Şimdi Ara

Sevgili DH'liler, bende intiharın eşiğine geldim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    +
    2021 sonbaharı

2 kez, 95 güne yakın nofaplemiştim aksine çok daha kötü oldu. Bi kızla cinsel temas yakınlık düşünürken anksiyetem artıyodu panikliyordum. Nofaple kendime zarar verdim kısacası ama şimdi öyle değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

Internetten cok baktiklarini dusunmuyom

• Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt

Üzüldünüz mü arkadaşa hocam

• izayoi kullanıcısına yanıt

uzulmek ve sevinmek duygusal seylerdir. ben duygusal birisi degilim. Oturup hayatindaki yanlislari konusup cozum bulacaksak. ben varim

• Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt

Nasıl yani hocam. Sizin hiç üzüldüğünüz sevindiğiniz olmuyor mu mutlaka günlük hayatta oluyordur

• izayoi kullanıcısına yanıt

cok uzulduk gecmiste, artik uzulmuyoruz hocam. Arkadasa da tavssiyemdir. Uzulmesin

• Çok iyi çocukluk geçirenlerin hayatlarının devamında sekteye uğramalarıyla ilgili bir gerçeklik var galiba ya. Ama mekanizmasını bilmiyorum. Konu sahibi hocam belli ki seni seven ve değer veren bir ailen var, eminim yardımcı olurlar. Psikolog ya da psikiyatri denediniz mi?

• Sevgili DH&#39;liler, bende intiharın eşiğine geldim

Al hacı düşünür kendine gelirsin belki.

• Yine mi drama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sizin gibi ingilizce bilen birisi nasıl iş bulamıyor

• hocam tek kardeşsiniz ve yalnızlığı sonuna kadar hiisetttiğinizi ve artık çevrenizde kimseyi istemiyorsunuz ben de böyle bir döneme girdim bu dönemde beni bu şeylerd3en düşüncelerden uzaklaştıran 2 şey oldu onunndışında her şeyi denedim sonuç sıfır birincisi spor ikincisi ise düz3enli olarak birileriyle sosylalleşmek mesela bi arkadaşınızı öylece arayın konuşun ya da başkalarıyla tanışın benb böyle kurtuldum cidden işe de yaradı size de öneririm ayrıca hocam saygısızlık olmazsa masturbasyon yapıyorsanız bi süre bırakın derim çünkü kendini suçlama odaklanamama vb birsürü düşünce bu yoldan geçiyor mesajımı dikate almanızı isterim her türlü destek için her zaman burdayım bi mesaj uzakta ...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.