Düşük boyutlu, son zamanlarda bundan başka bir şey oynamıyorum PSP'de.
Ah, bir Türkiye Ligi eklemesi yapılsa gerçekten bağımlılık yaratır!
Evet, en büyük eksikliği bu bence de. Lig sayısı az, boyutu 500-600 MB'a çıkarıp diğer ligleri, Türkiye'yi falan da ekleseler keşke.
FMH 2011'den beklentim bu ama gerçekleşir mi meçhul.
Çok küçük boyutlu değil ama eğlencede üstüne tanımam: Patapon! İyice oynadıktan sonra yürürken bile pata pata pata pon diyorsun O derece bağımlılık yaratan süper bir oyun. Amaç 4 tuş ile sesler çıkartmak ve o sesleri doğru şekilde ve belli bir ritimle çıkararak orduna komut vermek. Pek ordu sayılmaz ama Mutlaka dene. Denemiş olabilirsin belki..
Pata pata pata pon pon pon pata pon
Patapon
Echochrome
Holy Invasion of Privacy, Badman! What Did I Do To Deserve This?
CSO'su 30 kusur mb idi.
çok teşekkürler. Bi kaç tanesini deniycem.
Arkadaşlar bundan sonra konularınıda yazarsanız sevinirim. Konularını boyutlarını yazarsanız iyi olur.
monopoly bence her pspde olması gereken oyun 100 mb falandı konusuda zengin olmak
quote:
Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage
quote:
Orijinalden alıntı: yoney
quote:
Football Manager Handheld 2010
Evet, en büyük eksikliği bu bence de. Lig sayısı az, boyutu 500-600 MB'a çıkarıp diğer ligleri, Türkiye'yi falan da ekleseler keşke.
Eskiden 2D modu falan da yoktu sonuçta. Biraz tembeller, ama az da olsa ekleme yapıyorlar en azından. Türkiye'de UMD satışı hiç olmadığı için de bu kadar ağırdan alıyor olabilirler tabi
quote:
quote:
quote:
quote:
Football Manager Handheld 2010
Eskiden 2D modu falan da yoktu sonuçta. Biraz tembeller, ama az da olsa ekleme yapıyorlar en azından. Türkiye'de UMD satışı hiç olmadığı için de bu kadar ağırdan alıyor olabilirler tabi
FMH 2011'de de olmayacakmış Türkiye ligi. Hayallerim suya düştü.
Dediğin gibi satışlardan olabilir. Ama geçen baktım da, FM UMD olarak 150 lira arkadaş. Oyunun boyutu 100 MB zaten. Kim alır ki yani bu durumda UMD olarak?
O oyunuda deniyeyim bu kadar konuştunuz.
prinny 2 boyutlu bir oyun seviyorsan muhakkak dene boyutu biraz fala gibi ama (200mb)
nes emulatör :D içinde bilindik ps1 oyunları bayaa 50 tane fln ve toplam 21 mb