Şimdi Ara

severe girmeyenler.servere girme yolunu açıklıyorum herkez duysun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya neden atakki delimiyiz hem format pcyi yavaslatır ve hard disk körelir.Eger illada format atacaksan vista at daha da atma bu arada vista atacagsanız ramınız yuksek olsa iyi olur kanımca
  • bu ne yazdıklarım siliniyo sansür var
    forumun adıda servere giremeyenler yerine
    seray sever giremeyenler olsun
    fake diyenide backten you know 2 hafta yokum ona gore be akıllı ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: burnaldinho

zeka yaşı 1 yada 2 galiba bu arada bence turker03 de onun fakesi

mallık işte lütfen bilginizin saglıgı için format atalım oyuna girmek için format atalım yakışıklı olmak için format atalım sevgili bulmak için format atalım bu numaraları kimse yemiyor artık

arkadaşın zeka yaşı yokgaliba bi sorunun olduğunda format atmadın sanki yazdığı yok ettirdiğinizde bir şey olcak ben burnaldinho'ya ya lafıda koydum on tüm foruma yeter dün burada olsan ne laf koyduğumu görürdünüz tekrar yaziğim o numaraları anan yedi isterseniz bunaldinho ya format atiğim
  • yazdıklamızı şikayet ediyorsanız bunaldinyo sen git ananna hesap sor niye formatlandın diye
  • YETER BE YETER BU KADARIDA FAZLA

LÜTFEN GÖREVLİ KİŞİLER YA BU KONUYU SİLSİN YADA İÇİNDEKİ MESAJLARI SİLSİN KONU TEMİZ OLSUN!!!

turker sende kapa çeneni burası sirk yeri değil bir forum.!!!

quote:

Orjinalden alıntı: turker03

yazdıklamızı şikayet ediyorsanız bunaldinyo sen git ananna hesap sor niye formatlandın diye

"anana hesap sor niye formatlandın" demek bence şahsa hakaret bölümüne giriyor bu yüzden dikkatli ol yoksa her an acil seviyede şikayet edileceksin!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 25 Temmuz 2007; 18:34:37 >
  • quote:

yazdıklamızı şikayet ediyorsanız bunaldinyo sen git ananna hesap sor niye formatlandın diye

olm msn adresini ver diyorum
    yoksa bak 1000 mesajlık üye demiycem ana avrat gidecem lan sana ver yoksa ben seni bi formatlıyacam bir daha formatın fsini duymak istemeyeceksin
    lucky sende ver gör bakalım neler olacak yiyorsa verin siz
    ama yemez siz burda laf sokarsınız msnde gel erkekçe konuşalım diyince biyerleriniz üç buçuk atar
  • Ya kesin be... Küfür etmek ne zamandır erkeklik olmuş.Lucky sende biraz tutarlı cevaplar yaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: burnaldinho

quote:

olm msn adresini ver diyorum
    yoksa bak 1000 mesajlık üye demiycem ana avrat gidecem lan sana ver yoksa ben seni bi formatlıyacam bir daha formatın fsini duymak istemeyeceksin
    lucky sende ver gör bakalım neler olacak yiyorsa verin siz
    ama yemez siz burda laf sokarsınız msnde gel erkekçe konuşalım diyince biyerleriniz üç buçuk atar

sen erkek değilsinki erkekçe konuşalım.ve arkadaşlar bu konuya açıklık götürüyorum istiyen benim yolumu uygular istemiyen defecanın yoluyla girmeye çalışır.

• ben format attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kulağımçokarıyo

ben format attım

• bilgisayar kafayı yemişti format attım dvm et sonra napiyoz
  • walla oyunu bırakmasam hep girerm aslında ne zaman baksam 81 li bnm ip
  • bence sorun ip de ip programı ismi indirin Proxy Switcher
  • anll96 dediğin programı araştırdım ve sanırım aradığımız program bu fakat daha denemedim.

http://www.forumex.net/program-anlatim/80534-en-iyi-ip-bulma-degistirme-programi-proxy-switcher-pro-v3-9-0-4059-resimli-anlatim.html bi bakmanızı tavsiye ederim

**** lı kısıma f o r u m e x gelicek.boşluksuz biçimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga. -- 11 Ağustos 2007; 15:43:47 >

• yanlış hatırlamıyorsam bu yöntem denenmisti ama olmamıştı
  • Yöntem mi?
    Kafa yapmak diyelim.Herifin resmine bakın anlarsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgacantan

anll96 dediğin programı araştırdım ve sanırım aradığımız program bu fakat daha denemedim.

http://www.****.net/program-anlatim/80534-en-iyi-ip-bulma-degistirme-programi-proxy-switcher-pro-v3-9-0-4059-resimli-anlatim.html bi bakmanızı tavsiye ederim

**** lı kısıma f o r u m e x gelicek.boşluksuz biçimde

bu yöntemi söyledim

• ve dikkat ettiyseniz.Bunun digimondaki serverle ilgisi yok.
    Severe girmek yazıyo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.