Şimdi Ara

Severek Ayrılanlar buraya...... (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
1
Favori
12.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • size dünde demiştim o bu kadar üzüntü duymuyodur.biz bayanların unutması erkeklere göre daha kolay sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ziley

size dünde demiştim o bu kadar üzüntü duymuyodur.biz bayanların unutması erkeklere göre daha kolay sanırım

bencede oyönden çok haklısınız. genelleme yapmıyorum ama erkekler cok zor sever ve cok zor unutur kızlar ise cok kolay ve kısa sürede sever aynı şekilde kısa sürede unutur.
  • katılıyorum size bayan oldugum halde
  • ama olsun ne kadar bana haketmedigim şeyler yasatsada seviyorum hala ve unutamıyacagım gibi geliyor. hayırlısı olsun umarım geceleri ettigim dualar kabul olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossor

ama olsun ne kadar bana haketmedigim şeyler yasatsada seviyorum hala ve unutamıyacagım gibi geliyor. hayırlısı olsun umarım geceleri ettigim dualar kabul olur

bosver dostum unutmaya çalış seni haketmeyen insanı neden düsünüyorsun birzamanlar benimde seninkine benzer bir ilşkim vardı sonuda senikine benziyor ama zamanla acılar azalıyor ilk baslarda sürekli aklına gelir acıtır daha sonra sadece aklında olur acıtmaz içini zmana gectikçe etkisi azalır ve bir bakmıssınki anı olmustur senin için kabullenmek ne kadarzorsada durum bundan ibaret dostum giden geri gelse bile eskisi gibi olamassınız ama inşallah hatasını anlar ve gec olmadan geri döner
  • quote:

Orjinalden alıntı: judgee

quote:

Orjinalden alıntı: crossor

ama olsun ne kadar bana haketmedigim şeyler yasatsada seviyorum hala ve unutamıyacagım gibi geliyor. hayırlısı olsun umarım geceleri ettigim dualar kabul olur

bosver dostum unutmaya çalış seni haketmeyen insanı neden düsünüyorsun birzamanlar benimde seninkine benzer bir ilşkim vardı sonuda senikine benziyor ama zamanla acılar azalıyor ilk baslarda sürekli aklına gelir acıtır daha sonra sadece aklında olur acıtmaz içini zmana gectikçe etkisi azalır ve bir bakmıssınki anı olmustur senin için kabullenmek ne kadarzorsada durum bundan ibaret dostum giden geri gelse bile eskisi gibi olamassınız ama inşallah hatasını anlar ve gec olmadan geri döner

inşallah dostum inşallah
  • bütün yorumları üşenmeden okudum.çok duygulandım. 4 sene müthiş bir zaman benim için. eğer dönmeyeceğini kesin olarak biliyorsan yapacak bişi yok ozaman.şimdi üzül ağla dağıt ortalığı bir kaç ay sonra çok daha iyi olacaksın.içine atma sakın
  • crossor dostum Allah büyük yani o kadar zor ki bayanlar birde biz erkeklere çatarlar ayran gönüllü diye aslında çok duygusalız şahsen ben öyleyim sakın boş durma mesela deli gibi spor yap denize git deli gibi yüz piste git deli gibi sürat yap kafana göre takıl zor ama imkansız değil unutmak
  • Geri dönmek için herşeyi göze alırdım eğer seviyor ve seviliyorsam

unutmayin insan hayatta 1 kere seviyor....gerisi boş
  • crossor üzülme dostum o seni seviyordur hala merak etme oda kötüdür şuan tek yapman gerekenonun yanında olman.bende kız arkadaşımla arada bir tartışırım bitti tamam güle güle olur ama herzaman birbirimizi bırakmıycağımız icin bu olanlar sadece kızgınlıkla söleniyor..1 gece bile üzgün yatırmadım onu yalnız bırakmadık birbirimizi ne olursa olsun..lütfen onu yanlız bırakma sana çok ihtiyacı vardır şu anda
  • evet 4sene müthiş bir zaman dostum ama zamanın hiç bir anlamı yok dönmiyecegini kesin bilmiyorum ama suan döneceginide düsünmüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL

crossor dostum Allah büyük yani o kadar zor ki bayanlar birde biz erkeklere çatarlar ayran gönüllü diye aslında çok duygusalız şahsen ben öyleyim sakın boş durma mesela deli gibi spor yap denize git deli gibi yüz piste git deli gibi sürat yap kafana göre takıl zor ama imkansız değil unutmak

eyvallah dostum önerilerini dikkate alcam tesekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ****

bütün yorumları üşenmeden okudum.çok duygulandım. 4 sene müthiş bir zaman benim için. eğer dönmeyeceğini kesin olarak biliyorsan yapacak bişi yok ozaman.şimdi üzül ağla dağıt ortalığı bir kaç ay sonra çok daha iyi olacaksın.içine atma sakın

evet 4sene müthiş bir zaman dostum ama zamanın hiç bir anlamı yok dönmiyecegini kesin bilmiyorum ama suan döneceginide düsünmüyorum
  • crossor üzülme dostum o seni seviyordur hala merak etme oda kötüdür şuan tek yapman gerekenonun yanında olman.bende kız arkadaşımla arada bir tartışırım bitti tamam güle güle olur ama herzaman birbirimizi bırakmıycağımız icin bu olanlar sadece kızgınlıkla söleniyor..1 gece bile üzgün yatırmadım onu yalnız bırakmadık birbirimizi ne olursa olsun..lütfen onu yanlız bırakma sana çok ihtiyacı vardır şu anda

dostum msjın görünmedigi için böyle alıntı yapıp cevap yazmak istedim

onun yanında olmak istedim ama hep kacmaya calıstı benden psikolojik sorunları var herseye sinirleniyor herkesi kırıyor yani anlıyacagın konusulmuyor. bu 4 sene içinde bizde cok tartısır küserdik ama bir saat bile gecmeden barısırdık. bugüne kadar bir cok kez ayrılmak istedim ama hep engel oldu o ilk defa ayrılmak istedi ve ayrıldı ne yaptıysam kararından dönmedi
  • Ah be dostum benzer duyguları yaşıyorum. Benimki de biteli 2 aydan biraz fazla oldu. Gerçekten tarifi olmayan garip bir duygu. Ben o zaman şanslıyım diyebilirim. Yoksa çok mu şanssızım? Hergün görüyorum çünkü onu. Fakat 15 gündür göremiyorum kendisi izinli ve o kadar özledimki anlatamam. Keşke şu an gidip görebileceğim bir yerde olsa hemen yanına gidip dakikalarca boynuna sarılmazsam ne olayım. Çok duygulandırdın be hocam yazılır mıydı böyle En büyük eşekliği de onun fotoğraflarını sildiğim gün yaptım. Oysaki ondan kalan en değerli şeylerdi onlar. Severek ayrılmak en acısı gerçekten. Zaman herşeyin ilacı deniliyor ama zaman geçtikçe iyice acı oluyor. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur diyolar. Bende onlara hadi ordan diyorum... Seviyorum be halen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Ah be dostum benzer duyguları yaşıyorum. Benimki de biteli 2 aydan biraz fazla oldu. Gerçekten tarifi olmayan garip bir duygu. Ben o zaman şanslıyım diyebilirim. Yoksa çok mu şanssızım? Hergün görüyorum çünkü onu. Fakat 15 gündür göremiyorum kendisi izinli ve o kadar özledimki anlatamam. Keşke şu an gidip görebileceğim bir yerde olsa hemen yanına gidip dakikalarca boynuna sarılmazsam ne olayım. Çok duygulandırdın be hocam yazılır mıydı böyle En büyük eşekliği de onun fotoğraflarını sildiğim gün yaptım. Oysaki ondan kalan en değerli şeylerdi onlar. Severek ayrılmak en acısı gerçekten. Zaman herşeyin ilacı deniliyor ama zaman geçtikçe iyice acı oluyor. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur diyolar. Bende onlara hadi ordan diyorum... Seviyorum be halen...

evet dostum aynı hatayı bende yaptım cok sinirlendigim bir anda tüm fotograflarımızı bana aldıgı hediyeleri yakıp yırttım ama cok pişman oldum. senin işinde cok zor be dostum hergün görüyorsan senin için cok zordur. bu aralar cok zor durumdayım cok kötüyüm kimseye belli etmiyorum ama cok acı veriyor hersey hayatın hiç anlamı kalmadı öyle yasıyorumki zamanın nasıl gectigini bilmiyorum zaten umrumdada degil hiçbirsey. bu konuyuda içimi biraz olsun bosaltmak sizin gibi dostlarla dertlesmek için actım dostum sizinde istemeden kalbinizi sızlttıysam özür dilerim
  • :( üzüldüm senin adına.inş en kısa zamanda unutursun
  • Son 4-5 aydır ben de senin gibi aşk acısı çekiyorum. Fakat ben sonunda değil başındayım, kız milleti gerçekten anlaşılmaz. Ömrüm boyunca kimseyi bu kadar sevmedim, seveceğimi de sanmıyorum ama sanırım kaybediyorum...
  • valla burda biz ne soylesekte soyleyelim senin için pek bişey ifade etmeyecektir, kolay degil cunku 4 senelik bir ilişki..
    sadece unutmaya calış derim, sonucta hayat devam ediyor dostum fazla sıkma kendini..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGhAn

Son 4-5 aydır ben de senin gibi aşk acısı çekiyorum. Fakat ben sonunda değil başındayım, kız milleti gerçekten anlaşılmaz. Ömrüm boyunca kimseyi bu kadar sevmedim, seveceğimi de sanmıyorum ama sanırım kaybediyorum...

umarım kaybetmessin dostum kaybetmemek için elinden geleni yap sevgin için cabala eger kaybedersen arkana dönüp baktıgında pişman olacagın birsey kalmasın sunu keske yapsaydım yada keske biraz daha cabalasaydım pişmanlık yasayacagın birsey kalmasın
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.