Şimdi Ara

Severek Ayrılanlar buraya...... (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
1
Favori
12.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık eskisi gibi acı vermiyor ama nedense alışkanlıktan sanırım hala ona ihtiyaç duyuyorum ara sıra yasananlar akla gelince insan yine eskisi gibi olmasada hüzünleniyor. bu kadar kolay zorlanmadan bitirmesini hala anlıyamıyorum sonuçta oda çok sevdi beni ayrılmış olsa bile içindeki sevgiyi bu kadar kolayca bitirmesine anlam veremiyor. zamnında ayrılmayayım diye intihara kjalkısan kız gözümün önünde yalvaran günlerce ağlayan insan bu kadar cabuk nasıl olduda vazgecti bu sorulara bir türlü cvp veremiyorum.
  • Bizimkide 2 seneye yaklaşıyor inş biz evleniriz bazı arkadaşlar diyebilir herşey zamanla geçer unutursun diye ama şunu unutmaytın ki hiçbir zaman eski sevgililerinizi unutamazsınız ben şuanki sevgilimle aşk hayatımı sonlandırmak istiyorum ve başka kızda düşünmüyorum bizde ayrı şehirlerdeyiz bazen zorda olsa yürütebiliyoruz ara sıra görüşmek için yanına gideceğim aslında benim anlatıcak çok şeyim varda olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: judgee

quote:

Orjinalden alıntı: crossor

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: athirsizicebi

dostum bence bu is boyle gitmez...biraz daha gururlu ol kızla iliskini kes,pesinden gelirse gelir gelmezse gelmez...ztn yazdıklarından anladıgım kadarıyla soku atlatmıs gozukuosun...Allah kolaylık versin...

bencede dostum zaten kız arıyor diyorsun cvp verirsin baktın hala aynı sadece hal hatır sormak için aramış sende sonunda beni bir daha aramassan cok mutlu olurum diyip kapatırsın. ondabn sonrası ona kalmış dönerse döner zaten dönmessede önüne bakarsın

evet bende dedigin gibi yapmayı düsünüyorum. bidaha aradıgında cvp verip herseye bir son vermek en iyisi

yani çok uzatmadan bi karar ver bu kararının arkasında dur senin için en iyisi bu olacaktır.

şuan öyle yapıyorum zaten
  • Hocam Cengiz KurtogLu'ndan GeLin EtmisLeri Dinle...
    Sonra Bi bidon Benzin Alıp Yak kendini...
  • quote:

Orjinalden alıntı: IMADI

Hocam Cengiz KurtogLu'ndan GeLin EtmisLeri Dinle...
    Sonra Bi bidon Benzin Alıp Yak kendini...

• dün aradı konustum gayet sakin bir şekilde konusmaya basladık sonra tabi bir müddet sonra cins cins konusmya basladı kendi yaptıklarına bakmadan suclu benmişim gibi keşke böyle olmasaydı gibisinden konustu bende dayanamadım hatanın onda oldugunu söyledim. pişman olmuş gibi yada olcak gibi bi hali yoktu sonra bir iki hatasını yüzüne vurunca saygısızlık yapmaya sert konuşmaya başladı bende tamamen bittigini senin gibi bir insan için gecirdigim 4 seneye yazık oldugunu bu 4 senede olanların onun için degmiyecegini çok yanlış tanıdıgımı gerçek yüzünü sonunda gösterdigini söyledim bunun gibi sözlerden sonra dahada sinirlendi çünkü öyle bir huy edinmişki kendisine yöneltilen hiçbir elieştiriyi suclamayı kabul etmiyor gözünün önünde birsey yapsa sonra inkar etcek düzeyde bir huy edinmiş. zaten içimde sadece bu asktan kırıntılar kalmıştı onuda dagıttı. güzelce vedalaşıp ayrılmak istedim bunca yaptıklarına ragmen ama o yine buna izin vermedi. düsünebiliyormusunuz 4 sene aynı yastıga bas koy bi dünya sey yasa sonra senden ayrıldıgı gibi birzamanlar herseyi oldugunu söyleyen kız dogruu düzgün vedalaşmadan bagırarak saygısızlık yaparak tamamen bitirdi buda yine herzamanki gibi zoruma gitti. ama ona eger birazcık hakkım varsa haram ediyorum okadar üzgünümki anlatamam. o bunu coktan haketti. sadece yazıklar olsun

• quote:

dün aradı konustum gayet sakin bir şekilde konusmaya basladık sonra tabi bir müddet sonra cins cins konusmya basladı kendi yaptıklarına bakmadan suclu benmişim gibi keşke böyle olmasaydı gibisinden konustu bende dayanamadım hatanın onda oldugunu söyledim. pişman olmuş gibi yada olcak gibi bi hali yoktu sonra bir iki hatasını yüzüne vurunca saygısızlık yapmaya sert konuşmaya başladı bende tamamen bittigini senin gibi bir insan için gecirdigim 4 seneye yazık oldugunu bu 4 senede olanların onun için degmiyecegini çok yanlış tanıdıgımı gerçek yüzünü sonunda gösterdigini söyledim bunun gibi sözlerden sonra dahada sinirlendi çünkü öyle bir huy edinmişki kendisine yöneltilen hiçbir elieştiriyi suclamayı kabul etmiyor gözünün önünde birsey yapsa sonra inkar etcek düzeyde bir huy edinmiş. zaten içimde sadece bu asktan kırıntılar kalmıştı onuda dagıttı. güzelce vedalaşıp ayrılmak istedim bunca yaptıklarına ragmen ama o yine buna izin vermedi. düsünebiliyormusunuz 4 sene aynı yastıga bas koy bi dünya sey yasa sonra senden ayrıldıgı gibi birzamanlar herseyi oldugunu söyleyen kız dogruu düzgün vedalaşmadan bagırarak saygısızlık yaparak tamamen bitirdi buda yine herzamanki gibi zoruma gitti. ama ona eger birazcık hakkım varsa haram ediyorum okadar üzgünümki anlatamam. o bunu coktan haketti. sadece yazıklar olsun

Arkadasım bu konuyu acıldıgı günden beri takip ediyorum ancak o senin bir zamanlar sevgilindi onunla iyi kötü günler gecirdiniz bence suan ofkenın verdigi seylerle HARAM kelimesini kullanıyorsun bence boyle yapmamalısın...Yasananların anısına....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Virtus

quote:

dün aradı konustum gayet sakin bir şekilde konusmaya basladık sonra tabi bir müddet sonra cins cins konusmya basladı kendi yaptıklarına bakmadan suclu benmişim gibi keşke böyle olmasaydı gibisinden konustu bende dayanamadım hatanın onda oldugunu söyledim. pişman olmuş gibi yada olcak gibi bi hali yoktu sonra bir iki hatasını yüzüne vurunca saygısızlık yapmaya sert konuşmaya başladı bende tamamen bittigini senin gibi bir insan için gecirdigim 4 seneye yazık oldugunu bu 4 senede olanların onun için degmiyecegini çok yanlış tanıdıgımı gerçek yüzünü sonunda gösterdigini söyledim bunun gibi sözlerden sonra dahada sinirlendi çünkü öyle bir huy edinmişki kendisine yöneltilen hiçbir elieştiriyi suclamayı kabul etmiyor gözünün önünde birsey yapsa sonra inkar etcek düzeyde bir huy edinmiş. zaten içimde sadece bu asktan kırıntılar kalmıştı onuda dagıttı. güzelce vedalaşıp ayrılmak istedim bunca yaptıklarına ragmen ama o yine buna izin vermedi. düsünebiliyormusunuz 4 sene aynı yastıga bas koy bi dünya sey yasa sonra senden ayrıldıgı gibi birzamanlar herseyi oldugunu söyleyen kız dogruu düzgün vedalaşmadan bagırarak saygısızlık yaparak tamamen bitirdi buda yine herzamanki gibi zoruma gitti. ama ona eger birazcık hakkım varsa haram ediyorum okadar üzgünümki anlatamam. o bunu coktan haketti. sadece yazıklar olsun

Arkadasım bu konuyu acıldıgı günden beri takip ediyorum ancak o senin bir zamanlar sevgilindi onunla iyi kötü günler gecirdiniz bence suan ofkenın verdigi seylerle HARAM kelimesini kullanıyorsun bence boyle yapmamalısın...Yasananların anısına....

evet sinirliyim ama yasananlar için ona deger verdigim için sevdigim için bu zamana kadar sustum ama onun için bunların yasananların hiç önemi yokmuş 4 sene yaa az bir zaman degil. bana umutlar vermeseydi 4senelik emekler bosa gitti. herseyi hiç düsünmeden vurdumduymaz bir sekilde bitirdi. bunları onun yaptıgına hala inanamıyorum
  • üzülme dostum zaten sana saygısı bile kalmamış bosver sen elinden geleni yaptın. kusura bakma ama o insan yanlış insanmış yoksa bunca seneden yasananlardan sonra çekip gitmezdi. birde söyle düsün ya evlenipte seni bıraksaydı ozman daha kötü olmazmıydı. bosver dostum seninle aynı şeyleri yasadım sıkma canını o birgün pişman olur belki ama senin pişman olacagın birseyin kaldımı sen cabaladın dimi. üzme kendini onun yaptıgı nakörlükler de onun kişiliginin nasıl bozuk oldugunu gösteriyor. ahh be dostum inan senin hissettiklerini o kadar iyi anlıyorumki
  • acilen ciddi olmasa da bi kız arkadas bul kendine civi civiyi söker ve bunu gören eski sevgilin kafasını duvarlara vurur
  • eger görebilme ihtimalin varsa onun gittigi sürekli takıldıgı gittigi yerlere git samimi bir kız arkadasın da varsa tak koluna birer sevgili gibi onun sizi görebilecegi yerlerde gezin eger olurda sizi görürse sinirden çıldırır belkide kıskançlıktan
  • quote:

eger görebilme ihtimalin varsa onun gittigi sürekli takıldıgı gittigi yerlere git samimi bir kız arkadasın da varsa tak koluna birer sevgili gibi onun sizi görebilecegi yerlerde gezin eger olurda sizi görürse sinirden çıldırır belkide kıskançlıktan
    ayrı şehirlerdeyiz görmem suan için imkansız yoksa dedigin gibi yapatrdım kıskançlıktanda çatlardı eminim.yaa ayrılması bi yana 4 sene beraber olmusuz bu dört sene boyunca kollarımda uyumuş aynı yastıga baskoymusuz herseyimizi paylasmısız hayallaer kurmusuz bunların hatrı için ayrılık olsa bile adam gibi ayrılmalıydı bu cok koyuyor bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qpqpqp

Dostum 4 senenin ardından ayrılmak ona koymuyorsa sana niye koysun yapma hiç üzme kendini. Unut artık ve yoluna devam et kendin olarak.

Ayrıca senin durumun yine iyiymiş ayrı şehirlerdeymişsiniz.Benimse tam tersi şu anda evi tam karşımda aynı mahallede oturuyoruz, üniversitede evlerimiz çok yakın orada da aynı mahalledeyiz. Dün yoluna kestim konuştum. Bir yol kenarında 2 saat boyunca ayakta konuştuk. Ama anladımki yaptıklarından sonra içimde ona karşı hiçbirşey kalmamış. Ve gözlerime inanamadım.4 sene boyunca sevdiğim ve beni çok seven,her gece uyumadan önce Allah a bizi ayırmasın diye dua eden insan gitmiş yerine bambaşka kişiliksiz, karaktersiz,ruhsuz bir insan gelmiş. İnsan inanamıyor, inanmak istemiyor şaka gibi geliyor hepsi.Ama yapacak birşey yok böyle olması gerekiyormuş demekki. Tek yapacağım şey hakkımı helal etmemek.

eski nick: GFB_ARİF

dostum aynı düsüncelerdeyiz benimde inanamadıgım nokta bukadarmı yanlış tanımışım bir insan bukadar degisirmi bu kadar kişiliksiz karektersiz afedersin serefsiz nankör olabilirmi. sanki düsmanı olmusum gerci düsmanına bile bana davrandıgından daha iyi davranır. bazen sucum neydi diye düsünüyorum neden yani ama bir sonuca varamıyorum
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: qpqpqp

Dostum 4 senenin ardından ayrılmak ona koymuyorsa sana niye koysun yapma hiç üzme kendini. Unut artık ve yoluna devam et kendin olarak.

Ayrıca senin durumun yine iyiymiş ayrı şehirlerdeymişsiniz.Benimse tam tersi şu anda evi tam karşımda aynı mahallede oturuyoruz, üniversitede evlerimiz çok yakın orada da aynı mahalledeyiz. Dün yoluna kestim konuştum. Bir yol kenarında 2 saat boyunca ayakta konuştuk. Ama anladımki yaptıklarından sonra içimde ona karşı hiçbirşey kalmamış. Ve gözlerime inanamadım.4 sene boyunca sevdiğim ve beni çok seven,her gece uyumadan önce Allah a bizi ayırmasın diye dua eden insan gitmiş yerine bambaşka kişiliksiz, karaktersiz,ruhsuz bir insan gelmiş. İnsan inanamıyor, inanmak istemiyor şaka gibi geliyor hepsi.Ama yapacak birşey yok böyle olması gerekiyormuş demekki. Tek yapacağım şey hakkımı helal etmemek.

eski nick: GFB_ARİF

dostum aynı düsüncelerdeyiz benimde inanamadıgım nokta bukadarmı yanlış tanımışım bir insan bukadar degisirmi bu kadar kişiliksiz karektersiz afedersin serefsiz nankör olabilirmi. sanki düsmanı olmusum gerci düsmanına bile bana davrandıgından daha iyi davranır. bazen sucum neydi diye düsünüyorum neden yani ama bir sonuca varamıyorum

bosver dostum sadece seni haketmedigini düsün ve ilerde karsına elbet istedigin insan cıkacaktır unutma
  • benim için zorda olsa kötü zamanlarda gecirsem onunla olan hersey bitti daha doğrusu bitmek zorunda kaldı. ona inanmıştım bana umutlar vermişti simdi düsündügümde onun böyle bir insan olduguna hala inanamıyorum. 4 sene kolay degil öyle yasananları silmek acı cekmemek kolay degil. ayrılmak bir yana sanki hiçbirsey olmamış 4 sene sanki bir yalanmış gibi umursamadan serefsizce ayrılması cok koydu.yorup yapan teselli eden arakdasalrın hepsine tesekkür ederim. inanın buraya yapılan yorumlar sayesinde çok rahatladım. ve benim için bu dört senelik ask hikayeside geride kaldı.
  • quote:

benim için zorda olsa kötü zamanlarda gecirsem onunla olan hersey bitti daha doğrusu bitmek zorunda kaldı. ona inanmıştım bana umutlar vermişti simdi düsündügümde onun böyle bir insan olduguna hala inanamıyorum. 4 sene kolay degil öyle yasananları silmek acı cekmemek kolay degil. ayrılmak bir yana sanki hiçbirsey olmamış 4 sene sanki bir yalanmış gibi umursamadan serefsizce ayrılması cok koydu.yorup yapan teselli eden arakdasalrın hepsine tesekkür ederim. inanın buraya yapılan yorumlar sayesinde çok rahatladım. ve benim için bu dört senelik ask hikayeside geride kaldı.

boşver dostum senin suan tek ihtiyacı zaman. hocam nezaman istersen buraya yazabilirsin bizde kendimizden bişeyler buluyoruz umarım senin için herşey iyi olur. ama eger gercekten seni sevdiyse birgün geri dönmek istiyecektir tabi dönecek yüzü kendinde bulursa
  • quote:

quote:

benim için zorda olsa kötü zamanlarda gecirsem onunla olan hersey bitti daha doğrusu bitmek zorunda kaldı. ona inanmıştım bana umutlar vermişti simdi düsündügümde onun böyle bir insan olduguna hala inanamıyorum. 4 sene kolay degil öyle yasananları silmek acı cekmemek kolay degil. ayrılmak bir yana sanki hiçbirsey olmamış 4 sene sanki bir yalanmış gibi umursamadan serefsizce ayrılması cok koydu.yorup yapan teselli eden arakdasalrın hepsine tesekkür ederim. inanın buraya yapılan yorumlar sayesinde çok rahatladım. ve benim için bu dört senelik ask hikayeside geride kaldı.

boşver dostum senin suan tek ihtiyacı zaman. hocam nezaman istersen buraya yazabilirsin bizde kendimizden bişeyler buluyoruz umarım senin için herşey iyi olur. ama eger gercekten seni sevdiyse birgün geri dönmek istiyecektir tabi dönecek yüzü kendinde bulursa

eywallah dostum
  • gidene dur deme bebeem
  • okudukca içim acıdı .. cok ozluyorum.. her gordugumde aynı sey aynı acı.. başa sarmaktan baska bır sey deıl.. degmıo o hayatına devam ederken oldugun yerde saymak ve izlemek.. bırakıp gıtmek ve bır daha arkaya bakmamak en ıyısı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evey

okudukca içim acıdı .. cok ozluyorum.. her gordugumde aynı sey aynı acı.. başa sarmaktan baska bır sey deıl.. degmıo o hayatına devam ederken oldugun yerde saymak ve izlemek.. bırakıp gıtmek ve bır daha arkaya bakmamak en ıyısı...

bırakıp gitmek ve birdaha arkaya bakmamak. aslında doğru olan bu ama yasanırken arkana bakmadan gidemiyosun yasananlar içinde ona karsı olan hisler bir anda bitmiyor silemiyorsun unutmak istiyorsun aldırıs etmemeye calısıyorsun ama nafile bu öyle birseyki acısını yasamadan pesini bırakmıyor. arkadasımızda 4 senelik bir ilişki yasamıs. evet biz fikirlerimizi söylerken cok rahat konusabiliyoruz ama ona da bir sormak lazım arkana bakmadan gidebilirmisin diye sanırım cevabı hayır olur. o dört sene boyunca sevdigi belkide hayallerinde onunla bir ömür boyu beraber olacağını düsündüğü insanı kaybetmiş. 4 sene boyunca yasanan okadar cok anıları olmuştur benimde uzun süren bir ilişkim bitmişti bilirim. hangi birini unutacak anıların birini unutunca digeri geliyor.allah gercekten sevenlere ayrılık acısı yasatmasın cok zor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.