Şimdi Ara

Sevdiğim Kıza Açılmak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, benim yaklaşık 9 aydır tanıdığım bir kız var.Ben ona açılmak istiyorum.Onunla uzun sohbetler kurabilmek için nasıl mesaj atmalıyım ? Yani hangi konuda mesaj atarsam sohbet uzar? Benim şuan oturduğum şehirde büyük bir park var.Oraya götürsem, yesek içsek.Sonra da ilan-ı aşk etsem nasıl olur? Bir de nasıl tanıştığımızı ve samimiyet derecemizi yazarsam daha çok yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum.

Şimdi benim kızla tanışmam şöyle oldu: Bu kızın okuldaki varlığından benim hiç haberim yoktu.Bir gün bizim sınıfta kankam diyebileceğim kızları bu kızın yanında gördüm.Onlar sohbet ettikten sonra sınıfa girince onun kim olduğunu sordum.Kızlar bana bunun herşeyini anlattılar.Kızın resmen seceresini çıkardılar .Herneyse bu kız geçen sene bizim okula Bulgaristan'dan gelmiş.Ben bu kızla tanıştım falan.Biraz Bulgarca bildiğim için her gördüğümde Bulgarca nasılsın, merhaba vs. gibi şeyler söylüyorum.Samimiyet arttı.Hergün Facebook Messenger'den konuşuyoruz.Hep böyle öpücüklü yüz ifadeleri filan gönderiyorum konuşurken.Ben öyle yüz ifadeleri atınca hemen :D böyle yapıyo.Şunu da belirtmek isterim kız benden 2 yaş büyük ama yanımda durumca sanki ben ondan 2 yaş büyükmüşüm gibi duruyoruz .

Tecrübelerinizden yola çıkarak tavsiyelerinizi bekliyorum.Kim ne derse desin ben bu kıza %100 açılcam, çıkma teklifi edicem.Benim için asıl önemli olan mesaj konusu.Mesaj atarken ne tür konuşma yaparsam konuşma uzar?

• Haha aga bende benden iki yaş büyük birisiyle konuşuyorum cidden her sey ayni onda da göçmenlik olsun facebook messengerdan konusmalarimiz olsun gerci tanismalar farkli bana mesaj atmisti o öyle tanınmıştık

Senin duruma gelince cidden anlayabilirsin sana karsi dolu mu bos mu oldugunu yani ben anladim benimkini mesela ama uygun ani bekliyorum zaten 9 ay boyunca hala konuşuyorsaniz kiz bos değildir bence

Biraz duygularını hissettir ona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 7.senemdeyim bu rylulde dogum gununde acilmayi dusunuom acilmayi msjla degil program yazdim programla acilcam

• Hocam bak bu taktik bende işe yaradı sanada öneririm.Şimdi ikimizinde yaşı 18 üniversiteye gidicez.Ve kız benden ayrılmamak için benle aynı üniversiteyi yazdı kampüsümüzde aynı olucak ciddi düşünüyoruz evlenmeyi düşünüyoruz.Ailesi çok tutucu benim için ailesini karşısına aldı ve ailesi bile razı oldu bize.Ben bu kız için herşeyi yapmaya hazırım.Bizim hikayemiz şöyleydi:

4 sene aynı sınıfta lise okuduk ama lise 3e kadar hiçbir muhabbetimiz yoktu.Lise 3te birden yakınlaştık çok iyi arkadaşız ama sevgili değildik sonra olaylar gelişti düşman olduk 6 ay hiç konuşmadık.Son sınıfta tekrar bir yakınlaşma oldu ve olaylar geliştikçe sevgili olduk ve günün her dakikası konuşuyorduk ikimiz için türlü fedakarlıkları göze aldık.Sık sık buluştuk ve çok güzel anlar yaşadık.Olayların nasıl buraya geldiğini sorarsan bikaç şey yaptım ve işe yaradı onlardan bahsedeyim:

Şimdi benim tip biraz iyi 2 senedir body yapıyorum boy 1.88 müzikle falan uğraşıyorum herşey yerinde.Haliyle etrafımda kızlar vardı benle konuşmak isteyen dikkat çekmeye başlamıştım.Benimki de çok kıskançtır ve bu durumlar onu harekete geçirdi.Yani kızı kıskandırman gerekli ilk başlarda ağzının içine düşmemelisin ona onu sevdiğini hissetmeli ama hep kafasında bir soru işareti bırakmalısın.Acaba demeli hep.Kural 1 kıskandırmak gerçekten işe yarıyor ona muhtaç olmadığını göstermelisin.

Diğer şeyde şu: Şimdi konuyu gelecekle ilgili muhabbete getir ve gelecekteki eşinden bahset onun ne kadar şanslı olduğunu onun için herşeyi yapacağın onu herşeyden çok seveceğin.Kızın tepkisini analiz et.Sen bunları dedikten sonra eğer kız sinirleniyorsa iş tamam bu kızın sende gönlü vardır.Eğer reaksiyon vermiyorsa üzgünüm.Bu da kural 2ydi.

Sorun olursa daha fazla cevaplarım yardımcı olmaya çalışırım bu konuyu hallederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: -WOLFIE-

Haha aga bende benden iki yaş büyük birisiyle konuşuyorum cidden her sey ayni onda da göçmenlik olsun facebook messengerdan konusmalarimiz olsun gerci tanismalar farkli bana mesaj atmisti o öyle tanınmıştık

Senin duruma gelince cidden anlayabilirsin sana karsi dolu mu bos mu oldugunu yani ben anladim benimkini mesela ama uygun ani bekliyorum zaten 9 ay boyunca hala konuşuyorsaniz kiz bos değildir bence

Yüzyüze olsun, facebook olsun 9 aydır her türlü konuşuyoruz.Bi parfüm almış.Çok güzel kokuyodu.Parfümüne bayıldım, harika dedim.Teşekkür etti ve ne zaman yanıma gelse hep o parfümü sıkıp geliyor.Biraz tereddüt oldu içimde ama hoşlanıyordur herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylmzcnoztk -- 10 Temmuz 2015; 13:05:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berat_kumru

Bende 7.senemdeyim bu rylulde dogum gununde acilmayi dusunuom acilmayi msjla degil program yazdim programla acilcam

Ben de bi ara 10 sene platonik takılmıştım.Ama reddetti.Herkes duydu diye utandı ve reddetti.İnşallah seninki reddetmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marjiiii

Hocam bak bu taktik bende işe yaradı sanada öneririm.Şimdi ikimizinde yaşı 18 üniversiteye gidicez.Ve kız benden ayrılmamak için benle aynı üniversiteyi yazdı kampüsümüzde aynı olucak ciddi düşünüyoruz evlenmeyi düşünüyoruz.Ailesi çok tutucu benim için ailesini karşısına aldı ve ailesi bile razı oldu bize.Ben bu kız için herşeyi yapmaya hazırım.Bizim hikayemiz şöyleydi:

4 sene aynı sınıfta lise okuduk ama lise 3e kadar hiçbir muhabbetimiz yoktu.Lise 3te birden yakınlaştık çok iyi arkadaşız ama sevgili değildik sonra olaylar gelişti düşman olduk 6 ay hiç konuşmadık.Son sınıfta tekrar bir yakınlaşma oldu ve olaylar geliştikçe sevgili olduk ve günün her dakikası konuşuyorduk ikimiz için türlü fedakarlıkları göze aldık.Sık sık buluştuk ve çok güzel anlar yaşadık.Olayların nasıl buraya geldiğini sorarsan bikaç şey yaptım ve işe yaradı onlardan bahsedeyim:

Şimdi benim tip biraz iyi 2 senedir body yapıyorum boy 1.88 müzikle falan uğraşıyorum herşey yerinde.Haliyle etrafımda kızlar vardı benle konuşmak isteyen dikkat çekmeye başlamıştım.Benimki de çok kıskançtır ve bu durumlar onu harekete geçirdi.Yani kızı kıskandırman gerekli ilk başlarda ağzının içine düşmemelisin ona onu sevdiğini hissetmeli ama hep kafasında bir soru işareti bırakmalısın.Acaba demeli hep.Kural 1 kıskandırmak gerçekten işe yarıyor ona muhtaç olmadığını göstermelisin.

Diğer şeyde şu: Şimdi konuyu gelecekle ilgili muhabbete getir ve gelecekteki eşinden bahset onun ne kadar şanslı olduğunu onun için herşeyi yapacağın onu herşeyden çok seveceğin.Kızın tepkisini analiz et.Sen bunları dedikten sonra eğer kız sinirleniyorsa iş tamam bu kızın sende gönlü vardır.Eğer reaksiyon vermiyorsa üzgünüm.Bu da kural 2ydi.

Sorun olursa daha fazla cevaplarım yardımcı olmaya çalışırım bu konuyu hallederiz.

Önerileriniz uygulıyacağım.İnşallah olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylmzcnoztk

quote:

Orijinalden alıntı: berat_kumru

Bende 7.senemdeyim bu rylulde dogum gununde acilmayi dusunuom acilmayi msjla degil program yazdim programla acilcam

Ben de bi ara 10 sene platonik takılmıştım.Ama reddetti.Herkes duydu diye utandı ve reddetti.İnşallah seninki reddetmez.

10 sene mi? ferhat olsan dağlarn denizlerni altından tüp gecit yapardın on yılda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 9 aydır açılmadıysan geçmiş olsun sakın açılma siz artık iyi arkadaş modundasınız olmaz bu iş bak gör

• Kardeş sen 9 aydır açılamadıysan

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped Crusader

9 aydır açılmadıysan geçmiş olsun sakın açılma siz artık iyi arkadaş modundasınız olmaz bu iş bak gör

10 yıl platonik aşk yaşadığım kız kabul etti.9 ay ne ki?
  • quote:

quote:

Haha aga bende benden iki yaş büyük birisiyle konuşuyorum cidden her sey ayni onda da göçmenlik olsun facebook messengerdan konusmalarimiz olsun gerci tanismalar farkli bana mesaj atmisti o öyle tanınmıştık

Yüzyüze olsun, facebook olsun 9 aydır her türlü konuşuyoruz.Bi parfüm almış.Çok güzel kokuyodu.Parfümüne bayıldım, harika dedim.Teşekkür etti ve ne zaman yanıma gelse hep o parfümü sıkıp geliyor.Biraz tereddüt oldu içimde ama hoşlanıyordur herhalde.

Kardeşim bak mahalleni bulur gelir vururum seni acil be olum kiz bos değil yazdıkların doğruysa :D

He hayvan gibi acilma ama onu o moda sok yuz yüze olursa harika olur ;)

Hadi bakalim kardeşim gelisme olursa haber ver bana merak ettim sonunuzu anasini atasini

Banada dua et la bu arada

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim bak mahalleni bulur gelir vururum seni acil be olum kiz bos değil yazdıkların doğruysa :D

Hadi bakalim kardeşim gelisme olursa haber ver bana merak ettim sonunuzu anasini atasini

Abi, şimdi bu kız oruçlu.Akşam dışarı anası salmıyo .Bayramda Bulgaristan'a gidecek.Yani benim iş bayramdan sonrasına kaldı.Baştan 1-2 kere cafe'ye götürücem.Ondan sonra çok güzel bir planım var çıkma teklifi için.Hepsi yüzyüze olacak.Zaten ne zaman facebook'tan çıkma teklifi etsen 2-3 hafta ya sürüyo ya sürmüyo.Ben hepinizi haberdar edicem.Allah razı olsun.

• Adamlar 10 yıldan bahsediyor. Bense ilişkilerim 3.haftayı bulunca seviniyorum, 4.hafta zaten ayrılmış oluyoruz. Bu da böyle bir anımdı işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suzumiya Haruhi

Adamlar 10 yıldan bahsediyor. Bense ilişkilerim 3.haftayı bulunca seviniyorum, 4.hafta zaten ayrılmış oluyoruz. Bu da böyle bir anımdı işte.

Yanlız biz burada 10 sene platonik aşk yaşadığımızı söylüyoruz.Yani bizim de senden farkımız yok.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Abi, şimdi bu kız oruçlu.Akşam dışarı anası salmıyo .Bayramda Bulgaristan'a gidecek.Yani benim iş bayramdan sonrasına kaldı.Baştan 1-2 kere cafe'ye götürücem.Ondan sonra çok güzel bir planım var çıkma teklifi için.Hepsi yüzyüze olacak.Zaten ne zaman facebook'tan çıkma teklifi etsen 2-3 hafta ya sürüyo ya sürmüyo.Ben hepinizi haberdar edicem.Allah razı olsun.

Lan daha ne istiyorsun anasini benimkinin cani kuş kadar oruç tutamiyor :D kafe iyidir aslında çıkma teklifi denen bir teklif olmaz yani hani malmisiniz abi ikinizde farkındasiniz birbirinizin sayet anlattigin kadariyla kizda sana yanık yaz he banada pm at ya da buradan yaz

• Çıkar ve patronun kim olduğunu göster.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ylmzcnoztk Y kullanıcısına yanıt
    muhabbeti uzatmak ve onunda konu açmasını istiyosan güldüreceksin kızı akıllı ve komik olman lazım ve dahada önemlisi kendine sonsuz özgüvenliolman lazım

kıza bulgarca seni seviyorum de
  • berat_kumru B kullanıcısına yanıt
    abi senin iş noldu ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berataltundag05 B kullanıcısına yanıt
    Oha hocam nasıl hortlattınız konuyu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.