Şimdi Ara

Severek Ayrılanlar buraya...... (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
1
Favori
12.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GFB_ARİF

Öyle düşünme crossor mutlaka bulacaksın bulacağız daha iyisini.Eğer öyle düşünürsen kurtulamazsın zaten bunalımdan..

Bir de daha önce dediğim gibi sebepsiz yere 4 senelik ilişkiyi bitirebilirmi bir insan? Kesinlikle bitiremez kendini onun yerine koy sebepsiz yere 4 seneyi sen harcasaydın rahat olabilirmiydin vicdan azabı çekmezmiydin? Mutlaka bir sebebi var buna emin ol ve bence bu sebep çok yüksek ihtimalle başka birisinin olması kafasının karışması. Buna inanmak imkansız olsa da öyle bence.

inşallah buluruz dostum ben buldugumu düsünmüştüm güvendigim insan bile böyle yaptı.

sebepsiz yere olması bana göre tabi ona göre sebepleri var ama bunların bahane oldugunu biliyorum. eskiden yaptıgım hataları tekrar karsıma getirdi. ama enbüyü neden ailesi annesi oldu istemiyordu sanırım elbirligiyle kızı kafaladılar. demkki sevgisi en ufak birseyde vazgececek kadar zayıfmış. belkide bi baskası var oldugunu düsünmüyorum ama belkide bi baskası kandırdı asık oldu etkilendi kafaladı kızı bu daha pis koyar insana düsünmesi bile kötü.
  • quote:

İşte senin o düşünmesi bile daha kötü dediğin benim başımda şu anda.. Ki böyle bişeyi yapacak dünyada en son kişiydi o. 5 sene boyunca başka bir erkek hakkında en ufak bir yorumda bile bulunmadı,benden başkası asla ama asla umrunda değildi. Ama şimdi başıma böyle bişey geldi bana göre bu kaderden başka bişey değil, Allah böyle olmasını istedi sanki çünkü gerçekten dünyada herşeyin olabiliceği aklıma gelirdi ama böyle bişey aklımın ucundan 1 kere bile geçmemişti. Neyse yapcak bişey yok bu saatten sonra zorla kendimizi sevdircek değiliz elbet buluruz bizi daha fazla sevenini. Böyle olmaması için ben elimden gelenin fazlasını yaptım ama o benim kadar uğraşmadı en ufak bir sarsıntıda yıkıldı. Benim vicdanım rahat birde bu işin öbür tarafı var Hakkımı helal etmeyeceğim valla..

gercektende yazdıkların düsüncelerimle aynı benimde vicdanım rahat dedigin gibi bide işin öbür tarafı var ama yapcak bişeyde yok artık
  • walla dostum kızın günahını aldıysan kötü.. kız sndn nefret etmeye baslıo. buda çok koyuyo adama.
    bn şahsen çk günahını aldm kızın kızda nefret edıodu

sonunda helallestık ama sonucta askere gıdıorum oda anlayıs gösterdı snde öle yap. aslında günahından deıl ama sndn nefret etmesı snı gördügü yerde kınle nefretle bkması koyuyo adama
    yksa bn ınanmam öle günah münah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßiliyorum -- 11 Ağustos 2008; 21:45:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßiliyorum

walla dostum kızın günahını aldıysan kötü.. kız sndn nefret etmeye baslıo. buda çok koyuyo adama.
    bn şahsen çk günahını aldm kızın kızda nefret edıodu

sonunda helallestık ama sonucta askere gıdıorum oda anlayıs gösterdı snde öle yap. aslında günahından deıl ama sndn nefret etmesı snı gördügü yerde kınle nefretle bkması koyuyo adama
    yksa bn ınanmam öle günah münah

dostum ben elimden geleni yaptım ama o istemedi benim yapabilecegim birsey yok artık bunları kendi düsünmesi lazımdı ki ben düsündüm ama yinede aldırıs etmedi günahına girdigimi düsünmüyorum cünkü cabaladım ciddi düsündüm ama kendisi bitirdi.
  • dostum herkes kendinden bişeyler katmış bende üniversitede yaşadığım bir ilişkiyi kısaca anlatmak isterim ki

ibret alman için...

üni 1 de başladım ilişkime 2 yıllık bir ilişki gene seninki gibi karı koca modunda gidiyordu.sonra kavga

gürültü patırtı ve ayrıldık.ama çok seviyordum gözüm başka bişey görmüyordu hayatım O'ydu resmen

ayrldıktan sonra ağlamalar midedeki sancılar yemek yememeler boş boş manasızca etrafa bakmalar dalmalar ne istersen ne ararsan vardı....

Gece yatağa girince ağlamaya başlardım ya hiç unutmuyorum.Nasıl bıraktı beni hiç mi düşünmüyor hiç mi

aklına gelmiyorum diye düşünürdüm.Hatta onun yüzünden içkiye başlamıştım.

Ve kötü haber tez geldi 1 ay sonra başkasıyla görüşmeye başlamış...Nasıl yapabilr bunu nasıl bu kadar

acımasız olur diye sitem ettim.Ama olan olmş adam bunun evine fln gitmiş orda kalmşlar benim arkadaşlar

anlattı bunu.

Günler böyle geçiyrdu işte acı çeke çeke 1 seneyi bitirdim.üzerinden 2 sene geçti şimdi başkasıyla birlkteyim

bu kızı da seviyorum mutluyum.Ötekisine ne mi oldu dersin aklıma bile gelmiyor sanki hiç yokmuş gibi

Burda herkes sana akıl verir şöyle böyle yap diye ama ben şunu söylemek istiyorum: Bu acıyı çekiceksin Bu

duyguları yaşayacaksın bu 'yoldan' diyim artık sen de geçiceksin ve aydınlanacaksın.Ondan sonra da

ilişkilere,kızlara bakış açın değişçek.Evli insanlar bile ayrılıyor kaç senelik yuvalar yıkılıyor be abi düşününce.

çok yazdım inş sıkılmazsınız hayrlı geceler
  • quote:

Orjinalden alıntı: charlieamca

dostum herkes kendinden bişeyler katmış bende üniversitede yaşadığım bir ilişkiyi kısaca anlatmak isterim ki

ibret alman için...

üni 1 de başladım ilişkime 2 yıllık bir ilişki gene seninki gibi karı koca modunda gidiyordu.sonra kavga

gürültü patırtı ve ayrıldık.ama çok seviyordum gözüm başka bişey görmüyordu hayatım O'ydu resmen

ayrldıktan sonra ağlamalar midedeki sancılar yemek yememeler boş boş manasızca etrafa bakmalar dalmalar ne istersen ne ararsan vardı....

Gece yatağa girince ağlamaya başlardım ya hiç unutmuyorum.Nasıl bıraktı beni hiç mi düşünmüyor hiç mi

Ve kötü haber tez geldi 1 ay sonra başkasıyla görüşmeye başlamış...Nasıl yapabilr bunu nasıl bu kadar

acımasız olur diye sitem ettim.Ama olan olmş adam bunun evine fln gitmiş orda kalmşlar benim arkadaşlar

anlattı bunu.

Günler böyle geçiyrdu işte acı çeke çeke 1 seneyi bitirdim.üzerinden 2 sene geçti şimdi başkasıyla birlkteyim

bu kızı da seviyorum mutluyum.Ötekisine ne mi oldu dersin aklıma bile gelmiyor sanki hiç yokmuş gibi

Burda herkes sana akıl verir şöyle böyle yap diye ama ben şunu söylemek istiyorum: Bu acıyı çekiceksin Bu

duyguları yaşayacaksın bu 'yoldan' diyim artık sen de geçiceksin ve aydınlanacaksın.Ondan sonra da

ilişkilere,kızlara bakış açın değişçek.Evli insanlar bile ayrılıyor kaç senelik yuvalar yıkılıyor be abi düşününce.

su aralar yeni bir ilişkiye baslayamam zaten insanın ruhu yoruluyor. allah herkese istegi gibi bi kız nasip etsin böyle kızların yüzünden insanın güveni kalmıyor hiç bir kıza nefret etmeye baslıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: charlieamca

dostum herkes kendinden bişeyler katmış bende üniversitede yaşadığım bir ilişkiyi kısaca anlatmak isterim ki

ibret alman için...

anlattı bunu.

dostum k.bkma ama o ınsanın düsüncesıyle alakalı bışe senınkı bıraz acizlik olmuş. kafaya takarsan öle olursun tabı. yk gecelerı yatamamak fln.

bn 4 yıl çıktıgmla ayrılmıstm 2 ay snra bırıyle çıktı. cocukla 2sını döwdüm snra kız yalwarmaya başladı.

yanlış anlama senın kızda az deılmış yk adamın ewınde kalmalar fln. böle bı kışıyle nası cıddı düşündün kı?

bk bn cıddı düşünmemeye yemın etmıstım karşıma ıyı bı kız çıktı tanıoduk sonucta bırbırmızı aıleler fln çocukluk arkadasımın kuzenıydı aynı zmnda sınıf arkadasımında kardesıydı.
    kız çk ıyı bırıydı karakterı saglamdı. öle erkeklerle hıcbı şekılde samımı olmaz. ztn tek bıtane arkadası wardı oda kız. onun dışında kızı dışarı çıkartmazdım gene sesını çıkartmıodu yanı her dedıgımı yapıodu.
    snra kendı hatam yüzümden ayrıldk kızla. eger ayrılmamıs olsaydık ewlenırdık kesınlıkle..
    sımdı neyapar kımı sewıodur napıodur bılemem ama bnm sıkmalarımdan baymış olmalıkı hergün dışarı fln çıkıodu bna öle dıolardı. kızla ılgılı hıç bır hbr alamıorum ne yaptıgını bılmıorum. bnm ayrıldıgım kızlarn hepsı bozuor kendını ztn. emınım oda bozmustur kendını
    sonucta kız mılletı etrafında abaza erkek çok. nese saglk olsn. heee dıyıp geçıcen.
  • iyiki bu konuyu acmısım arkadaslar insan tek basına düsününce mantıklı olamıyor sizin yorumlarınız sayesinde biraz olsun rahatladım
  • cok uzuldum
    hersey olucagına varır hayırlısı olsun demek lazım
    bence barısırsınız ama olabıldıgınce kendını mesgul etmenı tavsıye ederım
    her ne kadar golgenden kacmak ıstemek gıbı bısey olsa da onu dusunmemeyı ıstemek
    olabıldıgınce kolaylastırmaya calısmalı
  • Şu an demleniyorum ve 35 lik küçük dostum yavaş yavaş dibini çekiyor...

Senin için de bir kadeh çıkardım ve tokuşturdum
  • quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

Şu an demleniyorum ve 35 lik küçük dostum yavaş yavaş dibini çekiyor...

eywallah dostum afiyet olsun
  • Biliyorum, konuşacak bir şeyimiz
    kalmadı; paylaşacak hiçbir şeyimiz
    yok. Yine de yüreğimden gücümün
    yettiği yere kadar sana sesleniyorum;
    seninle konuşuyorum... Bugün
    sana olan kırgınlığımı rafa kaldırdım.
    Sevgimi aldım avuçlarımın
    arasına, ona sığınıyorum... Cümlelerimi
    kısalttım; kelimelerim buruk,
    gülüşlerim istenmeyen dudaklarımda...
    ‘Bir ihtimal gelişine’ sığındığımı
    farkettiysem de, engel olamadım
    gurursuz, ama umutlu hasretine...
    Bugün gönlümü hoş tutmak istiyorum,
    imkansız olan her rüyaya
    inanasım geliyor... Bende olan seni
    hiç kırmadım, değiştirmedim ve
    hep korudum desem de, sendeki

benin nasıl olduğunu anlamsız bir
    sıkıntıyla merak ediyorum... İçimdeki
    güzelliğine inanıp inanmamanı
    artık umursamıyorum!
    Anlamsız ve cevapsız sorular
    hınzırca sırıtıyor; ben, duymamaya
    çalışıyorum. Düşler uzak gibi
    görünüyor, ama yakınlar; belki
    de görmeyi istemek gerekiyor.
    “Gözlerini aç” desem kapatacaksın,
    ama kapatma! Gözlerimdeki
    hüzün bile seni özlemiş; itiraf etti
    sonunda... Düşüncelerim gururlu,
    hayallerim ve kalbim değil.
    Gelseydin, kendimi unutup sana
    koşacaktım. Susturacaktım içimdeki
    isyanı. Kavgaların ortasında
    bir güneş gibi doğup ısıtacaktım
    yüreğini, sevinçten ağlayacaktım
    bu defa! Mutluyken hemen sarhoş
    olmuşum gibi, dokunacaktım,
    sarılacaktım... Ama gelmedin,
    gelemezdin, belki de gelmeye hiç
    niyetin yoktu aslında... Kendimi
    kandırdığımı anladığımda ağlıyordum.
    Eskiden kimi şarkıların
    ne kadar anlamlı olduğunu düşünürken,
    şimdi ayrılığın ardından
    çalınan her şarkı umutsuzluğumu
    ve sevgimi anlatıyormuş gibi geliyor...
    Sevdiğim ne çok şarkı varmış
    meğer, bunu senin gidişinle
    anladım! Her şarkıda sen varsın,
    her yerde, her gördüğüm insanda,
    denizde, gecede, uykumda... Nasıl
    beceriyorsun her yerde olabilmeyi?
    Bu bir marifetse eğer, neden
    benim yanımda değilsin?
    Gittin! Belki de hiç gelmemiştin,
    ben geldiğini sandım... Yokluğuna
    ayak uyduramıyorum! Her gelişimde,
    ‘bir kez daha gönderdiğin’
    oldum... İnanamadığın, yenemediğin,
    üzerinden atlayamadığın
    korkuların oldum... Yüreğindeki
    erkek ben olmak isterken, tozlu bir
    anı oldum...
    Sesin hep uzakları çağırıyordu,
    ben üstüme alındım ve sana geldim.
    Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenişi
    sahiplenir miydim? Şimdi bir
    mevsimlik aşk kaldı avuçlarımda.
    Kalbime henüz söyleyemedim
    gittiğini. Öğrenirse, onun da acı çekmesinden
    korkuyorum... Sevdamın
    yokluğuna alışabilirim belki ama sesinin
    uzak yolların sonunda olması
    acıtıyor içimi...
    En büyük silahınla vurdun beni;
    asıl acı olan unutulmak! Unutulmayan
    olmak sende daha güzel duruyor...
    Benim kırgınlığım ‘AŞK’a... Sen
    lütfen üstüne alınma
  • YOKLUĞUNDA NE ATEŞLERİ HASRETİMLE YAKTIN DA BİR SENİ YAKAMADIM BENİ YAKTIĞIN GİBİ ÇÖLDE SU MAPUSSTA GÜN ORUÇTA EKMEK GİBİ BEKLEDİM SENİ...
    SENSE ARAYA AYRILIKLAR KOYDUN YASAKLAR KOYDUN ŞİMDİ NEREDESİN DİYE SAKIN SORMA SEN ÇAĞIRDIN DA BEN GELMEDİM Mİ...
    SEN VARKEN DARILMAZDIM ÇİÇEKSİZ BAHARLARA, YAĞMURLU HAVALARA, BU KASVETLİ AKŞAMLARA SEN VARKEN BAKIP İÇLENMEZDİM TREN İSTASYONLARINA, OTOBÜS DURAKLARINA...SEN VARKEN AYRILANLARA AĞLAMAZDIM YIKILMAZDIM BİTEN SEVDALARIN ARDINDAN, GİDENLERE KÜSMEZDİM
    KALANLARA ACIMAZDIM...SEN VARKEN BÖYLE ÜŞÜMEZDİM, TİTREMEZDİM, MASUMDUM BÖYLE ÇOCUKLAR GİBİ DELİRMEZDİM, KÜFRETMEZDİM, HELE ÖLMEYİ HİÇ DÜŞÜNMEZDİM...
    ŞİMDİ SORUYORUM SANA, ADI SEVDAYSA BU CEHENNEMİN, SEN YAKTINDA BEN YANMADIM MI...
    BİLİYORSUN BÜTÜN ACILARA YEŞİL IŞIK TAKTIM OLMADI, BÜTÜN KORKULARA ARKA ÇIKTIM OLMADI, DAĞLARA MERDİVEN DAYADIM OLMADI, HAZİRANDA KAR OLDUM YAĞDIM AVUÇLARINA OLMADI, SEVDİM OLMADI, YANDIM OLMADI, TAPTIM OLMADI...
    ARTIK BENDEN PES, BU AŞKIN BİLETİNİ İSTEDİĞİN GİBİ KES, NASILSA GİDİYORSUN BİLİYORUM, GİT AMA ARKANDA AĞLAYAN BİR ÇİFT GÖZ, PARAMPARÇA BİR YÜREK VE YIKILMIŞ BİR DAĞ GÖRMEK İSTEMİYORSAN ÇEK SİLAHINI DAYA SIRTIMA...

SEN VURDUN DA BEN ÖLMEDİM Mİ…!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartalizma_26

YOKLUĞUNDA NE ATEŞLERİ HASRETİMLE YAKTIN DA BİR SENİ YAKAMADIM BENİ YAKTIĞIN GİBİ ÇÖLDE SU MAPUSSTA GÜN ORUÇTA EKMEK GİBİ BEKLEDİM SENİ...
    SENSE ARAYA AYRILIKLAR KOYDUN YASAKLAR KOYDUN ŞİMDİ NEREDESİN DİYE SAKIN SORMA SEN ÇAĞIRDIN DA BEN GELMEDİM Mİ...
    SEN VARKEN DARILMAZDIM ÇİÇEKSİZ BAHARLARA, YAĞMURLU HAVALARA, BU KASVETLİ AKŞAMLARA SEN VARKEN BAKIP İÇLENMEZDİM TREN İSTASYONLARINA, OTOBÜS DURAKLARINA...SEN VARKEN AYRILANLARA AĞLAMAZDIM YIKILMAZDIM BİTEN SEVDALARIN ARDINDAN, GİDENLERE KÜSMEZDİM
    KALANLARA ACIMAZDIM...SEN VARKEN BÖYLE ÜŞÜMEZDİM, TİTREMEZDİM, MASUMDUM BÖYLE ÇOCUKLAR GİBİ DELİRMEZDİM, KÜFRETMEZDİM, HELE ÖLMEYİ HİÇ DÜŞÜNMEZDİM...
    ŞİMDİ SORUYORUM SANA, ADI SEVDAYSA BU CEHENNEMİN, SEN YAKTINDA BEN YANMADIM MI...
    BİLİYORSUN BÜTÜN ACILARA YEŞİL IŞIK TAKTIM OLMADI, BÜTÜN KORKULARA ARKA ÇIKTIM OLMADI, DAĞLARA MERDİVEN DAYADIM OLMADI, HAZİRANDA KAR OLDUM YAĞDIM AVUÇLARINA OLMADI, SEVDİM OLMADI, YANDIM OLMADI, TAPTIM OLMADI...
    ARTIK BENDEN PES, BU AŞKIN BİLETİNİ İSTEDİĞİN GİBİ KES, NASILSA GİDİYORSUN BİLİYORUM, GİT AMA ARKANDA AĞLAYAN BİR ÇİFT GÖZ, PARAMPARÇA BİR YÜREK VE YIKILMIŞ BİR DAĞ GÖRMEK İSTEMİYORSAN ÇEK SİLAHINI DAYA SIRTIMA...

SEN VURDUN DA BEN ÖLMEDİM Mİ…!!!

bu bir sarkının arasında söylenen bir şiirmiydi yanlışmı hatırlıyorum dostum eger öyleyse adını ve söyleyeni yazarsan cok sevinirim
  • Dostum hiç bilmiyorumki, bana bugün kuzenim yolladı..O na sorarım nerden diye..;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossor

quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

Şu an demleniyorum ve 35 lik küçük dostum yavaş yavaş dibini çekiyor...

eywallah dostum afiyet olsun

Yaşadığın şeyin ne kadar ağır olduğunu tahmin edebiliyorum...

Sana ne kadar ''unut gitsin artık'' desem de boş...

Eskiyi unutup , tekrardan hayata tutunmanın tek yolu , yeni bir sayfa açıp yeni insanlarla tanışmak..

Eğer okulunun başlamasına daha zaman varsa , bence bir önce valizini topla , egeden başlayarak bir akdeniz turu yap...

Hem kafan dağılır , birkaç günlük tatil iyi gelir.Hem de karşına yeni birileri çıkar...

Son olarak , şu sözü unutma ;

Acıları sevmezsen mutluluk sana rüya , kaçılma hiçbir şeyden yuvarlaktır dünya...

Umarım kısa zamanda herşey yoluna girer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VGroove -- 12 Ağustos 2008; 0:32:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossor

iyiki bu konuyu acmısım arkadaslar insan tek basına düsününce mantıklı olamıyor sizin yorumlarınız sayesinde biraz olsun rahatladım

nezaman kendini kötü hissedersen yaz buraya yardımcı oluruz biz paylaşmak içindekileri dökmek rahatlatır insanı sanaldada olsa
  • inan dostum bazen kaybettigini düsündügün seyler kazandıkların oluyor. belki ilerde dvm etseydi evlendigini düsün ozmaan yüz üstü bırakıp terketseydi seni dahamı iyi olurdu. herseyde bir hayır vardır die dsünürsen kalbinin zorlandıgı acı çekmeye basladıgın anlarda böyle düsün az cok teselli etcektir seni.
  • quote:

Hep dalga geçerdim hiç ciddiye almazdım böyle aşk, ayrılık acısı muhabbetlerini ama insan başına gelmeyince anlamıyormuş. Belki de ondan başıma geldi benimde

Ama şu işi çözemedim hala. Böyle mideyle kalp arasında bir sızı oluşuyor ya hani sanki midenize yumruk yemişsiniz yada kalbinizin üzerinde asfalt çalışması yapıyorlar gibi işte bu nasıl oluyor, insan vücudu bunu nasıl başarıyor anlayamadım valla. Ve bu his ne zaman tam olarak geçecek onu da merak ediyorum. Örneğin şu anda hiç öyle birşey hissetmiyorum ama biliyorumki gece olunca yine başlayacak.

önceden kalp agrısı derlerdide inanmazdım sadece sarkılarda şiirlerde kullanıldıgını düsünürdüm ama degilmiş gercekten kalp agrısı varmış bunu cok iyi anladım gecelerce uykusuz kaldıgım günlerde
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.