Şimdi Ara

Sevgili bulamayanlara taktikler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ne kadar hayvan benzetmesi ile kız arkadaşımı kaybetmiş olsamda bir kaç taktik vereyim çoğu kişinin ihtiyacı var sanıyorum...

1-Sokakta görüp beğendiğiniz kızı duruma göre gizlice evini takip edin.Sonra onun bindiği otobüs minibüs vs. lere binerek karşılaşmayı sağlayın sürekli gözünün içine bakın ve en önemlisi 1 sefer reddetti diye peşini bırakmayın...

2-Sevdiğiniz kız okuldan iş yerinden felan ise çok basit zaten (benim için çantada keklik hesabı) sürekli yanından felan geçin gözünün içine bakın sonradan bir muhallebi ile başlar...

• birinci kuralın sonu karakolda biter ..
  • denedim olmadı4-5 aydır konuşup sonra başla işe öyle sokakta her gördüğüne yavşama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanİHlal -- 2 Eylül 2008; 2:03:32 >
  • iki tarafta isterse kendiliginden oluyor zaten
  • modern kıro derler adama
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeste

birinci kuralın sonu karakolda biter ..

Ooo oeste bayadır görünmüyosun nerelerdesin
  • Sevgili bulmak diye birşey olamaz. Bulursun onun adı çıkmak olur.

Sevgilin olacak kişi en beklenmedik anında karşına çıkmalı. BU bir çarpışma bir tartışma olabilir. Arada ilk elektirklenmeden sonra gerisi kopar gelir. Şahsen yaşadım ve asla bir kızın peşinde koşmayacağım hayatımda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gel diyarbakırda yapta göreyim seniama keşke böle yapsalar you dıe
  • quote:

Orjinalden alıntı: crafty25

modern kıro derler adama

• Bu mu taktik?
  • Denedim olmadı çabalarımın sonu nihayete varamadı ben hüsrana komşuyum yolları gözler meczubum
  • quote:

Orjinalden alıntı: uynus

Her ne kadar hayvan benzetmesi ile kız arkadaşımı kaybetmiş olsamda bir kaç taktik vereyim çoğu kişinin ihtiyacı var sanıyorum...

1-Sokakta görüp beğendiğiniz kızı duruma göre gizlice evini takip edin.Sonra onun bindiği otobüs minibüs vs. lere binerek karşılaşmayı sağlayın sürekli gözünün içine bakın ve en önemlisi 1 sefer reddetti diye peşini bırakmayın...

2-Sevdiğiniz kız okuldan iş yerinden felan ise çok basit zaten (benim için çantada keklik hesabı) sürekli yanından felan geçin gözünün içine bakın sonradan bir muhallebi ile başlar...

Vaay yağuşuhlu...

• 2. taktike bide kızın istemediğini düşünsene.

Okulda adın çıkar. şu abazada hep peşimde. Sapıkmıdır nedir
  • Birinci geçektende çok sakat okulda kız yapmak ugraş istemeyen kızın gönlü varsa hertürlü işe gelince o mevzular karışık oluyo gözüne kestirdigin kızın ya erkek arkadaşi yada nişanlısı oluyo boşta olanlarda bişeye benzemiyo yani bu işlerde tecrübelerime dayanarak oluruna bırakacaksın fazla zorlamayacaksın senden hoşlanan kız kendini gösterir zaten

of be destan yazmışim
  • quote:

Orjinalden alıntı: AbazukA

Birinci geçektende çok sakat okulda kız yapmak ugraş istemeyen kızın gönlü varsa hertürlü işe gelince o mevzular karışık oluyo gözüne kestirdigin kızın ya erkek arkadaşi yada nişanlısı oluyo boşta olanlarda bişeye benzemiyo yani bu işlerde tecrübelerime dayanarak oluruna bırakacaksın fazla zorlamayacaksın senden hoşlanan kız kendini gösterir zaten

of be destan yazmışim

adın yeter abazuka:D uk de ukrain in kısaltması sayıp çıkartırsak ohoo

• bence bu konuda takdik verme,başına iş alabilirsin
  • Magandalık yapmayı marifet mi sanıyorsun? Umarım kız kardeşini, sevgilini de böyle rahatsız ederler.
  • quote:

Her ne kadar hayvan benzetmesi ile kız arkadaşımı kaybetmiş olsamda bir kaç taktik vereyim çoğu kişinin ihtiyacı var sanıyorum...

HAY ALLAHIM NE GÜNLERE KALDIK TAKTİKLERE BAH YAVV KARDEŞ SEN BU TAKTİKLERLE KÜME DÜŞERSİN.

• quote:

Orjinalden alıntı: OdyS1

2. taktike bide kızın istemediğini düşünsene.

Okulda adın çıkar. şu abazada hep peşimde. Sapıkmıdır nedir

kesinlikle

++++
    (nasıl yazıyosa öle oku )
    -tuvalıte bıle gıdemıorm su cocık yuzunden pfhss
    -yıne bu tarafa bakıo bıktım felan yahanı

• quote:

ne gözmüş be hey maaşalllah hocam kimin gözüne baksan ayarlıyorsun.. Veya o kadar basitki gözünün içine baktıgın kız senin oluyor....

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.