Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Sevgili bulamayanlara taktikler... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Baba Naber

quote:

Orjinalden alıntı: uynus

Her ne kadar hayvan benzetmesi ile kız arkadaşımı kaybetmiş olsamda bir kaç taktik vereyim çoğu kişinin ihtiyacı var sanıyorum...

1-Sokakta görüp beğendiğiniz kızı duruma göre gizlice evini takip edin.Sonra onun bindiği otobüs minibüs vs. lere binerek karşılaşmayı sağlayın sürekli gözünün içine bakın ve en önemlisi 1 sefer reddetti diye peşini bırakmayın...

2-Sevdiğiniz kız okuldan iş yerinden felan ise çok basit zaten (benim için çantada keklik hesabı) sürekli yanından felan geçin gözünün içine bakın sonradan bir muhallebi ile başlar...

ne gözmüş be hey maaşalllah hocam kimin gözüne baksan ayarlıyorsun.. Veya o kadar basitki gözünün içine baktıgın kız senin oluyor....

göz degil gözdaşımış mübarek

• sacma olmus kusura bakma ama
  • Ben maganda olarak nitelendiriyorum senin gibileri...

düzgün erkekler adına utanç verici birisin

Bu yazı 10binlerce kişiye ulaşır umarım ve Annene, kız kardeşine, kız akrabalarına... bu taktikleri! uygularlar inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Always0007 -- 2 Eylül 2008; 3:18:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobEren

iki tarafta isterse kendiliginden oluyor zaten

Bazen oda olmuyor 3. kişiler ortalığı karıştırabiliyor

• quote:

Orjinalden alıntı: fasilgibi

quote:

Orjinalden alıntı: kobEren

iki tarafta isterse kendiliginden oluyor zaten

Bazen oda olmuyor 3. kişiler ortalığı karıştırabiliyor

genelde lise cagında kızlarda cok görülür...

• bumudur yani ne taktik ama
  • tarık akanmısın birader çocukça taktik bunlar
  • insanın prosedürü mü olur allah aşkına bi git ya.

taktikmiş...
  • Bir sürü kız çeşidir var, saymakla bitmez yani, bu kuralları uygularsak kızalara, biri "hede" der, biri "hödö" der yani
  • taktiğe bak hey Allahım
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalheadjm

Magandalık yapmayı marifet mi sanıyorsun? Umarım kız kardeşini, sevgilini de böyle rahatsız ederler.

benimde temennilerim bu şekilde
  • quote:

Her ne kadar hayvan benzetmesi ile kız arkadaşımı kaybetmiş olsamda bir kaç taktik vereyim çoğu kişinin ihtiyacı var sanıyorum...

1-Sokakta görüp beğendiğiniz kızı duruma göre gizlice evini takip edin.Sonra onun bindiği otobüs minibüs vs. lere binerek karşılaşmayı sağlayın sürekli gözünün içine bakın ve en önemlisi 1 sefer reddetti diye peşini bırakmayın...

2-Sevdiğiniz kız okuldan iş yerinden felan ise çok basit zaten (benim için çantada keklik hesabı) sürekli yanından felan geçin gözünün içine bakın sonradan bir muhallebi ile başlar...

bune ya ???

• sen o avatardaki mereti oynadıkdan sonra doğru düzgün sevgili bulamassın tek tük anca
    2 yıl önce bıraktım 3 kızı idare etmeyi öğrendim
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheraFlu

sen o avatardaki mereti oynadıkdan sonra doğru düzgün sevgili bulamassın tek tük anca

Anlatsana nasıl ettin
  • Muhallebi mi! Pul koleksiyonuna ne oldu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

quote:

Orjinalden alıntı: TheraFlu

sen o avatardaki mereti oynadıkdan sonra doğru düzgün sevgili bulamassın tek tük anca

Anlatsana nasıl ettin

ramazam ramazan içinize ateş düşürmiyim şimdi
    uyucam ben çok merak edersen yarın pm gel

• Ne taktikmiş...neden düşünemedik acep?...(Gereksiz taramalardan kaçının demiş bir üstad...anlayana tabi...)
  • eline bi avuc dolusu fustuk alıcaksın...Daha sonra bir kıza birde elinde ki fıstığa bakıcaksın..kız neden bakıyorsun diye sorarsa iki fıstığın arasında ki farkı anlamaya calısıyorum diceksin kız o anda hertürlü vaziyete gelmiş olucak..o saatten sonra kızın üstünde herseyi deneyebilirsiniz
  • quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: lord of comandos

quote:

Orjinalden alıntı: AbazukA

Birinci geçektende çok sakat okulda kız yapmak ugraş istemeyen kızın gönlü varsa hertürlü işe gelince o mevzular karışık oluyo gözüne kestirdigin kızın ya erkek arkadaşi yada nişanlısı oluyo boşta olanlarda bişeye benzemiyo yani bu işlerde tecrübelerime dayanarak oluruna bırakacaksın fazla zorlamayacaksın senden hoşlanan kız kendini gösterir zaten

of be destan yazmışim

adın yeter abazuka:D uk de ukrain in kısaltması sayıp çıkartırsak ohoo

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.