Şimdi Ara

Azsa az yiyeceksin dayı. Sen mi verdin parasını, kimsin sen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kun0s Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ordu'da sosyal yardım alan vatandaş, verilen öğünün az olduğunu ve sabah akşam nohut pilav geldiğini söyleyerek belediye ihbar hattını aradı.
    Vatandaşın evine giden zabıta: "Azsa az yiyeceksin dayı. Sen mi verdin parasını, kimsin sen?"
    *
    YAZIKLAR OLSUN!

Adam kendisini zorla makamına getirten Vali oğluna ne demişti; oğlum ben sana Vali olamazsın demedim ki... insan olamazsın dedim...!

• Her zaman ki gibi birileri YALAN-DOLAN ÜSTÜNDEN ALGI KASMA DERDİNDE...

Hiç sorgulamıyorlar bile 2024 yılında maske flan ne alaka diye. Eski videoyu güncel gibi lanse etmiş bütün muhalif kanallar.

Video 4 yıl öncesinin KORONA DÖNEMİNİN VİDEOSUYMUŞ. Ama güncel servis edip sanki bu gün gibi lanse ediyorlar.

Ama genede bu terbiyesizliği yapan Zabıta açığa alınmış. ( Bu videoyu hangi amaçla çekiyorlarsa veya böyle adamları kim devlet memuru yapıyorsa. İnşAllah açığa alınır ve görevden uzaklaştırılır. )

• aza tama etmeyen çoğu bulamaz.

israf haramdır.

• Beleş birşey porsiyonu az geldi diye şikayet mi edilir?
  • Stoa kullanıcısına yanıt

bu muhalefet çok boş işleri gündeme getiriyor.

halbuki cehapenin içindeki atatürk düşmanları ve kürdistancıları temizleseler belki doğru hareket edecekler.

kesin yanlış yönlendiriyor hainler bu garibanları.

ah cehapem ah ne hallere düştün.

kart kurt diye baskıladığın, alaya aldığın adamlar tepelemesine bindiler partinin üzerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 25 Aralık 2024; 18:25:2 >
  • Neden yardım aldığını bilmiyorum ama

Sabah da yiyeceksin, öğlen de yiyeceksin akşam da yiyeceksin, yatsıda da yiyeceksin! Devlet sana yemek gönderiyor. Sen kimsin? Sen kimsin? Bak bir daha belediyeyi gereksiz arama

İğrenç, rezil, resmen buram buram 3. dünya gericiliği kokan bir devlet fetişizmi yapmış burada zabıta. Bunların döneminde devlet resmen vatandaşın köle gibi hizmet etmek zorunda olduğu mistik bir kimliğe büründü. Kim la devlet, tarihte 30 defa yıkıp tekrar kurmuşuz. Hiç kimse vatandaşa devlete sığınarak hakaret edemez etmemeli

• Adam Türk olduğu için bu muameleyi yapmış zabıta. Sığıntılardan herhangi biri olsa maçası yemezdi, memuriyeti elinden alınır tüm varlığına el koyarlardı.

• Jack! kullanıcısına yanıt

Türkler osmanlıda olduğu gibi cımhuriyettede vasat konuma düştü bu arada.

kaderimiz mi bu arkadaş omg

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her zaman ki gibi birileri YALAN-DOLAN ÜSTÜNDEN ALGI KASMA DERDİNDE...

Hiç sorgulamıyorlar bile 2024 yılında maske flan ne alaka diye. Eski videoyu güncel gibi lanse etmiş bütün muhalif kanallar.

Video 4 yıl öncesinin KORONA DÖNEMİNİN VİDEOSUYMUŞ. Ama güncel servis edip sanki bu gün gibi lanse ediyorlar.

Ama genede bu terbiyesizliği yapan Zabıta açığa alınmış. ( Bu videoyu hangi amaçla çekiyorlarsa veya böyle adamları kim devlet memuru yapıyorsa. İnşAllah açığa alınır ve görevden uzaklaştırılır. )

• tuhaf tuhaf şeyler. ülkenin geldiği hâle bak.
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Birinci dünya ülkesi amerikada kirasını ödeyemeyeni sokağa atıyorlar. Çabuk ölsün diye beleş fentanyl dağıtıyorlar. Daha dün bir mülteci newyork metro istasyonunda evsiz yaktı.

• Ülkede kıtlık baska bi boyuta vardı

Hastanelerde de yemekler cok çok minimal veriliyor
  • redyellow R kullanıcısına yanıt
    Haber tarihi ne zaman ? Sonuç ?

####
    Şimdi size YENİ 12.2024 haberi yaplaşıyprum. İmkan varsa bunu konu olarak açın , destek olalım .

ensonhaber
    CHP’li Keçiören Belediye Başkanı'ndan çocuğa tepki çeken soru: Baban rüşvet yer mi?
    https://www.ensonhaber.com/gundem/chpli-kecioren-belediye-baskanindan-cocuga-tepki-ceken-soru-baban-rusvet-yer-mi

CHP’li Keçiören Belediye Başkanı'ndan çocuğa tepki çeken soru: Baban rüşvet yer mi?

CHP’li Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, zabıta olmak isteyen bir babanın yanında oğluna “Baban vatanı milleti bayrağı sever mi?, baban rüşvet alır mı?” gibi sorular sorması gündem oldu.

Habertürk TVyoutube
    Keçiören Belediye Başkanı'ndan Küçük Çocuğa Tepki Çeken Soru: Baban Rüşvet Yer Mi?
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=f5Nw9xtd360

Özellikle Özarslan'ın küçük çocuğa sorduğu sorular ise pes dedirtti.
    "BABAN RÜŞVET YER Mİ?"
    "Babamı zabıta yapar mısın?" diyen küçük çocuğa, Özarslan, "Senin baban rüşvet yer mi?" "Senin baban hırsızlık yapar mı?" diye sordu.

Habertürk TVyoutube
    Keçiören Belediye Başkanı'ndan Küçük Çocuğa Tepki Çeken Soru: Baban Rüşvet Yer Mi?
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=f5Nw9xtd360

12.2024

• Adamı bir dövmediği kalmış. Sabah akşam nohut pilav verilir mi? En azından sabah biraz ekmek peynir zeytin yollasalarmış.

• 2020 de çekilen bu videoyu çeken memur diğer memura 2024 de gıcık olmuştur. Videoyu vermiştir.
  • Zabıtaya asli işi olmayan işi yaptırırsa sonuçları böyle olur. Bu yemek dağıtma işini zabıtaya askere polise yıktılar olacak şeymi. Sosyal hizmetler adı altında belediyelerin bir dünya personeli var iş onların, ha sayıca az geliyorsa gönüllü yada ücretli vatandaşlar bulur görevlendirirsin. Zabıta bu işi yaptığı için haklı olarak gergin ben olsam bende gerilirim.

• Vakıflar cemaatler duruken (vakıflaar cemaatler diye anıranlar gelmesin) beceriksiz belediyelere ne oluyorda bu sosyal yardım işine giriyor anlamak zor.

• Yaşlı adam verdi tabi parasını terbiyesiz zabıta. Git temel ekonomi dersi al. Cahilliğini masum insanlara çemkirme hakkın yok. Adam gibi islami usul uyarınca yemek dağıtacaksan dağıt, dağıtmayacaksa da garip gurubayı hor görmeyi bırakmasını sağlamak için kovun gitsin o zaman halden anlamaya başlar. Empati yoksunu tiplere de sosyal yardım yaptırmayın.
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Kıtlık demeyelim de maliyet diyelim, masraf diyelim. İşte bunlar hep enflasyon hep kriz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.