Şimdi Ara

Severek Ayrılanlar buraya...... (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
1
Favori
12.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazdıklarımdan,
    Yaşadıklarımdan.
    Herkesle aynı cümleleri kurmuyorum.
    Sen başka ağızlarda sakız olurken,
    Ben kendi sevdamı kendi cümlelerimde yaşıyorum.

Seni tanımlayan kelimeleri gömdüm kendi karanlığıma,
    Artık seni kendimle tanımlıyorum.
    Sen başkalarının kelimelerine eşses olurken,
    Ben sevdamı kendi yalnızlığımda yaşıyorum.

Hiç olmadığım kadar yalnız kaldım seninle. Kimsesiz kaldım. Yaşayamadıklarımı siper ettikçe hayallerime, hayalsiz kaldım. Direndim yine de, iyi olacağına inanmadan iyi olsun diye bekledim. Güzel olacağına inanmadan güzel olsun diye bekledim. Ben bekledikçe daha çirkin oldu, daha kötü oldu her şey. İnanmıyordum ya zaten, şaşırmadım. Tek seni sevdim olanca gücümle bunca kötülüğün ve çirkinliğin içinde.

Sessizce sonumu beklerken, merakla ve korkuyla bakarken yaşama, yaptığım tek şey seni sevmekti.

Belki de en kolay yaptığım şey.

Belki de en güzel yaptığım şey.

Ama yine de tek yaptığım şey seni sevmekti.

Sonra baktım ki, sevmek sadece filmlerde yetiyordu her şeye. Şiirlerde, romanlarda yetiyordu. Dünyada mutlu olmak için sevmekten çok fazlası gerekiyordu.

Baktım ki mutlu değilim sonra. Baktım ki sen benim değilsin.

Bıraktım.

Senli cümlelerimi çıkardım hayatımdan.

Yazdıklarımdan.

Yaşadıklarımdan.

Senin kelimelerin başka dudaklara isim olurken,

Ben artık isimsiz bir kadını seviyorum.
    İsmini kaybettim hükümsüzdür

bu şiir cok hosuma gitti sanırım tüm bu duyguların bir özeti olsa gerek
  • Yazı güzelmiş...

Keşke sevmek yetebilse. İnsanın içinde sevgi o kadar çok olup da yetmeyince gerçekten kötü oluyor. Oysa verdiğimiz sevgi en saf, en temizi. Hayatımızda kimseye duymadığımız bir sevgi. Ah keşke gerçek sevginin kıymeti bilinse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GFB_ARİF

Crossor

Hocam bu kadar olur şu an yaşadıklarımın aynısını yazmışsın .. Aynı şeyleri şu anda bende yaşıyorum 1 hafta sonra 4 yıl bitecekti ama bitemedi ayrıldık. .
    4 yıl yani 1460 günün en az 1200 gününü beraber geçirdik, aynı üniversiteyi kazandık, beraber gittik, hergün görüştük vs.. Deli gibi seviyoduk birbirimizi herşey yolundaydı okul bitince evlenecektik falan filan..Ama yaklaşık 1 ay önce ayrıldık.

İlk başta bende senin gibiydim çok aşırı üzüldüm 10 kilo verdim bir anda yıprattım kendimi. Ama sonra mantıklı düşünmeye başladım ve topladım kendimi bence sende toplamalısın kendini. Sen elinden geleni yaptıysan ve hala olmuyosa kaybeden sen değilsin o seni kaybetti. Emin ol çok daha iyisi, çok daha hakedeni karşına çıkacak.

Seni şu anda kimsenin anlayamayacağı kadar iyi anlıyorum. Hep geçmişteki güzel, mutlu günleri düşünüp isyan ediyosun neden böyle oldu diye. Ama yapma bunu. O güzel günleri sen tek başına yaşamadın o da seninle beraberdi ve onun aklına o güzel günler gelip sana geri dönmüyorsa hiç uğraşma ve üzme kendini değmez çünkü..Sende demişsin bu saatten sonra eskisi gibi olamayız diye. O yüzden en kısa zamanda kendini topla ve hayatına kendin olarak devam et..

dostum gercekten aynı seyleri yasamısız söyledigin herseyi bedne yasıyorum gercekten sende bunları yasadgın için sanki hissttiklerimi yazmıssın evet degmez gercekten biliyorum ama bu öyle birseyki öyle bir an oluyorki insan kendine hakim olamıyor anlarsın işte zaten bu foruma yazmamdaki sebepte benim gibi olan arkadaslarla dertlesmek biraz olsun rahatlamak. bizde okul bitince evlenme hayalleri kuruyorduk ama yalan oldu hersey
  • quote:

Haklısın insan bazen istemesede bazı şeyleri hatırlayıp canını sıkabiliyor.Ama dediğim gibi bu saatten sonra eskisi gibi olamayacağını bile bile bazı şeyler için uğraşmak, üzülmek çok gereksiz sadece kendine zarar verirsin böyle yaparak.

Ayrıldıktan sonraki ilk günler bende aynı şeyleri diyodum. Onsuz olmaz, kimseyi öyle sevemem,kimse beni öyle sevemez falan filan ama şimdi gülüyorum bu dediklerime. tamam sevdik hemde çok sevdik onlar da çok sevdi çok güzel şeyler yaşadık ama bitti.Bitmesin diye herşeyi yaptık ama olmadı. Biz elimizden geleni yaptık onlar kaybetti. Sende demişsin o hiç üzülmeden hayatını yaşıyor diye ee sen niye üzeceksin kendini o zaman. Şu andan itibaren geri dönsede asla eskisi gibi olamayacaksınız o yüzden kendini daha fazla üzme ve hayatını yaşa. Unutma başka hayat yok.

Mor ve Ötesinin "Daha Mutlu Olamam" şarkısını tavsiye ederim bu arada..

evet dostum cok haklısın elimden gelen herseyi yaptım cabaladım artık yapabilecegim hiç birsey kalmadı unutmaktan baska allah herkesin gönlüne göre layık olanı versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossor

crossor üzülme dostum o seni seviyordur hala merak etme oda kötüdür şuan tek yapman gerekenonun yanında olman.bende kız arkadaşımla arada bir tartışırım bitti tamam güle güle olur ama herzaman birbirimizi bırakmıycağımız icin bu olanlar sadece kızgınlıkla söleniyor..1 gece bile üzgün yatırmadım onu yalnız bırakmadık birbirimizi ne olursa olsun..lütfen onu yanlız bırakma sana çok ihtiyacı vardır şu anda

dostum msjın görünmedigi için böyle alıntı yapıp cevap yazmak istedim

onun yanında olmak istedim ama hep kacmaya calıstı benden psikolojik sorunları var herseye sinirleniyor herkesi kırıyor yani anlıyacagın konusulmuyor. bu 4 sene içinde bizde cok tartısır küserdik ama bir saat bile gecmeden barısırdık. bugüne kadar bir cok kez ayrılmak istedim ama hep engel oldu o ilk defa ayrılmak istedi ve ayrıldı ne yaptıysam kararından dönmedi

belkide çektiğin acılarının cevabı burada gizli.
    yani belkide bu sefer senden bir özveri hatta büyük bir özveri kendini bu ilişkide kanıtlamanı bekliyor olabilir.Belkide ümitlerini çoktan kaybetti.
    hep tek taraflı gidiyor olarak zannediyordu ve en sonunda pes etmişte olabilir.
    ben senin yerinde olsam enine boyuna iyi düşünürüm tahlil ederim.Son sözlerini son davranışlarını düşünürüm elbet bunlardan bir anlam çıkaracaksındır.Ve bu tahlil sonucunda birgün hiç beklemediği bir yerde tek yakalarım ve içimden ne geçiyorsa söylerim.
    Eğerki birşey olacaksa yine olur.Belki yıllar sonra çocuklarınıza anlatacak bir hikayeniz olur.
    Belkide hiçbir netice alamayacaksın ama en azından ben denedim diyebileceksin.Ben sonuna kadar denedim kırık kalbimi cam faunusa koyup saklamadım gidip onu tamir etmek için ne gerekiyorsa yaptım diyebileceksin.
    Bence iyice değerlendir enine boyuna değerlendir şansın varsa ve tekrar onu istiyorsan şansını sonuna kadar zorla.
  • Bu kadar olur ya bende aynı durumdayım inanın.3.5 yıldır çıktığım onun içn ağladığım onun içn güldüğüm kız arkadaşım beni bıraktı aile baskısından dolayı.Ciddi düşünüyorduk bizde fakat aileler birbirine hiç uymuyordu.Bir zamanlar onu bile aşkımızdan hiç sorun etmiyorduk ki dediğiniz gibi kız kafasına koyduğu şeyi yapar ve en çok sevdiği kişiyi bi anda sevmez olur.Beni doğum günümde terketti inanamadım.tam olarak o olaydan sonra 7 gün şoktaydım.çünkü şaka gibi geliyordu bana.ciddi olamaz gelir elbet dedim ama ayrılalı 2 hafta oluyor şimdi şoku atlattım şimdi daha da koyuyor bu olay bana.Anladım ki onunda kafası çok karışık.Çünkü ben uğraşmadan kendi msj atıyor her akşam bana.ama gel gör ki yanaşmamada o derece izin vermiyor hemen kesiyor mesajlaşmayı.İşte şimdi diyorum ki içimden.Hem nefret ediyorm hem çok seviyorum.Ama yeniden birlikte olsak eskisi gibi güvenemiyeceğimi biliyorum.
  • AH AH İŞTE BENİMDE TAA LİSEDE BAŞLAYAN İLİŞKİM ÜNİVERSİTEYE KADAR DEVAM ETTİ HATTA ÜNİ.. DEDE AYNI SINIFDAYDIK... VE SON SINIFTA AYRILDIK... OKADAR KÖTÜYDİKİ YÜZÜNÜ GÖRÜP SESİNİ DUYUP ONDAN AYRI KALMAK...ARADAN 2 YIL GEÇTİ HALA UNUTAMIYORUM ACIM ESKİSİ KADAR DEĞİL AMA HER DUYGUSAL ŞARKIDA AKLIMA GELİYOR HEMEN ZOR BU İŞLER ALLAH YARDIM ETSİN..
  • anlıyorum seni ,özlemeyi beraber geçirdiğin günlerin gözünün önünde film şeridi gibi geçtiğini yüzünün aklından gitmediğini sesinin hala kulağında olduğunu bazen eskiyi hatırlayınca güldüğümü bile bilirim sadece o anlık birşey olsa bile mutlu oluyor insan heyecanlanıyor keşke........

neyse dostum Allah en hayırlısını nasip etsin ama inşallah Allah gönlüne göre verir kavuşursun sevdiğine inşallah..
  • bnm sevdiğim kızla ilişkim biteli 2 yıl oldu. hala aynıyım ölüyorum haberi yok
  • YA arakadaşlar hep aynı hikaye hep aynı son bende 4 senelik ilişkiden çıktım yukarıda bahsettiğim gibi bizde çok sevmiştik birbirimizi, ama oyun aynı oyuncular hep farklı...ben neyi anlıyorum şuan biliyomusunuz, biz erkekler ilişki sırasında biraz daha vurdum duymaz yaşıyoruz, çok seviyoruz, adam gibi adamlık yapıyoruz ama biyerde yanlış yapıyoruz, karşımızdaki insanın bizi hiçbir zaman bırakamayacağını düşünüyoruz, sonuç hüsran olarak geri dönüyor. Bende çoğu kez ayrılmaya çalışmıştım ama yalvaryakar ertesi gün vazgeçtiriyodu beni...sonunda o 1 kere ayrıldı kafasına koydu bitirdi o şekilde kaldım, ben yalvarsamda dönmedi...Evet sevdik paylaştık yeminler ettik ama hayat hepimize hemen hemen aynı yaşanmışlıklar olarak dönüyor. Benimde 1.5 ay oldu bir şekilde geçicek ama nasıl geçicek bilmiyorum..
  • Aşk acısı berbat birsey arkadaslar.Caresizsiniz.Care var o da zaman,zamanda cok acık cektirerek unutturuyor.Allah ask acısı cekenlere sabır ve güç versin.2.5 senelik ilişkim bitmisti gecmıste sorunlarımı kendım çözememistim.Doktor yardımı almıstım.Sizde üstenızden gelemıyorsanız doktora gidebilirsiniz
  • 3,5 senelik ilişkim bitti. üstelik başka kadınla yatakta basılarak... şu anda nerdeyim, napıyorum, ben kimim hiç bir şey bilmiyorum.
  • ayrılık sebebini yazmamışsın. mesajın atıldığı zamana bakıyorum tam öğle yemeği molası.

kim gitti önce?

gidince anladım, aşkın yalanmış
    bu yalan kalbimi yaktı sevgilim.
    bir tahta masada adımız kalmış
    görünce gözyaşım aktı sevgilim
    onun da bacağı kırılmış,
    attım sobaya yaktım sevgilim..

• allah ask acısı cekenlerin yardımcısı olsun herekese sabır versin konusması kolay ama yasamak lazım cok zor
  • gecmiş olsun gez dolaş hayat devam ediyor bak unutma bu dedigimi bir gün geriye bakinca cok güzel bi anın olucak bu ilişkin ama yanında cocuklarin ve senı seven bi eşin olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

gecmiş olsun gez dolaş hayat devam ediyor bak unutma bu dedigimi bir gün geriye bakinca cok güzel bi anın olucak bu ilişkin ama yanında cocuklarin ve senı seven bi eşin olucak

inşallah dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossor

Senli cümleleri çıkardım hayatımdan,
    Yazdıklarımdan,
    Yaşadıklarımdan.
    Sen başka ağızlarda sakız olurken,
    Ben kendi sevdamı kendi cümlelerimde yaşıyorum.

Seni tanımlayan kelimeleri gömdüm kendi karanlığıma,
    Artık seni kendimle tanımlıyorum.
    Sen başkalarının kelimelerine eşses olurken,
    Ben sevdamı kendi yalnızlığımda yaşıyorum.

Hiç olmadığım kadar yalnız kaldım seninle. Kimsesiz kaldım. Yaşayamadıklarımı siper ettikçe hayallerime, hayalsiz kaldım. Direndim yine de, iyi olacağına inanmadan iyi olsun diye bekledim. Güzel olacağına inanmadan güzel olsun diye bekledim. Ben bekledikçe daha çirkin oldu, daha kötü oldu her şey. İnanmıyordum ya zaten, şaşırmadım. Tek seni sevdim olanca gücümle bunca kötülüğün ve çirkinliğin içinde.

Sessizce sonumu beklerken, merakla ve korkuyla bakarken yaşama, yaptığım tek şey seni sevmekti.

Belki de en kolay yaptığım şey.

Belki de en güzel yaptığım şey.

Ama yine de tek yaptığım şey seni sevmekti.

Sonra baktım ki, sevmek sadece filmlerde yetiyordu her şeye. Şiirlerde, romanlarda yetiyordu. Dünyada mutlu olmak için sevmekten çok fazlası gerekiyordu.

Baktım ki mutlu değilim sonra. Baktım ki sen benim değilsin.

Bıraktım.

Senli cümlelerimi çıkardım hayatımdan.

Yazdıklarımdan.

Yaşadıklarımdan.

Senin kelimelerin başka dudaklara isim olurken,

Ben artık isimsiz bir kadını seviyorum.
    İsmini kaybettim hükümsüzdür

bu şiir cok hosuma gitti sanırım tüm bu duyguların bir özeti olsa gerek

hocam gerçektende çok güzel bir yazıbir an yasadıklarım aklıma geldi
  • Özel hayatlarla ilgili bu zaman kadar hiç müdahalem olmadı. Ne hayatımda ne de sanal alemde; ama üzüldüm doğrusu. Felaket bekleyerek ya da olumlu bekleyerek yaşayamazsın. İraden, mantığını ve hislerini yenmeli. Kocaman bir hayat var önünde. Başkalarını ''ODAK'' göreceğine seni de aynı şekilde ''ODAK'' görebilecek insanların varolduğunu unutma! İlla ki bulacaksın. Yalnızlık ''Allah'a'' mahsus...İnsan neleri unutmuyor ki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Fuego

Özel hayatlarla ilgili bu zaman kadar hiç müdahalem olmadı. Ne hayatımda ne de sanal alemde; ama üzüldüm doğrusu. Felaket bekleyerek ya da olumlu bekleyerek yaşayamazsın. İraden, mantığını ve hislerini yenmeli. Kocaman bir hayat var önünde. Başkalarını ''ODAK'' göreceğine seni de aynı şekilde ''ODAK'' görebilecek insanların varolduğunu unutma! İlla ki bulacaksın. Yalnızlık ''Allah'a'' mahsus...İnsan neleri unutmuyor ki...

hocamın söylediklerine katılıyorum bende senin gibiydim hatta bende foruma konu acmıstım dertlesmek için cok zor günler gecirdim sonra baktımki degmez ben üzülürken o gününü gün ediyordu. söyle düsün dostum bu benim kendi fikrim 4 senelik bir beraberliginiz olmuş yasanabilecek herseyi yasamıssınızdır bir nevi evlilikten hiç bir farkı yok ve onca ysananlardan sonra anlattıgınıa göre dogru düzgün bir sebep olmadıgı halde bırakmıs seni demkki onun için yasananların hiç bir anlamı yok ya ilerde evlendigini düsün ve seni evlendikten sonrada yüz üstü bırakıp terkedebilirdi ozaman daha kötüolurdu belki hayırlısı böyleydi sen elinden geleni yapmıssın yapabilecegin birsey kalmamıs kaybeden emin ol o sen degil. kusura bakma ama 4 senelik bir ilişkiden sonra böyle sebep bile yokken ayrılan bir kız zaten yakısmaz sana bu benim ken di fikrim. inn zaman gectikçe sende acını dindireceksin içinde sadece nefret olcak biraz . sabırlı ol dostum
  • quote:

Nereye kayboldu ayrılanlar

yazı cok ilginç ayrılanlar geceye dogru gelirler aslında bu konuyu üstlere tasıyıp dertlesmek iyi olur diye düsünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.