Şimdi Ara

Sevdiğim kızın babası bizi ayırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar benim geçen günlerdr 1 senelik ililkim bitti olay şöyle..
    kasım ayında başlayan ilişkimi ağustos ayında ailesi öğrendi ve vazgeçmedik annesi beni bilirdi ve bi şekilde telefon vs verdim görüştük Daha sonra geçenlerde annem ile annesi görüştü ve yanlış anlaşılmalar zinciri oluşmuş ve ben kızın yanına gittim kız yüzüme bakmadı sonra konuştum ne oldu dedim ses vermedi ısrar edince dayanamadı senden nefret ediyorum keşke konuşmasaydım zamanında senin yüzünden ailem perişan vs diye olayı anlattı annesi gizli görüştüğümüzü aylar sonra babasına anlatmış ve babası tekrardan kızıp babama daha 4 senesi var kızımın evlenmesi için diyor okulu sınavı var diyor.
    ama benim amacım zaten şuan evlenmek değil zamanı gelince evlenmek ben ailesinin beni tanımasını istiyorum ama bir türlü beni kabul etmiyor babası çok karışık bir durum başına daha önce böyle bi şey gelen varsa bi yorum yapsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu yorumu trolluk olarak anlama lütfen. Söyle bisey var sen ben o bu şu çoğu insan kızının veya kız kardeşinin flörtü olmasını istemez. Bu bana göre gayet doğal bisey. Ha aynı durumları bende yaşadım böyle böyle 2.5 yıl geçirdim babasından dayak yediği bile oldu. Hayırlısı olsun hakkınızda
  • Saol hocam ilgin için ama zamanında babası da yapmış şeyler

• Beni de annesi ayırdı kardeşim 1,5 senelik sevgilimdi. Ne ben görüştüm annesi ile vs. Ne ailem falan. Ve daha kötüsü yüzünü bile göremedim sevgilimin. Ama dünya küçük bir gün çıkacaklar karşıma diyecek 2 çift lafım var. Umarım hep mutlu olur
  • bir gün kızın olursa sende anlarsın adamın ne demek istediğini :) bir baba kızına çok düşkündür kıskanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkagan

Beni de annesi ayırdı kardeşim 1,5 senelik sevgilimdi. Ne ben görüştüm annesi ile vs. Ne ailem falan. Ve daha kötüsü yüzünü bile göremedim sevgilimin. Ama dünya küçük bir gün çıkacaklar karşıma diyecek 2 çift lafım var. Umarım hep mutlu olur

Emek verince insanın içi acıyor hocam şu kötü dünyada iyi niyetli seviyorsun ama ondada sonuç böyle oluyor

• Koks34 kullanıcısına yanıt
    Hocam her baba iyiliğini ister ama kararlara biraz saygıda gerekmez mi sence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk kızı vs Çinli kız
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kendini babasının yerine koy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

kendini babasının yerine koy.

Koyuyorum hocam ilk önce tanırdım eğer zarar veren birisi ise uzaklaştırırdım ama iyi birisi ise kontrollü şekilde konuşmasına izin verirdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.