Şimdi Ara

Severek Ayrılanlar buraya...... (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
1
Favori
12.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: VGroove

quote:

Orjinalden alıntı: crossor

quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

Şu an demleniyorum ve 35 lik küçük dostum yavaş yavaş dibini çekiyor...

Senin için de bir kadeh çıkardım ve tokuşturdum

eywallah dostum afiyet olsun

Yaşadığın şeyin ne kadar ağır olduğunu tahmin edebiliyorum...

Sana ne kadar ''unut gitsin artık'' desem de boş...

Eskiyi unutup , tekrardan hayata tutunmanın tek yolu , yeni bir sayfa açıp yeni insanlarla tanışmak..

Eğer okulunun başlamasına daha zaman varsa , bence bir önce valizini topla , egeden başlayarak bir akdeniz turu yap...

Hem kafan dağılır , birkaç günlük tatil iyi gelir.Hem de karşına yeni birileri çıkar...

Son olarak , şu sözü unutma ;

Acıları sevmezsen mutluluk sana rüya , kaçılma hiçbir şeyden yuvarlaktır dünya...

Umarım kısa zamanda herşey yoluna girer...

unutmaya çalısıyorum elbette birgün buda bir anı olarak kalacak, belkide hayırlısı böyleymiş diye teselli ediyorum kendimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crossor -- 12 Ağustos 2008; 22:32:43 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GFB_ARİF

Hep dalga geçerdim hiç ciddiye almazdım böyle aşk, ayrılık acısı muhabbetlerini ama insan başına gelmeyince anlamıyormuş. Belki de ondan başıma geldi benimde

Ama şu işi çözemedim hala. Böyle mideyle kalp arasında bir sızı oluşuyor ya hani sanki midenize yumruk yemişsiniz yada kalbinizin üzerinde asfalt çalışması yapıyorlar gibi işte bu nasıl oluyor, insan vücudu bunu nasıl başarıyor anlayamadım valla. Ve bu his ne zaman tam olarak geçecek onu da merak ediyorum. Örneğin şu anda hiç öyle birşey hissetmiyorum ama biliyorumki gece olunca yine başlayacak.

önceden kalp agrısı derlerdide inanmazdım sadece sarkılarda şiirlerde kullanıldıgını düsünürdüm ama degilmiş gercekten kalp agrısı varmış bunu cok iyi anladım gecelerce uykusuz kaldıgım günlerde

evet dostum o kalp ağrısı gerçekten var ben hep sadece mecazi bir anlamı oldugunu düsünürdüm ama gerecekten oldugunu anladım keske anlamasaydım hiç. yanlız kalp ağrısı degil iç organlarının hepsi bazen grcekten agrıyor bu ya psikolojik yada üzüntüden ve bu üzüntüyü içe atmadan kaynaklanan bi durum sanırım
  • ARKADAŞLAR BU DÜNYA ÜZERİNDE 5 MİLYAR İNSAN VAR BUNUN 2.5 MİLYARI KARŞI CİNS OLSA, HADİ BUNLARIN YAŞ, KONUM, EVLİLİK VS. 1.5 MİLYARINI ELESEM 1 MİLYAR İNSAN VAR SEÇENEK OLARAK ÖNÜNDE....

HADİ 0.5 MİLYARINI DA BEN ELEYEYİM 500.000 İNSAN SEÇENEĞİN VAR... DÜŞÜN 500.000 İNSAN İÇERİSİNDE ESKİ SEVGİLİNDEN KAT VE KAT DAHA İYİ ANLAŞABİLECEĞİN BİNLERCE İNSAN VARDIR... BUNA EMİN OLABİLİRSİN ...

BÖYLE DÜŞÜN VE MAHKUM OLMA BİR İNSANA....

AMA BUNUN YANINDA AYRILDIKTAN SONRA AKBABALARIN ETRAFINI SARMASI ADAMI DELİ EDER BİLİRİM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilalso

ARKADAŞLAR BU DÜNYA ÜZERİNDE 5 MİLYAR İNSAN VAR BUNUN 2.5 MİLYARI KARŞI CİNS OLSA, HADİ BUNLARIN YAŞ, KONUM, EVLİLİK VS. 1.5 MİLYARINI ELESEM 1 MİLYAR İNSAN VAR SEÇENEK OLARAK ÖNÜNDE....

HADİ 0.5 MİLYARINI DA BEN ELEYEYİM 500.000 İNSAN SEÇENEĞİN VAR... DÜŞÜN 500.000 İNSAN İÇERİSİNDE ESKİ SEVGİLİNDEN KAT VE KAT DAHA İYİ ANLAŞABİLECEĞİN BİNLERCE İNSAN VARDIR... BUNA EMİN OLABİLİRSİN ...

BÖYLE DÜŞÜN VE MAHKUM OLMA BİR İNSANA....

AMA BUNUN YANINDA AYRILDIKTAN SONRA AKBABALARIN ETRAFINI SARMASI ADAMI DELİ EDER BİLİRİM...

belkide haklısın ama işte dedigin gibi en cok koyanda akbabaların toplanması ve senin bu durumda hiç bir şey yapamaman cok koyuyor insana
  • sinerji yaratmışsınız la burda siz :D
  • aşk acısı çekenler adlı bir topic mi açsak acaba
  • başlığı ne olarak değiştirelim arkadaslar.
  • olabilir aslında konuyu güncel tutarsak iyi olur bence dertlesiriz . bu arada nasılsın dostum crossor umarım iyisindir
  • hocam sana kız mı yok. Boşver, umarım sevebileceğin biri ile evlenirsin
    Senin kıymetini bilen hoş bir kız çıkar karşına elbet
  • dün geceden itibaren arayıp mesaj atmaya basladı konusalım diye ama cvp vermedim amacının ne oldugunu tahmin edebiliyorum beni tekrar üzmek takrar kendisine baglanmak aklımdan cıkmasını engellemek.zaten gercekten birseylerden pişman olan insan konusabilmek için elinden geleni yapardı. üzücü olanda belki tekrar beraber olabiliriz ama artık hersey için cok gec ona artık hiçbirşekilde güvenemem keşke hiç yasanmasaydı ve biz eskisi gibi cok güzel bir şekilde dvm etseydik amna olmadı kısmet değilmiş
  • quote:

dün geceden itibaren arayıp mesaj atmaya basladı konusalım diye ama cvp vermedim amacının ne oldugunu tahmin edebiliyorum beni tekrar üzmek takrar kendisine baglanmak aklımdan cıkmasını engellemek.zaten gercekten birseylerden pişman olan insan konusabilmek için elinden geleni yapardı. üzücü olanda belki tekrar beraber olabiliriz ama artık hersey için cok gec ona artık hiçbirşekilde güvenemem keşke hiç yasanmasaydı ve biz eskisi gibi cok güzel bir şekilde dvm etseydik amna olmadı kısmet değilmiş

bu durum çok zor bir yanın telefonu açmak istiyor diger yanın sana yapılanlardan dolayı gururundan dolayı buna engel oluyor çok zor bi durum. eğer hala ısrarla aramaya dvm ederse aç telefonu ne diyecek bakalım bir dinle eğer affet beni gibilerinden konusursa hemen yumusama kızlar cok kurnazdır duygu sömürüsü yapar ağlar göz yasları akıtırlar istediklerini kabul ettirmek için. eger gercekten seni bıraktıgı için pişmansa ve tekrar birlikte olmak istiyorsa bunun için çabalaması lazı çabalayacaktırda. hala aramaya dvm ederse cvp ver dostum bakalım neler konusacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: judgee

quote:

dün geceden itibaren arayıp mesaj atmaya basladı konusalım diye ama cvp vermedim amacının ne oldugunu tahmin edebiliyorum beni tekrar üzmek takrar kendisine baglanmak aklımdan cıkmasını engellemek.zaten gercekten birseylerden pişman olan insan konusabilmek için elinden geleni yapardı. üzücü olanda belki tekrar beraber olabiliriz ama artık hersey için cok gec ona artık hiçbirşekilde güvenemem keşke hiç yasanmasaydı ve biz eskisi gibi cok güzel bir şekilde dvm etseydik amna olmadı kısmet değilmiş

bu durum çok zor bir yanın telefonu açmak istiyor diger yanın sana yapılanlardan dolayı gururundan dolayı buna engel oluyor çok zor bi durum. eğer hala ısrarla aramaya dvm ederse aç telefonu ne diyecek bakalım bir dinle eğer affet beni gibilerinden konusursa hemen yumusama kızlar cok kurnazdır duygu sömürüsü yapar ağlar göz yasları akıtırlar istediklerini kabul ettirmek için. eger gercekten seni bıraktıgı için pişmansa ve tekrar birlikte olmak istiyorsa bunun için çabalaması lazı çabalayacaktırda. hala aramaya dvm ederse cvp ver dostum bakalım neler konusacak

bende senin gibi düsünüyorum dostum bakalım zaten ne oldugu belli olur ama sadece amacı onun unutmamamı sağlamak başka birşey oldugunu düsünmüyorum eger birdaha ısrarlı bir şekilde ararsa ozmaan açıp dinlerim
  • Benimde başıma aynı şey geldi ama seninkinin tam tersi farklı şehirledeyken 4 sene , aynı şehre gelince kopmalar başladı,şimdi ise ayrıyız..

Not: Ulan buraya hiç özel hayatımı yazacağım aklıma gelmezdi ama samimiyetinden etkilendim yakın gördüm seni..
  • yaf benim başıma gelenlerde manyak salakça şeylerdi belkide bununla alakası yok ama ilk çıktığım kızı hazırlık sınıfında tanıdım ve çok sevdim ama belkide yaşım küçük olduğu için öyle zannettim sonra sınıf arkdadaşımla çık tı ayrıldı sonra başka bir sınıf arkadaşımla çıktı ayrıldı ama şimdi hem kızla hemde o arkadaşlarımla çok iyi arkadaşız(ben kin tutmayı sevmem ama bazen tutarım oda milyonda bir örnek: ayrıldığım işteki eski patronum yüzünü bile görmek istemem) sonra çıktığım kızla dersanede tanıştık başka sınıftaydı 1 hafta sürdü benden ayrıldı onun mahallesinde oturan arkadaşıma sordum napıyo dedim olm o kız bizim arkadaşla çıkıyo zaten dedi bende gelsin görüşelim dedim çocuk geldi ilk okul arkadaşım çıktı:) komedi ondan sonra çıktığım kızla 4 gün çıktık ayakkabıcıda çalışıyoduk iş arkadaşlarımdan biriyle aldattı ama ben kin tutmadım dövsem de sövsemde elime hiç bişi geçmiycek sadece akıllarda gariban çocuk olarak kalsam yeter dedim sonraki çıktığım kızın ablası aradı nişanlanacaksınız diye fakat ben okuyorum dedim ayrılın ozaman dedi bende tamam dedim zaten sıkılmıştım zaten kızla çıkmamız oldu bittiye gemişti. en zon çıktığım kız çok kalleş çıktı bana söz vermişti beni bekleyecekti ama hemen yeni bir çocuk bulmuş bende aradım ağzıma geleni söyledim ilerde biryerde görsem tanımam bile amannn birader emin ol bu acıları öekiyorsan ALLAH bir şekilde yüzünü güldürür ki onu unutamamak deil aklına bile gelmez ben inanıyorum ki zaten çoğu kez başıma geldi çektiğim acıların çilelerin sonunda ALLAH benim yüzümü herzaman gülürdü ve inanıyorum ki şuan çoook özlemlediğim şeylerle beni elbet birgün kavuşturacak örnek: ehliyet almayı çok istiyordumki arabamız bile yok ama ben bu hafta başı elime aldığımda 20 yaşındaki ben yeni bir oyuncak sahibi olmuşbir çocuk gibi sevindim sıra geldi arabamızın olmasına inanıyorum ki bugün benime arabanız yok neden ehliyet alıyon diye dalga geçenlere inat birgün allah nasip ederse herkesin hayranı olacağı bir arabaya sahip olacağım ki bunu da ALLAH'ın izini ile elde edeceğim sende benim dediklerime inan çünkü gerçek bunlar şimdi den mutlu hayatlar diliyorum unutursun ve daha güzel bir hayata sahip olursun( bana da ulaş bunlar gerçekleşince) 67memetrix@mynet.com)
  • quote:

quote:

Çok zor bir durum ya tamamen kararsız kalıyorsundur sen şimdi. Ama iyi düşünüp ona göre karar verirsen bu yaşadığın üzüntüye bir son verme şansı eline geçmiş bence. Şimdi karar vermen gereken eğer tekrar başlarsanız eskisi gibi olup herşeyi unutup devam edebilirmisin? eğer cevabın evetse kendini ağırdan alarak bu yolda ilerle bence. Ama hayır bundan sonra asla eskisi gibi olmaz diye düşünüyorsan bence hiç yumuşama bile.Sert bir şekilde bu saatten sonra olmaz herkes yoluna dersen bu şekilde üzülmeyede bir son verirsin gibi geliyor bana. Çünkü kararı veren son noktayı koyan sen olacaksın. Çok iyi düşün dostum ben bu hatayı yaptım senden nefret ediyorum ayrıldım defol git dememe rağmen kabul etmedi ikna etti beni ama daha sonra başıma çok daha kötü şeyler geldi. Eğer o zaman iradeli davranabilseydim asla bu kadar üzülmezdim.

bu saatten sonra eskisi gibi kesinlikle olamayız içimde hala ona karşı azda olsa ufak bir sevgi var aslında sevgi degilde acıklayamıyorum içimdekileri ama olmaz artık bazı şeyleri gururuma yediremem ne kadar bu zamana kadar üzülsemde onun için tekrar dvm etmekle kendime ihanet etmiş olurum. allahtan tek istedigim birgün onun pişman oldugunu bir dk bile olsa görmek hissetmek bu bana yeter ama pişman olurmu orasıda ayrı bir konu
  • quote:

O zaman hiç açma telefonunu hiç konuşma bile dostum. Belli bir aşama kaydettin 2 ay önceki durumdan şu anda çok daha iyisindir tekrar başa dönüp aynı şeyleri hiç yaşama bence.

Aynı şeyleri bende diyorum hep kendime. Çok pişman olacak ya da ne yapsam da canını yaksam falan diye ama bak göreceksin bunlardan da vazgeçeceğiz ilerde. Zaten biraz mantıklı düşününce bu saatten sonra pişman olsa, geri dönmek istese,öldürse kendini bile ne önemi var bitti artık herşey sonuçta iki yabancıyız artık. Ne hali varsa görsün.

şimdi düşünüyorumda dostum gözümde ne kadar büyütmüşüm onu sevgimden dolayı halbuki adi bir insanmış bazen arkadaslardan haberini alıyorum da benim beraber oldugum insan bumuydu diye düsünmekten alamıyorum şaşkınlık içindeyim içim şimdi rahat öyle bir insanla zaten olmak istemem benimle birlikteykenki insan şimdi insanlıktan çıkmış . şimdi artık yavas yavas mantıklı düsünmeye basladım ve onun için üzüldügüm günlere gecelere yazık olmuş degmezmiş suan gözümde sevdigim olmasını bırak zavallı bir insan artık dostum umarım söylemek istedigimi anlamıssındır burda tam yazamıyorum
  • quote:

Emin ol çok ama çok iyi anlıyorum dostum

Yalnız bu kadar olur ya tamamen aynı şekilde gelişiyor olaylar ikimiz açısındanda. Herşeyde bir hayır vardır hocam ya yarın öbürgün evlendikkten sonra olsaydı bunlar. Neresinden dönersek kardır, demekki bir insanı tanımak için 4 sene geçirmek, aynı yastığa baş koymak bile yetmiyormuş öğrenmiş olduk.

bencede dostum allah herkese layık oldugun versin sanada banada. evet bir insanı tanımak için 4 sene yetmiyormuş ama aslında tanıdım yanlış tanıdım kendisi benim istedigim insan rolünü oynamış onun için yanlış tanıdım inan dostum insan mantıklı düsününce nasıl rahatlıyor. yinede 4 sene beraber oldugum insan üzülüyorum onun bu durumda olmasına ama o da zaten istedigi gibi yasamayı secti bana tamamen ters olan bir hayatı secti dostum. gercekten bazen kayb ettigini düsündügün seyler kazandıkların oluyormuş
  • quote:

quote:

quote:

Emin ol çok ama çok iyi anlıyorum dostum

Yalnız bu kadar olur ya tamamen aynı şekilde gelişiyor olaylar ikimiz açısındanda. Herşeyde bir hayır vardır hocam ya yarın öbürgün evlendikkten sonra olsaydı bunlar. Neresinden dönersek kardır, demekki bir insanı tanımak için 4 sene geçirmek, aynı yastığa baş koymak bile yetmiyormuş öğrenmiş olduk.

bencede dostum allah herkese layık oldugun versin sanada banada. evet bir insanı tanımak için 4 sene yetmiyormuş ama aslında tanıdım yanlış tanıdım kendisi benim istedigim insan rolünü oynamış onun için yanlış tanıdım inan dostum insan mantıklı düsününce nasıl rahatlıyor. yinede 4 sene beraber oldugum insan üzülüyorum onun bu durumda olmasına ama o da zaten istedigi gibi yasamayı secti bana tamamen ters olan bir hayatı secti dostum. gercekten bazen kayb ettigini düsündügün seyler kazandıkların oluyormuş

Öyle tabi hocam ya kendi kararları onlar kaybetti.İlerde çok pişman olacaklarından da adım gibi eminim.

Ben sadece harcadığım 4 seneye ve emeğime üzülüyorum.4 sene çok uzun bir zaman çünkü.23 yaşındayım ömrümün 4 te biri nerdeyse. Ama bu saatten sonra yapacak birşey yok benim vicdanım rahat o yeter bana.

haklısın dostum kötü olan da ne biliyormusun onlar hiç bir zaman pişman olduklarını anlayamazlar çünkü onların ruhu...... dedigin gibi geride sadece bir üzüntü olarak kalan emekler temiz düsünceler var.
  • hergün bu konuyu açıp okuyorum yazılanları bi nebze rahatlıyorum benim durumumda onlarca insan varmış kahretmeye kederlenmeye hiç gerek yokmuş çünkü bunların çoğu aynıymış bende 4,5 yılımı verdim ben ayrıldığımda yalvar yakar tekar başlatıyordu dayanamıyordum onun üzüntüsüne ama sonuç ne ::D sebep yokken ben çok seviyorken senelerdir evlenmeyi düşünüyorken ayrıldı tam 2,5 ay oldu yavaş yavaş etkisi geçiyor içimde halen sevgisi var ama bir o kadar da nefreti var..unutmaktan içimizden tamamen atmaktan başka çare yok kime boyun eğcez yaa kimin için içip içip ağlicaz aklımızı başımıza alıp mantıklı düşünelim arkadaşlar
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emevi

hergün bu konuyu açıp okuyorum yazılanları bi nebze rahatlıyorum benim durumumda onlarca insan varmış kahretmeye kederlenmeye hiç gerek yokmuş çünkü bunların çoğu aynıymış bende 4,5 yılımı verdim ben ayrıldığımda yalvar yakar tekar başlatıyordu dayanamıyordum onun üzüntüsüne ama sonuç ne ::D sebep yokken ben çok seviyorken senelerdir evlenmeyi düşünüyorken ayrıldı tam 2,5 ay oldu yavaş yavaş etkisi geçiyor içimde halen sevgisi var ama bir o kadar da nefreti var..unutmaktan içimizden tamamen atmaktan başka çare yok kime boyun eğcez yaa kimin için içip içip ağlicaz aklımızı başımıza alıp mantıklı düşünelim arkadaşlar

aynen hocam konuyu açtığı için tekrar crossor a teşekkürler.

Gerçekten insanın yalnız olmadığını bilmesi iyi hissettiriyor. Ve dediğin gibi çoğu aynıymış bunların anlamış olduk bidahakine daha bi tecrübe kazandık.Gerçi anlamak için keşke 4 senemizi harcamasaydık ama neyse o da bizden olsun

asıl ben size tesekkür ederim burda sizinle paylasmak ben idahada rahatlattı bu konuyu acmasaydım belkide bu kadar rahatlamıyacaktım. özellikle gfb_arif çok tesekkür ederim dostum bi nevi derdime ortak oldun paylaştın
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.