< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NEDEN SEVGİLİN YOK {PUANLI} | HEMEN ÖĞREN! (3. sayfa)
-
-
hocam senin bu videoların ne ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 4 Kasım 2023; 22:49:42 > -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Selam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sevgili yapmak mesele değil ki awk
En ateşli en güzel herkesin istediği kızları sevgili yapmak mesele(popülarite)(böyle düşünmüyorum herkes böyle dusunuyor)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 5 Kasım 2023; 0:8:42 >
hocam eksi puan listesini bira daha genel yapsaydınız keşke merak ettim herkese göre
Doğru. Kimse can sıkıcı, çirkin ve şişman kızları sevgili yapmak istemiyor zaten. Popülerite çok önemli değil aslında da, sen beğeniyorsan mutlaka bir sürü kişi daha beğeniyor...
-
incel feedleyen amipler peak yaptı bu ara, çözümü basit aslında, başlıklarına ve fikirlerine kesinlikle etkileşim vermemek lazım, mesela yine kadınlarla alakalı bi başlık açmış; elimi ısırıp bir şey yazmadım, bu adamın onuruna da tüm kutsallarına da sövsen etkileşim aldım diye seviniyor. İmkansız ama açtığı başlıklar hiç etkileşim almasa burayı terk eder muhtemelen de kafasına sıkar.
karamba bu forumun değeridir, meriçlik yapma boşa
-
Sen karamba’nın yalamasısın herhalde her yere atlıyorsun. Meriç dediğin insanlar en azından kadın için eğilip bükülüyor, sen erkeğe yalanıyorsun xD
Forumu terk et.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 5 Kasım 2023; 14:24:37 >
Cok guzel ve objektif bi konu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutio_sanchez -- 7 Kasım 2023; 1:7:12 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sen de ne cok seviyon bos yapmayi duyar kasmayi. eglen cik iste moruk. bu konular icin giriyon foruma sanki 06 lilara tavsiye mi vermeye giriyon.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
uppı
şunun neyini uplayıp duruyosun allah aşkına söyle 3 gündür sadece bu konuyu görüyorum yeter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpro hazelnut enjoyer -- 7 Kasım 2023; 15:44:22 > -
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X