Şimdi Ara

Sevdiğim kıza onu sevdiğimi söyledim. (Heyecandan ölmek üzereyim.) [Arkadaş olarak görüldüm.] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
5
Favori
21.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bida Sanal ortamdan bu tarz şeyleri söyleme kabul edeceği varsada etmez.
  • Daha bir şey yapma bence. İkinci mesajda gerçekte söylemek istediğini buraya yazsam banlanırım o sebepten sen yeni ufuklara yelken açarsan kendin için hayırlı bir iş yapmış olursun. O kız ile aranı biraz soğutmanı tavsiye ederim ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 23 Mayıs 2013; 21:11:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c@ge

En azından denedin boşver ilerde değişir belki düşüncesi kendisi gelir
    Bu gifide niye atıyorum bilmiyorum ama olsun
     Sevdiğim kıza onu sevdiğimi söyledim. (Heyecandan ölmek üzereyim.) [Arkadaş olarak görüldüm.]

hocam bu gif ne ya

• Kız meselelerinden gram anlıyorsam 2. mesajdan sonra yüzyüze doğru anda yapıştıracağın bi teklifle o kız senin sevgilin olurdu. Yanlış yapmışsın bence. Şimdiyse en doğru şey ben sevdiğim insanla arkadaş olamıyorum bu bana acı veriyor diyip kendi yoluna bakmak. Zamanla o gelmezse adım da Temmuz değil.
  • Kızı takmıyormuş gibi yap yanına fazla gitme bir süre. O gelirse konuş ama çok hevesli olma eskisi gibi olma yani. Tekdüze cevaplar ver ama hiç takmıyomuş gibi de değil. O dengeyi tutturarak ilişkini sürdür bir süre kızla.
  • aç biraz oyun oyna. git dolaş hava al.
  • git yuzune soyle. en dibe batmadan asla yukselemezsin. bu isin taktigi vs hic birseyi yoktur. su topu gibi ol, ne kadar derine batarsan o kadar yuksege sicrarsin. aska inanma. disilere asla guvenme. git ona seni dollemek istiyorum de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız istemiyorsa istemez. yüz yüzede sölesen elli elliyede sölesen farketmez takma kafana sadece çirkinsin
  • Klasikleşmiş her 10 kızdan 11'inin "seni arkadaş olarak görüyorum" cevabıyla karşılaşmışsın..Üzerinde durmaya değmez bak keyfine,gençsin bu yılları yana yakıla arayacaksın ileride benim yaşlarıma gelince..Bağlanmayın kavramlara bu kadar,hoşlandıysanız gidin uygun bir zamanda ve uygun bir dille açılın olmuyorsa da ısrar etmeyin,bakın hayatınıza..
  • Beraber ilk defa bukadar iyi vakit geçirdiğimiz ortamda yüzüne söyledim, cıkma teklifi de etmedim. Sadece hoşlandığımı söyledim, çünkü tahmin ediyordu o da şüpheleri vardı yani. 2 gün boyunca dipdibeydik yüzüme bakmadı . Şuan anca toparlamaya calısıyoruz hiçbir zaman eskisi kadar yakın olamasak da sogukluk geçti biraz. kabullendi yani o da. (Okul gezisinde oldu olay)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ian Moone

Arkadaşlar...
     Sevdiğim kıza onu sevdiğimi söyledim. (Heyecandan ölmek üzereyim.) [Arkadaş olarak görüldüm.]

Şimdi üzülüyorsan buraya gir ve yorumları oku ! destek ver kendine !

• Sanalda söyledikten sonra bir de yüzüne söylesen süper olacaktı eğer çok vakit geçtiyse bırak söyleme yüzüne.

Bu saatten sonra kızı takma cevap verecek olursan 1-2 kelime ile cevap ver, terlseme durumunda olursan abartmadan tersle. Bu yazdıklarım sana garip geliyor ama şöyle bir gerçek var -seven dikilir, diken sevilir-

• Sakın arkadaş kalalım gibi bir mallık yapma SAKIN !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chainsaw_

quote:

Orijinalden alıntı: Ian Moone

Arkadaşlar...

Üzülme ve ayrıca hata yapmışsın. Bende söyledim direk çıkma teklifi ettim. Kız eski sevgilisini seviyomuş. Bidahada artık olmaz aramızda bişey. Seninde olacağını pek sanmıyorum artık. Geçmiş olsun.. Bana mesaj atıcak diye facebook bağımlısı oldum ya, bir kaç kere attı o anki mutluluk ve terleme..

+1

•  Sevdiğim kıza onu sevdiğimi söyledim. (Heyecandan ölmek üzereyim.) [Arkadaş olarak görüldüm.]
  •  Sevdiğim kıza onu sevdiğimi söyledim. (Heyecandan ölmek üzereyim.) [Arkadaş olarak görüldüm.]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ztreptococ

Konu silinsin

• geçmiş olsun. başıma geldiği için biliyorum.

beraber vakit geçirirken herşey iyi, iş ciddiye gelince "ama ben seni arkadaş gördüm" diye kıvırmalar.

kadınlar çok garip varlıklar...
  • Genç kardeşim sen hiç sallamama moduna geç, cevap atarsa bile yazma, ona kendini aındır, 10 güne ses çıkmassa, sen de unut.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.