Kızı kaçır. Yum ağzını. Çık üzerine. Bitir işini. . .
+1 hacı sonuna kadar
quote:
Orjinalden alıntı: mustafa_coskun
bütün donanımhaber olarak toplanıp düğünü basalım
Tabi ya elimizde psular, hddler falan güzel olur
@Tuvnera sende potansiyel var
yarın akşam düğün sonu gerdek başlıyor.aslında damada moral verelim.allah analı babalı çocuk versin.
Benimde sevdiğim kız 16 yaşında geçtiğimiz yaz kocaya kaçtı. İlk zamanlar viski içerek günleri unuttum resmen. Ama şuanda pekte koymuyor.
Elin or.... olduysa ben napayım diye düşünüyoırum. Alan razı veren razı bize hiçbişe yapmak düşmez.
bazen yapacak bırsey olmuyor sen onu sımdı kacırsan nolacak ona bakabılecekmısın sakın sacma sapan ıs yapma mıllet espırısıne takılıyor burda sen daha ne kızlar tanırsın sevgı senın yasında hayata bakıs acısı gıbıdır oyuzden kafana takmamaya calıs ve herseyn bırgun anlamsız olucagı gıbı onunda senın ıcın bır sure sonra anlamsız oldugunu goreceksın
Yaw kabahatta sende ki 15 yaşında ki kızı seviyorsun. Yasın kaç bilmiyorum. Ama Kıza da yazık sübyancılar var hep hayatında
quote:
Orjinalden alıntı: warrior sako
jandarmaya haber ver
verse noolacak jandama komutanıda halaya katılır ana baba razıysa
nerde bu düğün dh üyeleri olarak halaya katılacağız.
quote:
Orjinalden alıntı: dertligece
quote:
Orjinalden alıntı: warrior sako
jandarmaya haber ver
verse noolacak jandama komutanıda halaya katılır ana baba razıysa
yaşı 15 bence katılmaz kızı devlet korumasına alırlar hanımlardan sorumlu devlet bakanına böyle..böyle... diye mail at belki cevap verirler (tabii çolukçocuğa karışmamışsa)
quote:
Orjinalden alıntı: attractivegipsy
Yaw kabahatta sende ki 15 yaşında ki kızı seviyorsun. Yasın kaç bilmiyorum. Ama Kıza da yazık sübyancılar var hep hayatında
Gider KEmal gelir Cemal derlermiş... Daha önüne birsürü kız çıkacak...
15 yasinda evlenecek kizi sevme ztn
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
Kızı kaçır. Yum ağzını. Çık üzerine. Bitir işini. . .
+1905
quote:
Orjinalden alıntı: out
Bugünlük hayıflanmaya devam et.. Yarın ise hemen unut gitsin. başkasının karısına göz koyan bi ırz düşmanı olmak istemiyosan tabii