hiç sevgilim olmadı tipimde yerinde biraz kızlara karşı çekingenim offff milleti sevgilisiyle el ele görünce kötü oluyorum neden ben
quote:Orijinalden alıntı: leaderknight quote:Orijinalden alıntı: tenceresapı kıyafet giyersen belki aşık olurlar plajda kıyafet
Lan plaj resimlerinizi paylaşma yerimi burası.. Giden var denize gidemeyen var.. Büttün gızlara burdan sesleniyorum..Bu herife gönül mönül vimennnnn
quote:Orijinalden alıntı: Bfs Lan plaj resimlerinizi paylaşma yerimi burası.. Giden var denize gidemeyen var.. Büttün gızlara burdan sesleniyorum..Bu herife gönül mönül vimennnnn hemde 2 ay akdenizdeydim ohh
quote:Orijinalden alıntı: tenceresapı quote:Orijinalden alıntı: Bfs Lan plaj resimlerinizi paylaşma yerimi burası.. Giden var denize gidemeyen var.. Büttün gızlara burdan sesleniyorum..Bu herife gönül mönül vimennnnn hemde 2 ay akdenizdeydim ohh Dh tatile çıkamayanlar ekibine az sonra voltranı oluştuttururum o zaman görürsün sen
quote:Orijinalden alıntı: Bfs quote:Orijinalden alıntı: tenceresapı quote:Orijinalden alıntı: Bfs Lan plaj resimlerinizi paylaşma yerimi burası.. Giden var denize gidemeyen var.. Büttün gızlara burdan sesleniyorum..Bu herife gönül mönül vimennnnn hemde 2 ay akdenizdeydim ohh Dh tatile çıkamayanlar ekibine az sonra voltranı oluştuttururum o zaman görürsün sen
quote:Orijinalden alıntı: öSCi Küpede PlayBoy simgesi var ama tık yok. Demek ki küpe ile ilgili değil bu tür şeyler