Şimdi Ara

Sevgili DH üyeleri size güveniyorum akıl verin yardımcı olun. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam 4.Leventten Beşiktaş ve Taksim'e rahat ulaşırsın ama Sultanbeyli Anadolu Yakasında.Mesafe bayağı sürer.Hele Köprüde trafiğe kalırsan çok vakit harcarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mecidiyeköyde oturan biri olarak söylüyorum sıfır daire, üçüncü kat, full eşyalı, trump a yakın dairenin 650 lira olması için yaklaşık 10 m2 olması gerek. Link at gidip kontrol edeyim
  • Fatkork kullanıcısına yanıt
    4.levente baktım da kiralar uçuk orada. Pendik nasıl bi yerdir Taksime beşiktaşa Sultanbeyli ye kaç saat sürer?

Saygılarımla...

• kadotato kullanıcısına yanıt
    Daire sıfır evet 3.kat fakat 20 metrekare. Arkadaşlar lütfen yardım edin orda tanıdık falan da yok valla hayrına bana gideceğim yerlerde bana eşlik eden olursa varya o kadar memnun olurum ki..

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: c.arda

4.levente baktım da kiralar uçuk orada. Pendik nasıl bi yerdir Taksime beşiktaşa Sultanbeyli ye kaç saat sürer?

Saygılarımla...

Hocam Pendik Sultanbeyli'ye daha yakın ama Taksim ve Beşiktaş a uzak kalıyor bu sefer.

Pendik'te kiralar baya da uygun aslında.. Gideceğim yerlerde bana eşlik eden biri olsa harika olur aslında hiç bilmediğim için, hayır duamı alır valla. Cevap için teşekkür ederim sevgili @Fatkork.

• Daire muhtemelen o işçi kıyafetleri satan dükkanın sokağının dibinde. Anlamsız yokuşlarla metroya ulaşmaya hazır ol. 4. Levent daha mantıklı arkadaşın dediği gibi.
  • Hocam o tarz yerlerde 650 tl ye eşyalı ev pekte pahalı sayılmaz. Bende istanbulda dogdum büyüdüm Pendikte yetiştim pendik merkezi taraflar pahalı gelebilir ama kaynarca aydos velibaba tarzı yerlerde uygun ev bulabilirsin ama artan para yine yol parası olarak gidecektir. Pendikten metro/metrobüs ile karşıya yarım saat 40 dk ya geçersin diye düşünüyorum.
  • yavkar@fb kullanıcısına yanıt
    Mecidiyeköy,Beşiktaş,Levent minibüsleri alt caddeden geçmektedir yazısı bulunmakta ilanda ek olarak Trump Towersa 15 dk metro ve metrobüse 15 dk yazıyor. İstanbulu bilmiyorum hocam pek 1kez geldim sadece 4.levente baktım kiralar aşırı pahalı. Hayrına biri bana eşlik ederse orda çok büyük sevaba girecek valla.

• Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi beşiktaşa ve Taksime her zaman gitmeyeceğim. Bi de İstanbulu pek bilmiyorum 1 kez geldim sadece.

• quote:

Hocam dediğim gibi beşiktaşa ve Taksime her zaman gitmeyeceğim. Bi de İstanbulu pek bilmiyorum 1 kez geldim sadece.

Şöyle söyliym pendiğin 4 km ilerisindeki semt olan kaynarcadan beşiktaşa 1 saat gibi bi sürede geldim sabah saatinde. Gebze harem dolmusuyla kartal metroya gittim. Kartal metrodan metroyla ünalana gittim orasıda kadiköy oluyor. Oradanda metrobüsle karşı tarafa geçmiştim. Zahmetli görünsede alışınca pek zorlamıyor. Takarsın kulaklıgını gidersin :)
  • quote:

Mecidiyeköy,Beşiktaş,Levent minibüsleri alt caddeden geçmektedir yazısı bulunmakta ilanda ek olarak Trump Towersa 15 dk metro ve metrobüse 15 dk yazıyor. İstanbulu bilmiyorum hocam pek 1kez geldim sadece 4.levente baktım kiralar aşırı pahalı. Hayrına biri bana eşlik ederse orda çok büyük sevaba girecek valla.

İzmirli olmasam yardım ederdim hocam seve seve. İstanbul'da 2 ay falan kaldım sürüne sürüne yaşadım. Evim yoktu. bir gün Taksim, bir gün Mecidiyeköy, bir gün Levent, bir gün Fatih... Dört yanını gezdim İstanbul'un. Bence çok kafana takma, ana hatlarıyla 2 haftada öğrenirsin.
  • Sana tavsiyem kadikoy civarinda ev bak. Sultanbeyli - taksim arasi 2 saat falan surer istanbulun iki ucu. Kadikoy ikisinin ortasi sayilir . 1000tl yetmez istanbulda bi arada.

• Kadıköy aslında mantıklı olur arkadaşın dediği gibi.Marmaray ile Sirkeci de inip oradan kolaylıkla Taksim e Beyoğlu'na çıkılır.

• saygılarımla hörmetler

ya bu reklam tekliflerini nerden alıyosun :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alt tarafta yazmıştım 4 katlı binanın 3.katıymış Daire sıfır ve dubleksmiş.4.levent nasıl bi yerdir? Beşiktaş ve Taksime yakın mıdır?

Saygılarımla...

Hocam bulman imkansiz.Pendik vs hic dusunme daha metro bile gitmedi.Pendikten metro ile gittigini varsayarsak eger 40 dk civari metro 30 dk civari metrobuste vakit gecirirsin

4 leventte 700 civarina ev bulmak mumkun.Okmeydani cevresine ve merter taraflarina bakmayi dene bence

• Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Yolculuk pek problem değil :) Şöyle bişey var ki;beşiktaş ve Taksime sürekli olarak gidecek değilim işim Sultanbeyli'de olacak Sultanbeyliye sürekli gideceğim. Pendik'te de evler baya uygun geldi Sultanbeyliye mesafesi nedir hocam Pendiğin?

Saygılarımla...

• yavkar@fb kullanıcısına yanıt
    Düşünmeniz yeterli hocam teşekkür ederim ilginize ve alakanıza..

Saygılarımla...

• Rapid Step kullanıcısına yanıt
    Farzedelim Kadıköy'de buldum ev 500 lira kira 500 lira ile geri kalan harcamalar yeterli olur mu sizce?

Saygılarımla...

Şimdi Kadıköy araştırması yapacağım, teşekkür ederim ilginize.

Saygılarımla...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.