quote:Orjinalden alıntı: mustafa_coskun bütün donanımhaber olarak toplanıp düğünü basalım başka işim yoktu
quote:Orjinalden alıntı: kutlu_turk bence sen aç büyük bak keyfine.... ufacık cocuga onerdigin seye bak hey allahım
quote:Orjinalden alıntı: skip2mylou quote:Orjinalden alıntı: kutlu_turk bence sen aç büyük bak keyfine.... ufacık cocuga onerdigin seye bak hey allahım hiç olmazsa ben kaçırda samanlığa at demiyorum
quote:Orjinalden alıntı: kutlu_turk quote:Orjinalden alıntı: skip2mylou quote:Orjinalden alıntı: kutlu_turk bence sen aç büyük bak keyfine.... ufacık cocuga onerdigin seye bak hey allahım hiç olmazsa ben kaçırda samanlığa at demiyorum
olamaz yaaa çok kötü olamaz imkansız yaa allahım nasıl olur yaaa üfff Allah kolaylık versin kardeşim ne desem boşşş
Hayat bazen çok acımasız olabiliyo.Ama boşver kardeş gelir geçer de 1 ay 2 ay sonra bir başkası gelir onun yerine unutursun.
quote:Orjinalden alıntı: k2fg9 Hayat bazen çok acımasız olabiliyo.Ama boşver kardeş gelir geçer de 1 ay 2 ay sonra bir başkası gelir onun yerine unutursun. hiçde öyle değil boşuna ümit vermeyin çocuğa öyle değil olmuyo olmazda zaten ne 1 ay ne 2 yıl geçce bana demiyo demiyo demiyo
quote:Orjinalden alıntı: dephyr bir kaç saat sonra gerdek gecesi başlıyor.aslında damada ve geline moral vermek lazım.
quote:Orjinalden alıntı: guvenkab quote:Orjinalden alıntı: k2fg9 Gelir geçer yaşadık biliyoruz.. pff gelir geçmez yaşadım biliyorum "Senin dünyan dönüyi benimki dönmüyi yaw dönmüyi varmı ?"