Kızlarla konuşma yeteneğinin 1 puan, 187 boyun 10 puan alması, yakışıklı, zeki veya başarılı olmanın ise hiç karşılık bulmaması karamba'nın dünyaya bakışını göstermiş biraz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 4 Kasım 2023; 13:32:25 > |
NEDEN SEVGİLİN YOK {PUANLI} | HEMEN ÖĞREN! (2. sayfa)
-
-
46 çıktı
Nereye başvuruyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Param var
Kilo verirsem fena yakışıklı olucam
Zekiyim
180 üzeri boyum
Ehliyet var atla arabaya götüreyim
Güzel kızları bekliyorum instadan eqleyin
-
Biraz ileriye gidince soguyorum. Saldım ben de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yaw aynen aynen, iyi universiteyle sevgili bulacağını sanan varsa zaten bırakın çıksın forumdan. dayı, hayatta tek başarın sınavı kasmaksa ve bunun egosunu 10 sene yapacaksan yarın öbürgün x firmasında okul çocuğu milletin sevmediği, yalakaların g*tünü yaladığı bir müdür olursun max. o da yani, olursan.
sizin gibi tiplerin histerik sorunu olduğu için iş dünyasında millet sizi çekiyor.
bu profil de mal, ula sokakta git boğaziçi okuyorum de he güzel diyip geçerler.
muhtemelen 2005’li falansın 👍🏼
alkolü havalı falan sanmak ya da bunu metalaştırmak asıl ergenliğin ve toyluğun dibi.
1 puan yazmışız oraya, alkol tüketmeyen bir insan ortamdan noksandır.
belli ortamlar belli masalarda da kurulabiliyor.
havalı ne oluyor tam olarak hala çözemedim gitti.
muhtemelen monster çantan var ve mühendislik okuyorsun
onedio testlerini hazırlayan elemanlardan biri sen misin
-
2005li ben miyim sen misin dallama alkol alınmadan ortam kurulmuyor mu bu nasıl bir savunmadır. Kendine çelişme güzel kardeşim alkole kendin de ergenlik diyorsun. Alkol alıpta kişiliğini bozmayan adam gibi adamlara selam olsun. Biz bunu marifetmiş gibi sanıp puan verdiren bu arkadaşla dalga geçiyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mesele havalı olması değil, alkol ortamında daha rahat insanlarla bağ kurabiliyorsun. Alkol ya da sigara içmeyen insanlar genelde o networkten mahrum kalıyor.
-
Esmerlik kötü bir şey değil
-
sltr
Ulan bı kız bulamadık awk ya partiye geldik tek oturuyoz
Beni delirttiniz. Twitter'a giriyorum Türk kadını şöyle, Türk kadını böyle; Ekşi'ye giriyorum Türk kadınının eğitimsiz olması sorunsalı, Reddit'e Forum'a giriyorum bən bir ucubəyəm başlıkları. Siz nasıl ezik amiplersiniz ya, siz nasıl çoğaldınız bu kadar? Her türlü sosyal medya ucube mekanına döndü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 4 Kasım 2023; 22:17:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X