Şimdi Ara

severe girmeyenler.servere girme yolunu açıklıyorum herkez duysun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en basit yolu lütfen pc nize format atın devamını sırasıyla söylüceğim

• Haaa format atıyımda bütün belgelerim silinsin ölemi
  • sen bilirsin başka yöntemle girmiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: eragon94

Haaa format atıyımda bütün belgelerim silinsin ölemi

Yedege al Silinmez
  • sağol lucky kardeşim senin sayende lv yükseltmeye devam ediyorum.ıp adresimi değiştirdim
  • HAYIR ip numaranı deiştirince giriyo

İP numaranı deiştir girersin başı 81'le başlasın yeter yada ip numarası deiştirme prog.kullan.

Format atmaktan çok daha iyi bir yol.
  • quote:

HAYIR ip numaranı deiştirince giriyo

İP numaranı deiştir girersin başı 81'le başlasın yeter yada ip numarası deiştirme prog.kullan.

çok mu iyi yol 3 gün sonra giremiyom dersen görüşürüz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: turker03

quote:

HAYIR ip numaranı deiştirince giriyo

ben karar veremiyorum arkadaşlar formatıncada girebiliyorum ıp değiştirincede acaba hangisine gerek yok arkadaşlar
  • ya bence en iyi yolu kesin gircem diyenlere söylüyorum en granti yol arkadaşlar lütfen format atalım
  • sağol lucky
  • quote:

Önce bilde konuş djefecan gibi birçok kişi o yolla oyuna girdi tamammı.

Ayrıca format atmanın oyuna girmeyle ne alakası var hala anlamış deilim.İP deiştirmek istiosan modeme reset atılır.Bilg. deil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 22 Temmuz 2007; 14:03:53 >
  • evet ben girebiliom ama proxy ile değiştirmeyi denemedim ben hep modeme reset atıp yada fişini çekip yapıom bu arada şimdi başlıom 81 için resete
  • 81 le başladı şimdi fişini çekip taktım bugün şanslıyım 10dk da girdim oyuna dün 1 saat denemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djefecan -- 22 Temmuz 2007; 14:20:11 >
  • oyuna ancak fişi çekerek girersiniz zaten adam gibi oyuna giren yokki koreli değilmi bunlar.niye alsın bizi oyununa format atın modemin fişini reset atmakla gerek kalmassınız.her sorunun çözümü format atmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: lucky_mouse

oyuna ancak fişi çekerek girersiniz zaten adam gibi oyuna giren yokki koreli değilmi bunlar.niye alsın bizi oyununa format atın modemin fişini reset atmakla gerek kalmassınız.her sorunun çözümü format atmak

Bilgisayara format atılınca ne oluyor hala anlamış değilim.İP değiştirmek isteyen birisi modeme reset atar bilgisayara format atmaz

Neyse bu tartışmayı daha fazla uzatmak istemiyorum bunlar benim kişisel görüşümdü siz neyi uygun görüyoranız onu yapın.

• quote:

quote:

Önce bilde konuş djefecan gibi birçok kişi o yolla oyuna girdi tamammı.

Ayrıca format atmanın oyuna girmeyle ne alakası var hala anlamış deilim.İP deiştirmek istiosan modeme reset atılır.Bilg. deil.

lan elmer yap dene omazsa garantisi benim ben yaptım giriyorum 34 lvl lim. kapışmak iştiyen varsa gelsin
  • Birincisi herkez değil herkes...
    İkincisi bugüne kadar kaç insana format attırdın Allah bilir.Ne zevk alıyon Lucky Mouse insanlar pclerine format atınca çok mu mutlu oluyon
  • ya sakın atmayın format yaa alakası yok kanımcaanladınız siz onu
  • ip formatla deişse veya oyuna format atmayla olsa her gün format atarım gerekirse 30 dk bişi ztn
  • bence bi oyun için format atmak değmezz eğer çok girmek istiyorsan djefecanın formulu daha mantıklı bu arada defacan değil djefecan
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.