Şimdi Ara

Sevdiklerinle BiP’ten Konuş 1GB Kazan Kampanyası (turkcell)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BiP #senyapdiye kanalına gelerek haftanın görevi ile BiP'ten toplam 30 dakika arama yapanlar hediye GB kazanıyor.

Kampanya 30 Temmuz – 9 Ağustos 23:59 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanyadan, kampanya tarihleri arasında kampanyaya katılan ve kampanyadaki koşulları yerine getiren bireysel, kurumsal tüm mobil ses hatları yararlanabilecektir.

Kampanya tarihleri arasında BiP indirip Keşfet bölümünde yer alan #senyapdiye kanalını takip ederek, “Görevden GB Şansı” butonuna basılması gerekmektedir. Bu butona basılmasının ardından “Haftanın Görevi” alanına tıklayarak BiP’ten toplam 30 dakika sesli veya görüntülü görüşme yapan müşterilerimiz 1 günlük 1 GB kazanacaktır

Sabit hatlar ve müşteri hizmetleri numaralarına yönelik yapılan aramalar kampanya kapsamına dahil etmeyeceğiz.Kampanya kapsamında, koşulları sağlayan katılımcılara verilen hediye faydalar yurt içindeki kullanımlarda geçerlidir, transfer ve sonraki döneme devredilemez.

Hediye paketinin kullanım süresi biten müşterilerin kullanımları kendi tarifelerinden ücretlendirilecektir.

Hediyenin müşterinin hattında aktif ve geçerli olduğu süre içinde paket aşımlarında müşterinin internet kullanımları, ek paketi olanlar için sahip olduğu paket üzerinden, başka bir internet paketi olmayanlar için ise tarifesinin aşım bedelinden ücretlendirilir.

Bir müşteri kampanya süresi boyunca sadece 1 kez kampanyadan yararlanabilir.

Kampanya faydalarından yararlanabilmeniz için kampanyadaki servisler kapsamındaki kullanımlarınız, ad, soyad, telefon numarası verileriniz Turkcell Grup Şirketleri tarafından işlenebilecektir.

Turkcell İletişim A.Ş kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/senyapdiye-sevdiklerinle-bipten-konus-kampanyasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün baktim buna birde bunlara ilaveten
    Bayram surecince bipten konusma kotadan yemeyecekmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vip Üye kullanıcısına yanıt
    Aynı zamanda tv+'da geçerli 5 gb internet hediye!

Turkcell'in dijital televizyon platformu TV+, bu bayram da kullanıcılarına keyifli vakit geçirmeleri için "Bayram Özel" film kategorisini oluşturdu.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, hem çocuklar hem de yetişkinler için yapımların yer aldığı özel kategorideki birbirinden eğlenceli yerli ve yabancı içerikler, 30 Temmuz-3 Ağustos tarihleri boyunca seyircilere açık olacak.

Bayrama özel olarak hazırlanan kategoride seyirciyle buluşacak filmler arasında "Kara Bela", "Ölümlü Dünya", "Şansımı Seveyim", "Rampage", "Fantastik Canavarlar", "Kardeşim Benim", "Yok Artık" gibi popüler filmler yer alacak. Ayrıca, çocukların severek izlediği "Madagaskar", "Hotel Transilvanya", "Tom ve Jerry", "Scooby-Doo" gibi çizgi seriler de "Bayram Özel" kategorisinde izlenebilecek.

Uçuklatan Buluşlar", "Gastroblast" ve "Süpergüçlerin Arkasındaki Bilim" gibi programlar, hem çocuklara hem yetişkinlere yepyeni dünyaların kapısını açacak.

- Çocuklar, robotik kodlama eğitimi için yarışacak

Çocukların bayram sevincine ortak olmak isteyen TV+, Da Vinci kanalı ile birlikte Kurban Bayramı'ndan sonra özel ödüllü bir yarışma hazırladı.

Da Vinci'nin ve TV+'ın Instagram hesapları üzerinden düzenlenecek olan organizasyonda çocuklar dijital robotik kodlama eğitimi için yarışacak. 10-21 Ağustos'ta gerçekleşecek yarışmanın sonuçları 24 Ağustos'ta açıklanacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• asabi kullanıcısına yanıt
    Bende turkcell tv zaten vardi dün bakarken ayri olarak turkcell tv özel ve altında da son 4 gün yaziyordu dedim halla halla ne zaman tanimlandi acaba diye düşündüm ve yazlikta olduğum için film izliyorum orada ( kabuktaki Hayalet) filmini izledim guzeldi. O filmin tipa tip aynisi olani netflix te de izlemistim geçen sene sanirim bazi degisik yerleri var biri düz atlıyor digeri geri atlamasi gibi ama uzun lafin kisasi guzeldi tavsiye ederim izlemek isteyenlere, interneti olan baska siteden bulup kaliteli çözünürlükte izlesin daha iyi olur.

• Bu bip ten bip olmayan kullanıcıyı arayınca nırmal dakikadan mı düşüyor?

• Bunların hepsi bip-letmek için

• berkaygen kullanıcısına yanıt
    Bip dakikanızdan gider. Bip dakikanız yoksa internetiniz olsa da bipden arayamazdınız. Bu hafta Salla Kazandan Bip Dakika gelecektir büyük ihtimalle. Bip Dakika yoksa Salla Kazan yapın bakın.
    Arayacak numara bulamıyorsanız google'a yazın bazı firmaların sabit hat numaralarını arayın,oyalanın doldurun 30 dak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.