Şimdi Ara

Sevdiğim kıza onu sevdiğimi söyledim. (Heyecandan ölmek üzereyim.) [Arkadaş olarak görüldüm.] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
5
Favori
21.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: o0reyiz0o

ben de dün mesaj attım telefondan. hoşlanıyorum felan demedim ama düz bi mesaj attım. düz mesaja bile cevap alamadım. bugün tekrar attım mesaj tınlamazsa artık önümüzdeki maçlara bakıcaz :D cesur olmak iyidir hacı olabildiğince erken atlatmaya bakmak lazım bence. o olmadı başkasını bulursun. zaten hayatının vazgeçilemez bi parçası olması için beraber baya zaman harcamanız lazım. 3 5 ortak noktanız var iyi muhabbet ettiniz sonra onu kaybettin diye dünyanın sonu gelmedi. selametle :)

Umarım öyle olur, kısa sürede ve çok daha üzülmeden unuturum hocam. Teşekkürler desteğin için.
  • Baştan hata yapmışsın internet üzerinden böyle bir şeyi söylemekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ian Moone

Arkadaşlar...
     Sevdiğim kıza onu sevdiğimi söyledim. (Heyecandan ölmek üzereyim.) [Arkadaş olarak görüldüm.]

Öncelikle cesaretinden ötürü kutlarım, burada bunu soyleyemecek cok kişi var. sonralikla ise bugünden sonra birbirinize turist gibi bakacaksınız.en kötü yani da bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıl 2013 hala facebooktan mı söylüyorsunuz bunları ?
  • Tek yanlışın facebook üstünden olması
  • Söylediğim gibi, yüz yüze söyleyebilecek biri değilim, konuşurken bile onunla yüz yüze, aşırı derecede heyecan, stres oluyor. İmkânsızdı söylemem yüz yüzeyken, haklısınız ama durum bu işte.
  • Tebrik ederim cesaretinden dolayı , zamanla unutursun ve iyiki söyleyip içimden attım dersin,bundan sonra birine daha rahat açılırsin yani tecrübe yaptın. Hic can sıkmaya Gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ee sonuç ne birader?
  • Üzülme kardeşim daha neler çıkacak karşına.
  • Netten söylersen öyle olur tabi

Çok alışıldık şeyler bunlar. Kızla haftalarca,aylarca güzel sohbet falan edersin sabaha kadar.Ama kızdan bir pas gelmezse teklif ettiğinizde reddedilmeniz %90 Kız sohbetin yanında sizden de hoşlandıysa pas verir gibi tabi sadece gönül eğlendirme havasında geçmiyorsa konuşmalarınız

• Tecrübe iyidir fakat bunu sanal alemden değil de yüz yüze yap.
  • Allah seni ıslah etsin bu konu da aramizda kalsin ve pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Az önce, çok ama çok heyecanlıyım, dediğim gibi işte sanki saatlerdir soğuktayım. Hiç söyleyemezdim aslında, ama işte çok biriktirdim içimde dayanamayıp söyledim.

Sanki aynada kendimi görüyorum :D endişelenme sen. 3 seçenek var; evet, hayır, düşünmem lazım(%51 hayır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DG

quote:

Az önce, çok ama çok heyecanlıyım, dediğim gibi işte sanki saatlerdir soğuktayım. Hiç söyleyemezdim aslında, ama işte çok biriktirdim içimde dayanamayıp söyledim.

Sanki aynada kendimi görüyorum :D endişelenme sen. 3 seçenek var; evet, hayır, düşünmem lazım(%51 hayır)

Yukarı da görebileceğin gibi hocam işte, hangi seçenek olacağı belliydi ama, ne bileyim işte.
  • Boşver söyleyememek en kötüsü.
  • Ben 1 kere söyleyebildim sevdiğim kıza tabiki kabul etmedi ama hersahnesini hatırlıyorum.
  • En azından denedin boşver ilerde değişir belki düşüncesi kendisi gelir
    Bu gifide niye atıyorum bilmiyorum ama olsun
     Sevdiğim kıza onu sevdiğimi söyledim. (Heyecandan ölmek üzereyim.) [Arkadaş olarak görüldüm.]
  • quote:

Orijinalden alıntı: c@ge

En azından denedin boşver ilerde değişir belki düşüncesi kendisi gelir
    Bu gifide niye atıyorum bilmiyorum ama olsun

Değişeceğini sanmıyorum hocam.
  • dölle onu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.