Şimdi Ara

Sevdiğim kıza onu sevdiğimi söyledim. (Heyecandan ölmek üzereyim.) [Arkadaş olarak görüldüm.] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
5
Favori
21.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kaderimde yokmuş de geri kalan 2.999.999.999 XX'den biridir seninki. XY'sin dimi len :D Xy aramada aman

• En güzeli bu oldu bence . Ümit kalmasın hiç tamamen bırak. Seninle sanki elindeki şekeri isteyen 4-5 yaşındaki bebe gibi oynayacak çünkü artık.
  • çok yakışıklı bile olsan onu sevdiğini söylediğinde o sana aşık olmaz, kabul eder belki ama aşık olmaz.

kızlar muhabbetten etkilenirler, hep diyoruz ya güzel kızın yanında çirkin erkek diye, o erkeklere sorun bakalım kıza sevdiklerini söylemişler mi. çoğu söylememiştir. kıza yaklaşıp muhabbetle onu kendilerine bağlamışlardır. birçoğu böyledir.

tipin mipin önemli değil, bir kızla fazla samimiyet kurmadan yada muhabbetinle onun senden hoşlanmasını sağlamadan ona onu sevdiğini söylemek herzaman hatadır.
  • Al sana gaz şarkı benden bu kadar iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lavalys

quote:

Orijinalden alıntı: Tribettin

quote:

Orijinalden alıntı: Ian Moone

Arkadaşlar...
     Sevdiğim kıza onu sevdiğimi söyledim. (Heyecandan ölmek üzereyim.) [Arkadaş olarak görüldüm.]

klasik cevapları (yalanları) kezbanların iki gün sonra birisiyle kucak kucağa görürsen şaşırma

Şu ana kadar forumda gördüğüm en mantıklı en güzel cevap

+§§

ben de erkeğim ama hep teklif edenin açısından bakmışsınız.. bir de diğer açıdan bakın olaya, hiç ilginizi çekmeyen bir hatun gelip "seni seviyorum" dese cevabınız ne olurdu, direkt sarılır mıydınız yoksa kibarca benzer yalanlar mı söylerdiniz..

gönül işleri bi tuhaf, insan beyni daha bi tuhaf.. bu gibi şeyleri söylemek yerine ima etmek her zaman daha iyidir diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: c@ge

En azından denedin boşver ilerde değişir belki düşüncesi kendisi gelir
    Bu gifide niye atıyorum bilmiyorum ama olsun
     Sevdiğim kıza onu sevdiğimi söyledim. (Heyecandan ölmek üzereyim.) [Arkadaş olarak görüldüm.]

• quote:

Orijinalden alıntı: Ludwig van Beethoven

quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Ben de söylemiştim bir sosyal site aracılığıyla. Mesajı geçen cumartesi günü gördü ama cevap yazmadı hala. Dün yine mesaj attım. Onu görmedi henüz.

Kızla hiç konuşmadım baya hoşlandım sadece. Bakalım, bekliyoruz.

hocam aynısı bana 2 yıl önce oldu bence tınlama

Tınlamayla ilgili değil de aklımda bir sürü şeyler ürettim. Hoşlandığım kız hep haftasonları resimlerini değiştiriyor ve yorum yazıyor. Sanıyorum ki bilgisayarı evinde. Anca o zaman girebiliyor Facebook'a. Son 2 gün okur diye tahmin ediyorum. Okuyup da cevap atmazsa da artık yapabileceğim bişey kalmıyor. Okullar da bitiyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

Yıl olmuş 2013 hala sanal alemden açılmayı eksi olarak görenler var. İnsan yazarak kendini daha iyi tasvir eder. Asıl ben yüz yüze söylenmesine karşıyım. Çünkü sanal alemde hiçbir fiziksel yakınlık imkanı yoktur. Tamamen zihine karşılık zihindir... Bu yüzdendir ki ben bir bakıma sanal alem ilişkilerinden de yanayım. Hatta hiçbir türlü buluşma veya cinsellik katılmayacak bu ilişkiye.(platon misali) Sevdiğin kişinin zihnini soyup düşünceleriyle sevişmek gerek...

Mimikler ve göz temasları insanları daha çok etkiler smile değil.
  • bende 1 ay sonra kıza teklif edecem ama kızı göremiyorum.acaba whatsapp tan mı teklif etsem yoksa cep telefonunu arayıp mı teklif etsem?
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: nokt@

quote:

• Yasin kacti ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

Yıl olmuş 2013 hala sanal alemden açılmayı eksi olarak görenler var. İnsan yazarak kendini daha iyi tasvir eder. Asıl ben yüz yüze söylenmesine karşıyım. Çünkü sanal alemde hiçbir fiziksel yakınlık imkanı yoktur. Tamamen zihine karşılık zihindir... Bu yüzdendir ki ben bir bakıma sanal alem ilişkilerinden de yanayım. Hatta hiçbir türlü buluşma veya cinsellik katılmayacak bu ilişkiye.(platon misali) Sevdiğin kişinin zihnini soyup düşünceleriyle sevişmek gerek...

Etkiler ama anlamsızdır...

• koy g**une rahvan gıtsın dostum boşver
  • quote:

quote:

quote:

Karşındaki kezbansa

• quote:

quote:

quote:

quote:

Karşındaki kezbansa

O zaman dua edin olumlu bir karşılık vermesin

• quote:

Orijinalden alıntı: AkdenizLee

quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

üstüne bir şey yazmadıysan aynen bunu yaz

hmm oke

nese bb ozmn. pffff

Ergenlikten cikamadin gitti

espri yptn galba. nese hdi bn ytıorum ii eglenclr sna. .s.sssss
  • bunu keşke yüzüne karşı söyleseydin sonuç değişmezdi ama cesaretin artardı sanırım kız kankan gibiydi sen itiraf ettin onu sevdiğini
  • Arkadaşlar destek olduğunuz, fikir verdiğiniz için teşekkür ederim. Bugün okulda yüzüme bakmadı neredeyse hiç, hiç konuşmadıkta. Arkadaşın birisi yabancı gibi olursunuz demişti, haklıymışta.
  • Ben 4 kere teklif ettim kız arkadaş olarak görüyorum diyor bro.Yapıcak birşey kalmazsa mecbur arkadaş olarak kalıcaksın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.