boyum 180 üzeri (6) boyum 187 üzeri (10) genel kültürüm iyi sayılır (2) daha önce bir kulubun yönetim kadrosundaydım ya da buna eşdeğer topluluk önünde, hitabetim var. BAHSEDİLEN KULUPLER BÜYÜK KULUPLERDİR. (7) babamın/annemin bana mezun olduğumda ya da ileride ev verecek kadar maddi durumları var ya da aylık gelirleri 150k+ (7) üstteki önermeyi sağlıyorum ve parayı sosyal aktivitelerime harcıyorum (5) iyi üniversitede okuyorum(odtü,bilkent,boğaziçi,itü,koç,sabancı) (2) iyi bölümde okuyorum (2) büyükşehirde okuyorum(1) esmer değilim (3) hayatım boyunca bana herhangi bir sosyal ortamdan en az 3 kere yürümüştür (5) sosyal anksiyetem yok (2) alkol kullanıyorum (1) monster ürünü kullanmıyorum ayrıca giyim tarzımı pull and bear, zara gibi yerlerden kombinleniyorum(1) üniversitede okurken evde kalıyorum (2) ayda rahatlıkla 10k+ harcıyorum (5) sporla uğraşıyorum ve güzel bir fiziğim var (4) vucut yağ oranım dengeli (1) pahalı parfüm kullanıyorum ya da parfümden anlıyorum (2) kızlarla konuşabiliyorum(1) kendime ait arabam var ve 2014 üstü (8) kombinime en az 2-3 kız iltifat etti (2) incel ne demek bilmiyorum(1) c1 seviye ingilizce biliyorum (3) EKSİ PUAN LİSTESİ takıntılıyım (-2) boyum 175 altında (-4) bağımlıyım herhangi bir şeye (-3) taşralıyım(-3) 0-20 PUAN ZAVALLI İNSAN bu insan ortalama türk gencidir. kendisine de pek bir şey katamamıştır, bir yeri artıysa diğer yeri eksidir. hayatı boyunca zor ilişkiye ulaşacak ve beyaz yaka diye direnip 2-3 asgariye orada burada sürünecektir. tek hobisi haftasonu dışarıya çıkmak olacaktır. tr gibi bir yerde sevgili bulma zorluğu fazladır. depresiftir. histeriktir, çirkindir. aslında artısı da yoktur, öylesine düz bir çizgide takılacaktır. 20-35 PUAN bu insan tipinde ayağı yere basan artılar olabilir ama yine de yetersizdir. ortalama metropol çocuğudur, çok az da olsa bir şeyleri koklayacaktır. sevgili anlamına değil, biraz işte oradan buradan. sevgili bulma işi de öeh.. baya çaba sarf etmesi gerekiyor. 35-45 PUAN bu insan ortalama üstüdür. bir şeylerde gelişmiştir, ileride turnayı gözünden vurmasa bile yakın gelecekte bulabilir.. ama çok şanslı değildir. bu tiplere açılmazlar, kendileri açılırsa belki bulabilirler zorluğu ortalama 45-50 PUAN turnayı her an gözünden vurabilecek ve ilgisi üzerinde olan tiplerdir. hayatta çok az şeyi feda ederek çok şey elde edebilirler. kız bulma zorluğu azdır. tr’deki çoğu kızın bakacağı profildir. 50 PUAN 50 puan ne kadar üstündeyseniz bu hayatta cenneti yaşayacaksınız. her alanda başarı mümkün. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karimbe -- 4 Kasım 2023; 14:13:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NEDEN SEVGİLİN YOK {PUANLI} | HEMEN ÖĞREN!
-
-
23
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
guncellendi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayatımda bu kadar sikko bi puanlama görmedim. para olan her şeye yüksek puan koymuş iyi üniye (1)
işte bu yüzden yalnızsın
bu ne kanka hayatını sonlandır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
up
Hadi ordan alkol içmeye de puan vermişsin. Alkol almayı havalı sanan skko ergenlerden birisin. Gülün geçin abisi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Forumun kalitesi harbiden yerlerde aew
Faydalı içerik up
Zavalli insan grubuna dusenler parasizliktan ailesi yuzunden falan dusuyor, aciklamada kendisine bir sey katamamistir diyor. Puanlama oyle degil ki
Olmuyorsa istemiyorsunuzdur bu kadar basit
27 çıktım dahil edilmemişim değerlendirmeye, beğenmedim.
- listesine ''ayak fetişim var (-5 puan)'' eklenmeli
-
32
-9
-
-9
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Beni delirttiniz. Twitter'a giriyorum Türk kadını şöyle, Türk kadını böyle; Ekşi'ye giriyorum Türk kadınının eğitimsiz olması sorunsalı, Reddit'e Forum'a giriyorum bən bir ucubəyəm başlıkları. Siz nasıl ezik amiplersiniz ya, siz nasıl çoğaldınız bu kadar? Her türlü sosyal medya ucube mekanına döndü. |
|
hayatımda bu kadar sikko bi puanlama görmedim. para olan her şeye yüksek puan koymuş iyi üniye (1) |
Hadi ordan alkol içmeye de puan vermişsin. Alkol almayı havalı sanan skko ergenlerden birisin. Gülün geçin abisi
|
Sen karamba’nın yalamasısın herhalde her yere atlıyorsun. Meriç dediğin insanlar en azından kadın için eğilip bükülüyor, sen erkeğe yalanıyorsun xD |
Benzer içerikler
- tyt fizik kaç günde biter
- 50 bin sıralama ile alan bölümler sayısal
- hız ve renk türkçe deneme cevap anahtarı
- medikinet kullananlar yorumları
- 7 ayda derece yapılır mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X