Şimdi Ara

sevdim seni bir keree

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar soruyorum sizlere; sevmek bu kadar basitmi bilmiyorum ama basite alan çok insan var bunu biliyorum. Ayrıldığım sevgilim (aldatıldım) buralara konu açıyor uzun uzun.. yazdıklarıda tamamen hayal ürünü ben bile okuyunca şaşırıyorum.. aldattı ama o bunun farkında değil sanırım. neymiş efendim ben onu durup dururken terketmişim.. yüzüne geldim söyledim bir ton sebep.. tabi aklında tutamadı zaar. şimdide çok üzgün olduğunu söylüyor benim onu sevmediğimi söylüyor bahane aradığımı söylüyor (halbuki bahane arasam 7 yıldır 50 kere terkederdim) kendisinin daha önce 6 kere ilişkisi oldu ama hala sorumsuz. en uzun ilişkisi benimle.
    ilk başlarda karşılıksız sevdim. daha sonra o da bir şeyler hissetmeye başladı. fakat benimde beklentilerim oldu. bunda kız erkek ayrımı yok, herkes sevgilisinden ilgi sadakat saygı vb şeyler ister elbet. ama sevgilim o kadar odunduki bana ne ilgi gösteriyordu ne değer. hatta beraber buluştuğumuzda başka kızları kesiyordu. defalarca gördüm onu. sosyal ağlardan başka kızlarla konuşuyordu. ben ona benimle ilgilenmiyorsun dediğimde ise tek lafı "seviyorum yetmiyormu" idi. şimdi gelmiş buralarda isyan ediyor.. arkadaşlar size sorum şu, insan defalarca hata yapıp seviyorum yetmiyormu dermi? benimle buluşuncada hiç bir şey yapmıyorduk. kafeye gitmeyi bile sevmiyordu. sinemayıda sevmiyordu. anca kavga edince iyi gidelim falan diyordu. zar zor ikna ediyordum. 1liralık dondurmanın bile hesabını yapıyordu. kasaya geldiğimizde cuzdanımın içine girecek gibi bakıyordu. cebinde parası olmasına rağmen cimrinin tekiydi kendi hesabımı hiç ödetmedim ona. 1 2 kere ödedi onuda direk başka bir hesapla kapattım. sonra 1 hafta trip atıyordu hatta buluşmuyordu bile. şimdi ondan ayrıldık artık o kadar yoruldum ki sevgisine inanmıyorum. çünkü seven insan sevdiğiyle mutlu olmalı ona değer vermeli sahiplenmeli. o beni sahiplenmiyordu. tek lafı seviyorum yetmezmi.. yetmiyordu işte. çünkü sevgisini hiç görmedim sadece lafta seviyorum derdi. bu kadar kolaymı be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackk_ -- 31 Ekim 2016; 11:06:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden böyle konular açıyorsunuz? Neden?
  • terapi_triyaki kullanıcısına yanıt
    cevap vermek zorunda değilsin

• Bir daha sevemem dersin ama yine başkası çıkar ve yine fena tutulursun.

Evet ben de soruyorum neden?

• özet geçin binler

• başkasını sevemem

deli diyorlar bana

desinler değişemem

• Blackk_ kullanıcısına yanıt
    aldatan bir insan için konu açmana değmez, yazmana değmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir kızı seviyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • terapi_triyaki kullanıcısına yanıt
    aldatan şahısın açtığı konuya cevap veren kişilerden birisin hatırlatayım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.