uynus bi fotografını koyda yakından çekilmiş olsun bakalım nasılmış.. yoksa boşuna taktiklerine kanmayalım.. belki sen tiple götürüyon..
önemli olan kızı değil sevgiyi bulmak biz şehir insanları kızdan cok sevilmeye açız istanbullular için konusuorum bu sehirde hersey yalan olmus yalancılar kahraman olmş
quote:
Orjinalden alıntı: Silkorad_Archer
google görsellere konuyu açanın nickini yazın
aratın uynus diye
apaçi taktiği
quote:
Orjinalden alıntı: .mRcan.
quote:
aratın uynus diye
Işık evleri çocuğu uynus Yanlış anlama uynusta fotoğraf cemaat evlerinde yada cemaat dershanesinde çekilmiş bence
quote:
Orjinalden alıntı: uynus
Her ne kadar hayvan benzetmesi ile kız arkadaşımı kaybetmiş olsamda bir kaç taktik vereyim çoğu kişinin ihtiyacı var sanıyorum...
1-Sokakta görüp beğendiğiniz kızı duruma göre gizlice evini takip edin.Sonra onun bindiği otobüs minibüs vs. lere binerek karşılaşmayı sağlayın sürekli gözünün içine bakın ve en önemlisi 1 sefer reddetti diye peşini bırakmayın...
2-Sevdiğiniz kız okuldan iş yerinden felan ise çok basit zaten (benim için çantada keklik hesabı) sürekli yanından felan geçin gözünün içine bakın sonradan bir muhallebi ile başlar...
böyle şeyler yanımdan geçmiyor taktikleri kes Allahım söyle bana kız ortamlarına nasıl girilir onları anlat ADSSADDSAASD
quote:
Orjinalden alıntı: uynus
Her ne kadar hayvan benzetmesi ile kız arkadaşımı kaybetmiş olsamda bir kaç taktik vereyim çoğu kişinin ihtiyacı var sanıyorum...
1-Sokakta görüp beğendiğiniz kızı duruma göre gizlice evini takip edin.Sonra onun bindiği otobüs minibüs vs. lere binerek karşılaşmayı sağlayın sürekli gözünün içine bakın ve en önemlisi 1 sefer reddetti diye peşini bırakmayın...
2-Sevdiğiniz kız okuldan iş yerinden felan ise çok basit zaten (benim için çantada keklik hesabı) sürekli yanından felan geçin gözünün içine bakın sonradan bir muhallebi ile başlar...
O kadar kolaydı tabi
quote:
quote:
aratın uynus diye
Karizman full olacak. Ses tonun ikna edici olacak. Kendini beğenmiş olman farketmez, üstelik olsan daha iyi olur fakat karşındaki kızın senden daha iyi olduğunu sanmasını sağlayacaksın. Yani konuşmanda o kızın dünyanın en güzel kızı olduğu hissini vereceksin. Açık sözlü olacak, kem küm etmeyeceksin. Çekingen olmayacaksın.
quote:
quote:
aratın uynus diye
quote:
Orjinalden alıntı: turksauron
Karizman full olacak. Ses tonun ikna edici olacak. Kendini beğenmiş olman farketmez, üstelik olsan daha iyi olur fakat karşındaki kızın senden daha iyi olduğunu sanmasını sağlayacaksın. Yani konuşmanda o kızın dünyanın en güzel kızı olduğu hissini vereceksin. Açık sözlü olacak, kem küm etmeyeceksin. Çekingen olmayacaksın.
nöbetçi huseyın16
1. olan sapıklığa giriyor gibi.Olayın sonu nezarette biter
quote:
Orjinalden alıntı: PeterPetrelli
Sevgili bulmak diye birşey olamaz. Bulursun onun adı çıkmak olur.
Sevgilin olacak kişi en beklenmedik anında karşına çıkmalı. BU bir çarpışma bir tartışma olabilir. Arada ilk elektirklenmeden sonra gerisi kopar gelir. Şahsen yaşadım ve asla bir kızın peşinde koşmayacağım hayatımda.
Asla.
İşte bu da uynus arkadaşımız
çok saçma taktikler ya
arkadaşım bu foto seninse yaşın küçük de değil ama normal bir konun yok
quote:
Orjinalden alıntı: HaYaLeTR
önemli olan kızı değil sevgiyi bulmak biz şehir insanları kızdan cok sevilmeye açız istanbullular için konusuorum bu sehirde hersey yalan olmus yalancılar kahraman olmş
dh de şuana kadar okudugum en güzel yorum ve en güzel tespitti diyebilirim.fakat istanbulla sınırlı degil emin ol