Şimdi Ara

Sevdiğim kız yarın evleniyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üzülme.Bunu yazarken bende üzülüyorum ama,bu saatden sonra yapabileceyin birşey yok kızın yaşıda küçükmüş git karakola çekinme söle en iyisi bu burada baz arkadaşlarda kendilerince şaka yapmaya çalişmiş takma bunlarıda senin bu saatden sonra düşünmemen lazım aklina getirme zate daha yaşin küçük elbet ilerde sevebileceyin seni sevebilecek çıkacak.Umudunu yitirme.Geleceye umutla bak.Bağlanıp kalma.Kendini üzme üzmemeye çaliş.Şunu düşün o mutlu olacak yani 15 yaşindaki çocuk ne anlarsa evlilikten.Sende üzgün.Üzülmeye deymez.İnanıyorum olabilir.15 Yaşinda evlenen kız çocuklarıda var evet.Malesef.ÜZÜLME.!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H@B!B -- 7 Aralık 2006; 7:33:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

arkadas noldu sonuc ne

Ailesine çok para vermişler. Onlar da kabul etmiş . Abim polisi bulaştırma dedi işe
  • yahu daha icmeye ayranınız yok siz kız tavlamaya gidiyosunuz.
    canım kardesim yaşın daha 16. ya birak ya o yaşta aşk sevgi filan yalan dolan.
    bitane göstersene bana cocukluktan beri aşık olupta evlenen. onu sadece türk filmlerinde Emrah yapar

onun için hic takma. zaten eger boyle oluyorsa diyceksin ki bunda kesin bi hayır vardir.

polise haber versende o iş TR'De işlemez. anca gitcen Avrupa insan haklari mahkemesine ama ondan önce Türkiyede dava açman lazim sonra sonuc alamassan oraya gidiceksin. bu vakte kadar o kız evlenirde 2 kız cocugu , 7 aylikta hamile olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 12 Ocak 2007; 2:30:10 >

• az kaldı nur topu gibi bebek doğacak.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.