Şimdi Ara

severe girmeyenler.servere girme yolunu açıklıyorum herkez duysun (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sus
  • bencede kemal sus yaw adam ne dese yanlış çıkıyo acıdım şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemal_raul

öyleyse bizine niye anlatmıyor burda herkez öğrensin.çok kişi oyuna bıraktı onun gibi adamlar yüzüne

cok yanlıs konusuon o söyledi nasil girildigini 81 li ip ile giriliyor ama ip degistirme prog. larını denemeyin patchleri tekrar gecirmek zorunda kalırsınız
  • oooo
    siz de bi severe giremediniz yaaaa. NE severmiş be..Bakın server dememiş Sever demiş.Format atarak belki severe girersiniz.Giren çok.
    Uzan gibi konuşmuş:Herkes severe girecek

Amcildo bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 13 Ağustos 2007; 20:44:27 >

• amcildo
  • ya siz nasıl insanlarsınız burada anlatmıyo adam işte belki anlatsa bir kaç kişi daha oyuna dahil olucak bizi oyunda belki rakip olmamızı istemiyor
  • forumu biraz gez bulucan
  • onun dediği ile giren varmı! tabiki yok ozaman bu adam hepinize yalan söylemiş ıp 81 yapıpta giremiyenlerde var.vortigon ben bu forumu her zaman bulurum.ama sen bulabilirmisin bilmem
  • quote:

onun dediği ile giren varmı! tabiki yok ozaman bu adam hepinize yalan söylemiş ıp 81 yapıpta giremiyenlerde var.vortigon ben bu forumu her zaman bulurum.ama sen bulabilirmisin bilmem

olm çıbanmısın sen yaw allah allah iftira robotu gibi saydırıon 81 ile giren var
  • quote:

onun dediği ile giren varmı! tabiki yok ozaman bu adam hepinize yalan söylemiş ıp 81 yapıpta giremiyenlerde var.vortigon ben bu forumu her zaman bulurum.ama sen bulabilirmisin bilmem

kimmiş onlar
  • kaçı giren hee.100 de3 ü mü oyuna giriyor deniyenlerin, sen oyuna girebiliyormusun ya da ben bu mu iftira yani lordhammer oyuna girebiliyormu bu oyun bitti anlayın arkadaşlar girenlere ve söylemiyenlere canın sağolsun derim
    quote:

Orjinalden alıntı: salih_763

quote:

olm çıbanmısın sen yaw allah allah iftira robotu gibi saydırıon 81 ile giren var

• quote:

kaçı giren hee.100 de3 ü mü oyuna giriyor deniyenlerin, sen oyuna girebiliyormusun ya da ben bu mu iftira yani lordhammer oyuna girebiliyormu bu oyun bitti anlayın arkadaşlar girenlere ve söylemiyenlere canın sağolsun derim
    quote:

Orjinalden alıntı: salih_763

quote:

kemal snin yaşın kaç sanane yaw giren girio git ko bölümüne gerçi seni ordan kovdukları için buraya geldin ama

• ya olm adamın ip değiştiğinde 81 ile başlamazsa oyuna giremez anlamıyon mu hem artık girilse de çoğu kişi oynamaz piyasada bundan güzel bir sürü oyun var
  • brn nr diyorum knightta geçelim diye tavsiye yapıyordum ama bir çok kişi digimonu sanki oynuyormuş gibi savunuyordu.hem bu ıp 81 olması gerekiyorsa defecan bunu nasıl yapıyo demek istediğim bu.salih_763 benim yaşım 40 olsa seninkisi 3 olmalı 30 yaşım olsasenin yaşın 1 olmalı sen kendi yaşını öğren ben ko bölümünden kovulmadım kimse kovamaz zaten herkezi kendinle eşit tutma
    quote:

Orjinalden alıntı: vortigon

ya olm adamın ip değiştiğinde 81 ile başlamazsa oyuna giremez anlamıyon mu hem artık girilse de çoğu kişi oynamaz piyasada bundan güzel bir sürü oyun var
  • bak kemal güzel arkadaşım bilip bilmeden sürekli iftira atıp adamın sinirlerini zıplatma modeme reset atınca ip adresin değişiyor şansın varsa 81 li gelir girersin bana bi kere 200 lü bişi gelmişti bi kerede 81 geldi 81 le denedım girdim ama 1 kere 81 geldi bi dahaki gelişinde giricem hiç çıkmayacam :D
  • kemal iftira atarak bari post kasma normal post kas
  • quote:

brn nr diyorum knightta geçelim diye tavsiye yapıyordum ama bir çok kişi digimonu sanki oynuyormuş gibi savunuyordu.hem bu ıp 81 olması gerekiyorsa defecan bunu nasıl yapıyo demek istediğim bu.salih_763 benim yaşım 40 olsa seninkisi 3 olmalı 30 yaşım olsasenin yaşın 1 olmalı sen kendi yaşını öğren ben ko bölümünden kovulmadım kimse kovamaz zaten herkezi kendinle eşit tutma
    quote:

Orjinalden alıntı: vortigon

ya olm adamın ip değiştiğinde 81 ile başlamazsa oyuna giremez anlamıyon mu hem artık girilse de çoğu kişi oynamaz piyasada bundan güzel bir sürü oyun var

Ya sülük müsün olm yapıştın çıkmıyon,defol git ko bölümüne isteyen gelir biz sanki ko diye bi oyun bilmioz burda mahalle karıları gibi çene çalıon bizeDigimon çok güzel bi oyundu oynayamasak bile bölümünden kopamıyoz varmı diyeceğin bişi şimdi o lanet çeneni kapa ve bas git!Sen burda ben bulurum vortigon bulamazmı dion biz digi açıldığından beri burdayız herkonuyu bilioz sen gelmişin çamur atıon ona bunaSus dioz kafan almıo heralde sadece sus deil defol gitde dioz bunu kafan alırsa uygulamaya geçirirsin umarım

• Birbirimize hakaret içeren şeyler yazmayalım arkadaşlar
    Madem kemal_raul anlamak istemiyo bırakın anlamasın.Niye takılıyonuz ki
  • gerçekten koyun sürüsü benzetmesi sizin için çok uygun.oyunda görüşürüz defecan
  • Beyler arkadaş sallıyo.Girsede bişey değişceğini sanmıyorum.Bir tek Amcildo yeter diyorum.Güçlerimizi amcildoyla birleştirelim
    quote:

gerçekten koyun sürüsü benzetmesi sizin için çok uygun.oyunda görüşürüz defecan

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.