür o kızı çeker kurtarırdım ve evlenirdim... Bir an bile düşünmem... Zaten yarın kızın birine çıkma teklif etcem. not : kızın çıktığı birisi var^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirana

Bırak Ulen o kızı.........
    şaka bir yana ben olsam o adamın hayatını değil, kendi hayatımı düşünür o kızı çeker kurtarırdım ve evlenirdim... Bir an bile düşünmem... Zaten yarın kızın birine çıkma teklif etcem. not : kızın çıktığı birisi var^^
    kız seni seviyorsa neden nişanlı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

daha önceden çıkmıştık. Sonra ayrıldık. Ama severek ayrıldık derler yaa öyle . Sebebi kalsın sormayın. Ayrıldıkdan sonra o başkasıyla ben başkasıyla çıktık. O nişanlandı çıktığıyla. offf ne bilim yaa

• quote:

Orjinalden alıntı: GuLaT

Sevdiğim kız nişanlı ama oda beni seviyor. Deliler gibi seviyoruz birbirimizi. Kızı ikna edip nişanlısından ayırayım mı?

Yoksa unutmaya mı çalışayım ne diyorsunuz arkadaşlar

anlamadım kusura bakma ama kız seni seviyo ama başkasıyla nişanlı? ilginç bi konu

edit:insan sevmeden nişanlanmaz gibi gelior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocoron -- 1 Nisan 2008; 2:49:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuLaT

quote:

daha önceden çıkmıştık. Sonra ayrıldık. Ama severek ayrıldık derler yaa öyle . Sebebi kalsın sormayın. Ayrıldıkdan sonra o başkasıyla ben başkasıyla çıktık. O nişanlandı çıktığıyla. offf ne bilim yaa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GuLaT

quote:

Sen şimdi tekrar onunla birlikte olsan bu sefer senden ayrıyken çıktığı insanla neler yaşadı onu seviyor muydu niye onunla çıktı niye nişanlandı gibi sorular kafana takılmaz mı?YAni ilişkiniz ne kadar sağlılı yürür?Birde bu açıdan düşün.Bence ayrılığın 1 kere ve kısa olanı makbuldür oda karşındakini gerçekten seviyorsan değerini anlayasın diye.Ama sizinkisi nişanlanmaya kadar gittiyse uzun bir ayrılık ve işin içine aileler girmiş zor o iş kardeşim biraz kusura bakma...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozalyilmaz

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sınırlarını aşma. Hadiini bil
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_sönmez

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Giden gitmiştir. Gittiği gün bitmiştir. Bozma o kişilerin en azından o kızı seven kişinin mutluluğunu.
    Herkes kendi yoluna...
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_sönmez

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    iyide ben kimsenin helaline yan gözle bakmadım ki.

sizlere ne yapayım diye sordum. bi çare bulun dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: GuLaT

iyide ben kimsenin helaline yan gözle bakmadım ki.

sizlere ne yapayım diye sordum. bi çare bulun dedim.

Alıntıları Göster
    AKILLI OL

• quote:

Orijinalden alıntı: The-Gun

AKILLI OL

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: The-Gun

AKILLI OL

tehdit etsen ondan iyidi yahu seni öldürürüm diye..
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    nişanlanınca kıymete bindi dimi, sana yar olmayan kimseye olmasın hesabı? Forumdan yardım istiyorsun, sen nasıl evlenip çoluk çocuga karışacaksın? evlendikten sonrada foruma yazarsın beyler çocuk yapayım mı falan.$aka gibi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeraltından Notlar

nişanlanınca kıymete bindi dimi, sana yar olmayan kimseye olmasın hesabı? Forumdan yardım istiyorsun, sen nasıl evlenip çoluk çocuga karışacaksın? evlendikten sonrada foruma yazarsın beyler çocuk yapayım mı falan.$aka gibi ya

Alıntıları Göster
    Gençlik işte ne yaparsın

• quote:

Orijinalden alıntı: SkYNeT-06

Gençlik işte ne yaparsın

Alıntıları Göster
    kaçır ..
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ozalyilmaz

bu konunun açılma aşamasında bile insan aklından şüphe ederim...konuya bakya kız nışanlı, napayım ayırayım mı ? eğitim şart....kız davaları yüzünden cinayet işlenen ülke sıralamasında dünyada açık ara birinciyiz,bu özelliğimizden nefret ediyorum,hep te merak ederdim neden cinayet iişlerler bu erkekler salakmı diye,meğer hakedenler varmış hak veriyorum

açıkcası düşüncelerimiz aynı ama gel gör ki yüreğin sevdalandığı zmn öyle düşünemiyorsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: CeNgİzHaN.

quote:

bu konunun açılma aşamasında bile insan aklından şüphe ederim...konuya bakya kız nışanlı, napayım ayırayım mı ? eğitim şart....kız davaları yüzünden cinayet işlenen ülke sıralamasında dünyada açık ara birinciyiz,bu özelliğimizden nefret ediyorum,hep te merak ederdim neden cinayet iişlerler bu erkekler salakmı diye,meğer hakedenler varmış hak veriyorum

açıkcası düşüncelerimiz aynı ama gel gör ki yüreğin sevdalandığı zmn öyle düşünemiyorsun..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CeNgİzHaN.

quote:

hocam yok öyle yürek sevdalandığı zaman....yürek yürek olalı hiç bir yuvayı yıkmaya müsade etmez,görülmemiştir böyle bir yürek,yoktur yaşamamıştır...harbi yürek sevda için atar ,sevdalıları ayırıp kendisi sevmek için atmaz. kimse bana aksini iddaa etmesin...çocuğun aklı başında olsa zaten böyle konu açmaz,kız seviyorum ayırayım mı ? çüqüm kalkmıyor el atarmısınız ? yere düştüm napayım ? götüm ağrıyor napayım ? son 1 senedir burası bu tarz konularla dolup taştı, pehhh nerde o eski donanimhaber... foruma girdikmi cevap yazacak konular ardı ardına sıralanırdı,hangi konuya girsek bilgi edinirdik sadece konuyu okuyarak...şimdilerde böyle oldu,orta-lise bebesi doldu taştı. dersaneyi asan , okulu kıran gelmiş üye olmuş konu açıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozalyilmaz -- 1 Nisan 2008; 4:25:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CeNgİzHaN.

quote:

Alıntıları Göster
    Ayır kızı adamdanda başını yakma adamın. O kız tam senlik

• quote:

Orijinalden alıntı: simple

Ayır kızı adamdanda başını yakma adamın. O kız tam senlik

Alıntıları Göster

Kızla ayrılmışsınız ve o daha sonra çıktığı kişiyle nişanlanmış. Yolu açık olsun der diğer kızlar arasından bir tane beğenip çoktan keyfime bakmış olurdum açıkcası...

Duygusuz muyum? Hayır... Ama benden ayrıldıktan sonra beni sevdiği halde bir başkasıyla nişanlanan kızdan hayır gelmeyeceğinin farkındayım.

Kişisel düşüncemdir, kimseyi etki altında bırakmak istemem çünkü kör ölür badem gözlü olur!

• quote:

quote:

quote:

hocam yok öyle yürek sevdalandığı zaman....yürek yürek olalı hiç bir yuvayı yıkmaya müsade etmez,görülmemiştir böyle bir yürek,yoktur yaşamamıştır...harbi yürek sevda için atar ,sevdalıları ayırıp kendisi sevmek için atmaz. kimse bana aksini iddaa etmesin...çocuğun aklı başında olsa zaten böyle konu açmaz,kız seviyorum ayırayım mı ? çüqüm kalkmıyor el atarmısınız ? yere düştüm napayım ? götüm ağrıyor napayım ? son 1 senedir burası bu tarz konularla dolup taştı, pehhh nerde o eski donanimhaber... foruma girdikmi cevap yazacak konular ardı ardına sıralanırdı,hangi konuya girsek bilgi edinirdik sadece konuyu okuyarak...şimdilerde böyle oldu,orta-lise bebesi doldu taştı. dersaneyi asan , okulu kıran gelmiş üye olmuş konu açıyor

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.