Şimdi Ara

Severek Ayrılanlar buraya...... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
1
Favori
12.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün aradı nedense 2 ayın ardından ama telefona cvp vermedim aslında konusmak istedim ama bi yandanda bunca yaptıklarından sonra konusmanın yanlış olacagını düsündüm ısrarlı aramalarından sonra bi msj attı konusabilirmiyiz diye neden cvp vermiyorsun diye birxde utanmadan sordu ama cvp yazmadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossor

bugün aradı nedense 2 ayın ardından ama telefona cvp vermedim aslında konusmak istedim ama bi yandanda bunca yaptıklarından sonra konusmanın yanlış olacagını düsündüm ısrarlı aramalarından sonra bi msj attı konusabilirmiyiz diye neden cvp vermiyorsun diye birxde utanmadan sordu ama cvp yazmadım.

bak dostum duygularını anlıyabiliyorum ama inan bu saatten sonra isterse yalvarsın affetmen için yada tekrar beraber olabilmek için ama inan birkere koptumu birdaha eskisi gibi olmuyor 4 senenin ardından gidebilen insana karsı artık nasıl güvenebilirsin ki. eğer olurda tekrar baslama gibi birsey sözkonusu olursa inan yine acı çeken sen olursun kalbine söz gecir ve artık sil o kızı hayatından. aynı şeyleri bende yasadım dostum onun için böyle konusuyorum
  • git kıza tel aç deki sensiz olmuo. seni çk seviorm sndn başkasını sewmiyecem. bagla bi şekilde kendine kızlar hoslanır. yüssüz ol kaybedecegin bişe war mı hyr yok!!. dene bnce hiç düşünme.
    çiçek yolla snra arkasından ara yada yolunu kes kızın mektup yaz. herşey yap... fln fln. dene olum kesin tutar bak.

ben kendimden biliorum bi şekilde acındır kendine kıza. alta al kendini. ama acındır derken harbidende acındırma. üsluplu bi şekilde kız iice sogumasn snden. tabi agzın fena laf yapması lazım böle durumlarda. palavra sık işte ya..
    değiştim fln de artk hatam olmuck. herşey için özür dilerm v.s.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßiliyorum -- 10 Ağustos 2008; 16:20:48 >
  • rahat ol 4seneyi sen tek yasamadın o da yasadı seninle beraber sen şimdi kaybedenin sen oldugunu düsünüyorsun ama sen degil emin ol o kaybeden. rahat ol ne yapmak istedigine karar ver konusmak isterse ısrar ederse konus ama duygusal bir konusma olmasın vurdumduymaz bi tavır takın sakın sen bana bun yaptın sunu yaptın gibilerinden de hesap sormaya kalkma şimdi senin içinde nefrette vardır 4 yılın bi muhasebesini yap gercekten bu kız seni hakedeiyormu gercekten bunu düsün ona göre bi taır sergile ben intikam almak için kızı tekrar kendime baglamayı basardım ve en son bulustugumuzda surtaına tükürüp arkama bakmadan terkettim içimdeki tüm bana koyan seylerde bitti rahatladım yani. sen ilk önce neyi istedgini bi düsün ona göre karar ver
  • dediklerimi yap. nefret gurur boş işler bunlar terketmk fln ne ayak bnlar ya. sakın sn terketme peşini bırakma. başkasıyla çıkarsa döw fln sinirlendir olum biraz kendini korkut kızı sanki 1500 kere geliosun dünyaya!! terketmk fln boş bunlar ya elin herifine bırakacaksın kızı ozmn ne olacak? daa kötü olacan. dedgm gibi
    acındır kendini. seni sewiorm çok sewiorm fln de. yemin fln et ne bilim laf yap işte ne gelirse söle agzına. kendini ezeceksn bska çıkarın yok! kızı öv böle allah belamı wersn sni kaybettm ne salagm flnde. çok pişmanım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßiliyorum

dediklerimi yap. nefret gurur boş işler bunlar terketmk fln ne ayak bnlar ya. sakın sn terketme peşini bırakma. başkasıyla çıkarsa döw fln sinirlendir olum biraz kendini korkut kızı sanki 1500 kere geliosun dünyaya!! terketmk fln boş bunlar ya elin herifine bırakacaksın kızı ozmn ne olacak? daa kötü olacan. dedgm gibi
    acındır kendini. seni sewiorm çok sewiorm fln de. yemin fln et ne bilim laf yap işte ne gelirse söle agzına. kendini ezeceksn bska çıkarın yok! kızı öv böle allah belamı wersn sni kaybettm ne salagm flnde. çok pişmanım

yok be dostum her kız öyle degil bazıları kendini acındırdınmı dahada kacıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: judgee

rahat ol 4seneyi sen tek yasamadın o da yasadı seninle beraber sen şimdi kaybedenin sen oldugunu düsünüyorsun ama sen degil emin ol o kaybeden. rahat ol ne yapmak istedigine karar ver konusmak isterse ısrar ederse konus ama duygusal bir konusma olmasın vurdumduymaz bi tavır takın sakın sen bana bun yaptın sunu yaptın gibilerinden de hesap sormaya kalkma şimdi senin içinde nefrette vardır 4 yılın bi muhasebesini yap gercekten bu kız seni hakedeiyormu gercekten bunu düsün ona göre bi taır sergile ben intikam almak için kızı tekrar kendime baglamayı basardım ve en son bulustugumuzda surtaına tükürüp arkama bakmadan terkettim içimdeki tüm bana koyan seylerde bitti rahatladım yani. sen ilk önce neyi istedgini bi düsün ona göre karar ver

aslında mantıklı düsündügüm zaman birdha onunla ciddi düsünemem diger türlü duygusal baktıgımda da tersi oluyor. aslında dedigin gibi tekrar kızı kendime baglasam yapcamı biliyorum ama oda cok zor
  • nazım hikmet'e kulak verin. bakalım ne demiş usta:

bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır. sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır. hani ağzınla kuş tutsan "bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karsılaşabilirsin.. iki ucu keskin bıçaktır bu işin. yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. iyi halin cezanda indirim sağlamaz. sen, "ama senin için şunu yaptım" derken o, "şunu yapmadın" diye cevap verecektir. ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır. üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın.özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. "peki o ne yaptı" deme. herkes kendinden sorumludur aşkta. sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu. bir insan eksik yaşıyorsa, ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? hayatı ıskalama lüksün yok senin. onun varsa, bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın. her zamanki gibi yaşayacaksın sen. "acılara tutunarak" yaşamayı öğreneli çok oldu. hem ne olmuş yani, yalnızlık o kadar da kötü bir şey değil. sen mutluluğu hiçbir zaman bir tek kişiye bağlamadın ki.... epeydir eline almadığın kitaplar seni bekliyor.kitap okurken de mutlu oluyorsun unuttun mu? kentin hiç görmediğin sokaklarında gezip yeni yaşamlara tanık olmak da keyif verecek sana.yine içeceksin rakını balığın yanında. üstelik dilediğin kadar sarhoş olma özgürlüğü de cabası.... sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun aslolan yürektir.yürek sesi ne bilmeyenler, ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma; yasadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte. sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu. elbet bitecek güneşe hasret günler. ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler değil, güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini... hayatı ıskalamaya lüksün yok senin.....

işte gercekten de cok güzel bir yazı bosver dostum o senden sonra bir baskasıyla olmayı seninle yasadıklarını bi baskasıylada yasamayı düsünebilip seni bırakıyorsa üstelik 4 senelik bir ilişkiden sonra bosveer seni haketmiyor biran önce unut ve bitir unutmaki kaybeden gercekten o olcak emin ol
  • quote:

quote:

dediklerimi yap. nefret gurur boş işler bunlar terketmk fln ne ayak bnlar ya. sakın sn terketme peşini bırakma. başkasıyla çıkarsa döw fln sinirlendir olum biraz kendini korkut kızı sanki 1500 kere geliosun dünyaya!! terketmk fln boş bunlar ya elin herifine bırakacaksın kızı ozmn ne olacak? daa kötü olacan. dedgm gibi

abicim kendini acındır derken okdr çok ezdirmicksn. yani sonucta 4 yıl çıkmışsınız 1 aylık çıktıgın deilki gidip kendini acındırasın!! yani acındırmayı bileceksn bi şekilde. gidip kıza sn bna bunları yaptn bn sana ne yaptm bunları yaptn demeyeceksnki. öle dersen tabi kaybedersn.. ozmn sn bilirsn acı çek bu şekilde. yanlış anlama dostum ama nah döner o kız sna artk.

@GFB_ARİF döndüktn snra kızı baglamakta senin kabiliyetine kalıo artk dostm. onuda yapamıosan uzun süreli ilişkilerdn kaçacaksn. ne bilim bu işler yorucu işler en ince detayına kdr hata yapmaman gerekio. bazen ufacık şey kızı sndn sogutur. duygusala baglıcaksn.

bn kızı aldattm hmde dogum gününde yakalandm dedm ortalıgı yıkar şimdi. 2-3 güzel şeyler söledm acındırdm kendimi affetti. snrasıda gayet güzel oldu ilişkinin:)
    aynı şekilde gizlidn facebook yakaladı kızlara msj attm eski çıktklarımı eklemstm onuda yakaladı gittm gene acındırdm kendimi kız affetti saolsun:) hatta voleybolcu kızları görünce oha lan bnlar ne demiştm heyecandan yanlışlıkla kız geldi trip attı gene bişiler yaptm affettrdm yksa kesn ayrılırdı yani.. izin wermedm ayrılmasına
    son hatamı affetmedi o ayrı tabi

nese dostum bn kaçar mangal yapacaz aksam ark.larla ayıptr sölemesı:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßiliyorum -- 10 Ağustos 2008; 16:45:22 >
  • quote:

quote:

quote:

abicim kendini acındır derken okdr çok ezdirmicksn. yani sonucta 4 yıl çıkmışsınız 1 aylık çıktıgın deilki gidip kendini acındırasın!! yani acındırmayı bileceksn bi şekilde. gidip kıza sn bna bunları yaptn bn sana ne yaptm bunları yaptn demeyeceksnki. öle dersen tabi kaybedersn.. ozmn sn bilirsn acı çek bu şekilde. yanlış anlama dostum ama nah döner o kız sna artk.

@GFB_ARİF döndüktn snra kızı baglamakta senin kabiliyetine kalıo artk dostm. onuda yapamıosan uzun süreli ilişkilerdn kaçacaksn. ne bilim bu işler yorucu işler en ince detayına kdr hata yapmaman gerekio. bazen ufacık şey kızı sndn sogutur. duygusala baglıcaksn.

bn kızı aldattm hmde dogum gününde yakalandm dedm ortalıgı yıkar şimdi. 2-3 güzel şeyler söledm acındırdm kendimi affetti. snrasıda gayet güzel oldu ilişkinin:)
    aynı şekilde gizlidn facebook yakaladı kızlara msj attm eski çıktklarımı eklemstm onuda yakaladı gittm gene acındırdm kendimi kız affetti saolsun:) hatta voleybolcu kızları görünce oha lan bnlar ne demiştm heyecandan yanlışlıkla kız geldi trip attı gene bişiler yaptm affettrdm yksa kesn ayrılırdı yani.. izin wermedm ayrılmasına
    son hatamı affetmedi o ayrı tabi

nese dostum bn kaçar mangal yapacaz aksam ark.larla ayıptr sölemesı:)

bakalım artık birsekilde birseyler yapcam biyandan seviyorum biryandanda nefret ediyorum tamamen dengesiz bir ruh halindeyim
  • Tum yazilan cevaplari ben okumadim , ama herkesin bir deneyimi vardir..
    Bende yaklasik 2 yillik kiz arkadasimdan ayrildim , Uzerinden 1 ay 1.5 ay falan gecmistir..

Yapilacak Seylerin Listesini Yaziyorum..
    1) Msnden engelleyip sil hemen..Onu orda görüp 1 kelime bile edememek koyar insana..
    2) Facebooktan hemen sil..Kzarkadasinin eli yuzu biraz duzgunse erkekler sariyo 4bir yanini gormezsin en azindan
    3) Ortak arkadaslarinizla muhabbeti kısıtla..
    4) Kendine terapiler yap , ben bu kadar yırtıyorum kendimi o şuan ne yapıyor gibisinden..
    5) Kafanı topla ve düşün , geri gelse bile eskiye dönseniz bile aynı olmayacak..Gidenler geri geLse biLe , en onem verdiginiz parcaLarini gittikLeri yerde birakip geLiorLar ; gitmeyecekLerine oLan guveninizi :)
    6) Bir daha onun seni birakmayacagina veya senin ona karsi hislerinin ayni olacagina garanti veremezsin..
    7) Slow sarki falan dinleme , muzige biraz ara ver..
    8) En kucugunden bir dertlesme ortaminda veya alkol ortaminda telefonlarini bir yere sakla ve sakladigin yeri bi sonraki sabah hatirla
    9) En acı vericisi , ama en faydalısı , ilgini cekebilecek kafanı dagitabilecek bir arkadas veya bir flort bul..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ymanav

Tum yazilan cevaplari ben okumadim , ama herkesin bir deneyimi vardir..
    Bende yaklasik 2 yillik kiz arkadasimdan ayrildim , Uzerinden 1 ay 1.5 ay falan gecmistir..

Yapilacak Seylerin Listesini Yaziyorum..
    1) Msnden engelleyip sil hemen..Onu orda görüp 1 kelime bile edememek koyar insana..
    2) Facebooktan hemen sil..Kzarkadasinin eli yuzu biraz duzgunse erkekler sariyo 4bir yanini gormezsin en azindan
    3) Ortak arkadaslarinizla muhabbeti kısıtla..
    4) Kendine terapiler yap , ben bu kadar yırtıyorum kendimi o şuan ne yapıyor gibisinden..
    5) Kafanı topla ve düşün , geri gelse bile eskiye dönseniz bile aynı olmayacak..Gidenler geri geLse biLe , en onem verdiginiz parcaLarini gittikLeri yerde birakip geLiorLar ; gitmeyecekLerine oLan guveninizi :)
    6) Bir daha onun seni birakmayacagina veya senin ona karsi hislerinin ayni olacagina garanti veremezsin..
    7) Slow sarki falan dinleme , muzige biraz ara ver..
    8) En kucugunden bir dertlesme ortaminda veya alkol ortaminda telefonlarini bir yere sakla ve sakladigin yeri bi sonraki sabah hatirla
    9) En acı vericisi , ama en faydalısı , ilgini cekebilecek kafanı dagitabilecek bir arkadas veya bir flort bul..

tesekkürler dostum evet dediklerinin cogunu yaptım insana bazı seyler gerrcekten cok koyuyor sevgilim cok güzeldi yan iherkese sevdigin güzeldir o ayrı mevzu ama facebookta baktıgımda erkekler sarmıs etrafını fotolarına yorum yapanmı dersin çıldırmamak elde degil en sonunda sildim. zaten sevmem bi kızın fotolarını nete koyup abaza arkadaslarının kız görmemiş insanların yorum yapmasını içlerinde slm verdigim insanlar dahi var. meger beraberken ne cok kıskananımız varmış. hwerneyse facebooktan sildim hesabımıda kapattım artık ne hali varsa görsün. hattımıda degiştirecegim ve tamamen bitecek çünkü ondan nefret ediyorum
  • dostum unutmakla en iyisini yaparsın. zaten anladıgım kadarıyla kız arkadasın secimini coktan yapmış zaten sanada yakışmaz diye düsünüyorum. kızların çogu böyledir dostum birde biraz güzelse erkeklerin övmesinden iltifatlarından hoslanırlar bosver artık yol ver o kıza daha iyisimi yok nefret etmende son derece normal ama içindeki nefretide bitirmen lazım çünkü yine sana zararı olur ona karsı iyi yada kötü birsey hissetmemelisin ve bir rüya gibi gelip gectigini kabul edip kalbinden hatıralardan herseyinden çıkarmalısın. zorlandıgın zamanlar aklına cektigin acıları düsün ve onun senin ne durumda oldugunun umrunda olmadıgını düsün iyi gelicektir engelliyecektir seni.
  • kanka aynen ya benim içim acıyo nefes alırken ciğerlerim tıkanıyo kuscakmış gibi oluyorum..

aşk böyle ise içine ederim böyle aşkın ben
  • öyle demeyin.Ben farklı bir yoldan yaklasacagım.Söyleyin arkdaslar ask acısı olmasa,bizler ask acısı cekmesek hayata sımsıkı baglanabilir miydik?Acı ınsanı olgunlastırı diye bir soz vardır ya ne kadar da dogrudur...Ben de 2,5 sene bir kızla cıktım ve benim ilk askımdı.Hayatımda tatmadıgım acıları tattım.Benden ayrıldıktan 2 hafta sonra baskasıyla cıktıgını ögrendigim zaman.Ama zaman işte bize bir süre sonra gülüyor...Bazı seylere gögüs görebiliyoruz...Kendimize güvenımız geliyor.Şöyle bir geriye baktıgımızda ben neleri atlatmısım bu sorunla mı basa cıkamıyacagım dıyorsunuz...

Allah herkese ask acısı yasatır umarım...
  • Evet, en azından tecrübe kazanmış oluyoruz, iyi yönden bakmak gerek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGhAn

Evet, en azından tecrübe kazanmış oluyoruz, iyi yönden bakmak gerek...

kimse 4 senelik bir beraberlikten sonra evliliğe giderken terkedilmek istemez böyle bir tecrübe yasamak istemez bence benim gibi.
  • crossor kardeşim bende bahsettim 4 senelik ilişkim bitti diye ve 1.5 ay oldu ilk kez konuştuk ayrıldıktan sonra dün telefonla,yaklaşık 2saat ve şuanda terapi gördüğünden bahsetti, onunda çok zor bi dönem geçirdiğini ve bazı şeylerin düzelmediğini olmadığını söyledi uzun uzun konuştuk ama şunu farkettim bende de bişeyler bitmeye başlamış, hatta kız boşluktan eski sevgilisiyle görüşmeye başladım felan dedi orda koptu zaten herşey bitti benim için kabullendim anlıyacağın...şuan daha fazla rahatladım.crossor kardeşim sende ne yaparsan yap konuş onunla, ama güçlü ol hayatta herşey oluyo ve olabilir bunu düşünerek konuş rahatlıyacağına eminim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: B A L A M İ R

crossor kardeşim bende bahsettim 4 senelik ilişkim bitti diye ve 1.5 ay oldu ilk kez konuştuk ayrıldıktan sonra dün telefonla,yaklaşık 2saat ve şuanda terapi gördüğünden bahsetti, onunda çok zor bi dönem geçirdiğini ve bazı şeylerin düzelmediğini olmadığını söyledi uzun uzun konuştuk ama şunu farkettim bende de bişeyler bitmeye başlamış, hatta kız boşluktan eski sevgilisiyle görüşmeye başladım felan dedi orda koptu zaten herşey bitti benim için kabullendim anlıyacağın...şuan daha fazla rahatladım.crossor kardeşim sende ne yaparsan yap konuş onunla, ama güçlü ol hayatta herşey oluyo ve olabilir bunu düşünerek konuş rahatlıyacağına eminim...

bende konustum bana kendini savunuyor sürekli üstte cıkmaya calısıyor cok mutsuz oldugunu bunlaımda oldugunu söylüyor bi konusacak arkadası bile olmadıgını söylüyor ama öyle deigl tabi yalan söylüyor bi facebbookana bile bakıgımda keyifli arkadaslarıyla takılan hiçde zügün bunalımda bir insan gibi gözükmüyor bende vazgectim . önceden vazgecmek kelimesi bile bana ağı gelirdi ama yapacak birşey yok. ben 4 sene boyunca birlikte oldugum insanla onca sey yasamısım okadar emekler cabalar umutlar var sen gel bir kalemde sebepsiz yere herseyi sil yapılırmı bee emeklere yazık oldu. ben şidi en bastan birini sevip ona güvenmeye çabalamaya korkuyorum . bu devirde inanın doğru düzgün bir kız bulmak cok zor hepsi palavracı yalancı karaktersiz ve en kötüsü kendine ait bulabilecegin kız yok dogru düzgün tabi bu bir genellleme degil
  • dostum 4 yılda en azından bişeyler yaşamışsınızdır.
    bırak sn erkeksn yaşadıklarınızla kalın. o bigün bskasıyla evlendignde kocasının altına raat yatabiliosa snn için sorun yk demektir. iyki ayrılmışsın.

etrafına bk bi çok kız war eli yüzü düzgün. dedigim gibi o kız snle bişe yaşadıktan snra bskasıyla çıkabiliosa yapabilcegn bişe yok. şey yaptgn günlere say. zaman geçirdim dersin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßiliyorum -- 11 Ağustos 2008; 21:08:50 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.