Şimdi Ara

Sevdin Mi Adam Gibi Seveceksin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevdin mi adam gibi seveceksin... Adam olmak cinsiyet değil şahsiyet işidir bileceksin... Öyle gelir geçer, o olmazsa başkası elbet beni seçer demeyeceksin...

Bir kere sevdin mi vazgeçmeyeceksin... O başkasına gitse de aldırış etmeyeceksin...

Sevdiğini gözünden sakınacak, birisi saçına bile zarar verecek olursa; onu doğduğuna pişman edeceksin...

Kıskanacaksın hemde öyle böyle değil... Bırak yanındaki arkadaşlarını, kendi cinsinden bile nefret edecek hale geleceksin...

Sevdiğin zaman tam seveceksin; sevdiğini göstereceksin; seviyorum demekle sevda olmaz; aşkını haykıracaksın; asla kimseden çekinmeyeceksin, utanmayacaksın; utanacak olan sen değil, sana gülenlerdir... Çünkü onların yürekleri kaldıramaz aşkı sevdayı...

Sevdiğin zaman başka birine bakmayacaksın; onun hemcinsleri senin için artık yaşamını yitirmiş olacak; yeri gelecek kimseyi tanımayacaksın...

Sadece O'nu seveceksin bazen; gözün kimseyi görmeyecek, kimseyi tanımayacaksın, kimseyi duymayacaksın... Senin için sadece O, olacak bazen...

Ömrünü adamayı düşünmeyeceksin bile... "Al bu ömür senindir..." diyeceksin hemde düşünmeden bir dakika bile...

Yolunu ayırmayacaksın kenara çekilmeyeceksin, çekip gitmek isterse de görmezden gelecek, öyle mutlu olmasını dileyeceksin... Eksik kaldığın bir yanın olduğunu düşünecek, O'na hak vereceksin...

Bitmeyecek hiç bir şey ve sende bitmesin diye her gece Allah'a yalvarırcasına dua edeceksin...

Güne O'nu düşünerek başlayacaksın, O'nu düşünerek devam edeceksin, O'nunla uyuyacaksın...

O'nunla her zaman her konuda gurur duyacaksın... O'ndan bahsederken göğsün kabaracak, yüreğin yerinden çıkar gibi olacak, nefes alışların hızlanacak, mutluluğun doruğunda olduğundan gözlerin bile dolacak...

Yaşadıkça sevecek, sevdikçe sevileceksin... Ve bir gün ya o gidecek bu dünyadan ya da sen... Her ne olursa olsun her aşk ölümü tadacak... Yaşanan her mutluluk her ne olursa olsun elbet son bulacak... Ya sen O'nsuz kalacaksın ya da O, sensiz...

Bazen en büyük düşmanın olacak Azrail... Çünkü O'nu ayırdı senden...

Bazen de en büyük dostun olacak Azrail... Çünkü seni O'na yine o kavuşturacak...

Ne acı değil mi aslında yaşamak ? Ne kadar zordur en güzel aşkı doruklarında yaşamak ? Aşk ne kadar büyük olursa olsun, ne kadar imkansız olursa olsun, ne olursa olsun sonunda kaçınılmaz ayrılığa rastlayacak olmak... Ne kadar acı değil mi ? Hiç bitmeyecekmiş gibi sevmek, hiç gitmeyecekmiş gibi bağlanmak, hiç ayrılmayacakmış gibi yaşamak... Ne kadar acı değil mi ?

Hayat... Ayrılık... Her zaman kazananlar olurlar... Her nefis ölümü tadar, her aşk ayrılığı...

• doğru hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yaşımız küçük, hele durun 20 25 olsunda elbet ciddi düşünürüz kafasındayım. Daha Lise 3 e geçtim hacıhara, ha aşık değil miyim, aşığım anasını satayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

Daha yaşımız küçük, hele durun 20 25 olsunda elbet ciddi düşünürüz kafasındayım. Daha Lise 3 e geçtim hacıhara, ha aşık değil miyim, aşığım anasını satayım.

ben aşkın insan ömründe sadece 1 kez geldiğini savunanlardanım... o nedenle de sana tavsiyem şudur ki; eğer o aşkın elinden tutarsan asla bırakma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare_35

quote:

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

Daha yaşımız küçük, hele durun 20 25 olsunda elbet ciddi düşünürüz kafasındayım. Daha Lise 3 e geçtim hacıhara, ha aşık değil miyim, aşığım anasını satayım.

ben aşkın insan ömründe sadece 1 kez geldiğini savunanlardanım... o nedenle de sana tavsiyem şudur ki; eğer o aşkın elinden tutarsan asla bırakma...

+99999 hic biri onun gibi olmadi. ama yasimiz kucuk elbette birisi cikar unutturur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iboocum -- 7 Ağustos 2013; 3:26:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.