Merhaba arkadaşlar. İstanbulda yaşamak zorundayım Şişli Mecidiyeköy'de eşyalı 650 liraya ev buldum sizce nasıl?Aylık 1500 lira tek başıma yeterli olur mu? İstanbulda yaşamak zorundayım demiştim çünkü ;gelen reklam teklifleri nedeniyle. İstanbulu fazla bilmiyorum ek olarak. Birde sormak istediğim Pendik nasıl bi yerdir? Beşiktaş ve Taksime en kısa kaç saatte gidilir? Şişli sanıyorum ki bu iki yere yakın Beşiktaş ve Taksime yani?
Şimdiden teşekkür ederim cevap verenlere. Saygılarımla...
Cevap verecek yok mu?
Allah akıl verirken sen neredeydin?
Bahallı_Şeker
kullanıcısına yanıt
Adam gibi cevap vermeyi denemek yerine bu tavrınızı anlayamadım.
Saygılarımla...
Konu dıšı adetlerine uyuyoz napak
İstanbulda yaşamadıģım için yardım edemiyeceğim malesef
Angaralıyım hayrına yukarı.
keremak35K
kullanıcısına yanıt
Yine de teşekkür ediyorum.
Saygılarımla...
Pendik cook uzak sen sislh yada kadikoy atasehirden bak hem ortami daha elit diger yerler uzak ve cop
Bahallı_Şeker
kullanıcısına yanıt
Benim için önemli bi durum hakkında uymazsanız sevinirim. Yardımcı olacaksınız olun. Teşekkür ederim yinede.
Saygılarımla...
igetsky
kullanıcısına yanıt
Şişli de buldum 650 kira Full eşyalı.Tek olarak 1000-1500 arası yeterli olur mu? Cevap için çok teşekkür ederim.
Saygılarımla...
quote:
Orijinalden alıntı: c.arda
Şişli de buldum 650 kira Full eşyalı.Tek olarak 1000-1500 arası yeterli olur mu? Cevap için çok teşekkür ederim.
Saygılarımla...
Kesinlikle yeterli ev 1+1mi?
igetsky
kullanıcısına yanıt
1+1 evet. 1000 lira yeter diyorsunuz demi? Bu arada Şişli Sultanbeyli arası kaç saat sürer?
Saygılarımla....
Kısaca hesap yapalım tek kişi olacağını varsayıyorum. 650 kira + 35 su + 50 elektrik + 100 ısınma = 835 lira sadece yemek harici temel ihtiyaçların tutuyor. Dostum çok zor o kadar parayla geçinmen. 1500 olsa az çok kısar geçinirsin ama 1000 liraya çok zor. Ama kira iyiymiş uygun yani şişliye göre.
quote:
Orijinalden alıntı: Bahallı_Şeker
Konu dışı adeti ne ya?İnsanlar ciddi birşey sorduğunda onlarla dalga geçmek veya eziklemek bi marifet değil düzgün de cevap verebilirsin kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: Avenged Sevenfold.
quote:
Orijinalden alıntı: Bahallı_Şeker
Konu dışı adeti ne ya?İnsanlar ciddi birşey sorduğunda onlarla dalga geçmek veya eziklemek bi marifet değil düzgün de cevap verebilirsin kardeşim
Alıntıları Göster
Kardeş senin işin ne tarafta olacak istanbulda nerede çalışmayı planlıyorsun semt olarak ?
Sislide 700-800 arasi bulacagin evler buyuk ihtimalle dar bi ara sokakta -1 katta olacaktir
Hic bulasma derim.4 leventten daire bakmaya calis
ka-tet
kullanıcısına yanıt
Trump Towersa 15 dk yürüme mesafesindeymiş dublex daire terası varmış 4 katlı binanın 3.katıymış. 1000 lira zor diyorsunuz yani yanıma ev arkadaşı alabilirim burdan bunun duyurusunu da yapayım. Çok teşekkürler cevap için.
Saygılarımla...
fbcaner1907
kullanıcısına yanıt
Şimdi şöyle söyleyeyim;Sultanbeyli'de kartala yakın yerde çalışacağım fakat reklam filmi teklifleri genelde adresleri taksim veya Beşiktaş'ta oluyor. Şişli Sultanbeyli ye ne kadar uzaklıkta onuda bilmediğim için 1 haftadır detaylı araştırma yapıyorum. Orda tanıdık bildikte pek yok bu biraz çoğu şeyin tek başıma halletmeme sebep oluyor o kötü.
Saygılarımla...
DeepestSea
kullanıcısına yanıt
Alt tarafta yazmıştım 4 katlı binanın 3.katıymış Daire sıfır ve dubleksmiş.4.levent nasıl bi yerdir? Beşiktaş ve Taksime yakın mıdır?