Şimdi Ara

Sevgili DH üyeleri size güveniyorum akıl verin yardımcı olun. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Arıyorlar MAİL atıyorlar hepsi de tanınmış markaların çekimleri.

Saygılarımla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepestSea kullanıcısına yanıt
    Kira olarak maksimum 500 lira versem 500 lira yeterli olur mu acaba geri kalan harcamalar için? Dediğiniz yerleri de araştıracağım. Teşekkür ederim.

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: c.arda

Merhaba arkadaşlar. İstanbulda yaşamak zorundayım Şişli Mecidiyeköy'de eşyalı 650 liraya ev buldum sizce nasıl?Aylık 1500 lira tek başıma yeterli olur mu? İstanbulda yaşamak zorundayım demiştim çünkü ;gelen reklam teklifleri nedeniyle. İstanbulu fazla bilmiyorum ek olarak. Birde sormak istediğim Pendik nasıl bi yerdir? Beşiktaş ve Taksime en kısa kaç saatte gidilir? Şişli sanıyorum ki bu iki yere yakın Beşiktaş ve Taksime yani?

Şimdiden teşekkür ederim cevap verenlere.
    Saygılarımla...

Yeterli olmaz. Bu işin ulaşımı, aidatı, yemeği, suyu, elektriği var.
  • mumuş kullanıcısına yanıt
    Apartlarda kalan öğrenciler için nasıl yetiyor acaba?

Saygılarımla...

• quote:

Farzedelim Kadıköy'de buldum ev 500 lira kira 500 lira ile geri kalan harcamalar yeterli olur mu sizce?

Saygılarımla...

500 e bulursan yeterli olabilir ama iyi bir hayatın olmaz , mesela kız arkadaşın olamaz
  • kardeşim sen sultanbeyli diyosun birde pendik diyosun. Aradaki mesafe hakkında bilgin var heralde . Ben 25 senedir şişlideyim. Merkezi yerdir . 1000 lira yetmez enaz 1500 lira gerekir sana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rapid Step kullanıcısına yanıt
    Kızlar her türlü cepte ondan tarafa sıkıntı yok :) Az çok fikir edindim çok teşekkür ederim ilginize.

Saygılarımla...

• Önder kullanıcısına yanıt
    Az çok araştırma yaparak bilgi edindim mesafe konusunda. Sizden ricam orda bana yardımcı olur musunuz? Çünkü daha önce 1 kez geldim istanbula. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Saygılarımla...

• quote:

Kira olarak maksimum 500 lira versem 500 lira yeterli olur mu acaba geri kalan harcamalar için? Dediğiniz yerleri de araştıracağım. Teşekkür ederim.

Saygılarımla...

Hayatta yetmez hocam.Eger eve cikacaksan en az 1 arkadasinla cik.Elektrigiydi suyuydu ulasimiydi kisisel harcamandi imkansiz..

• DeepestSea kullanıcısına yanıt
    Peki bu apartlara ne diyorsunuz 650 liraya eşyalı elektirik su internet ısınma herşey içinde yeme içme masrafı olacak tek?

Saygılarımla...

• Pendik levente taksime Beşiktaşa göre daha uygun kira olarak Sultanbeyliyede yakın ama taksime Beşiktaşada uzak kalıyor

• Başka yerden ev bul o parayla zor geçinirsn şişli çok pahalı
  • Masquerade89 kullanıcısına yanıt
    Sanırım Pendik'te bulmak daha mantıklı gibi. Teşekkür ederim.

Saygılarımla..

• Bana da öyle geliyor. Pendik'te bulmak lazım sanırım.

Saygılarımla...

• 1500le rahat gecinirsn emin ol sen reklam ajansina gidip geleceksen sanirim leventte olucak sisli yakindir oraya ama stersen google maps ten bak levente en yakin konumlari daha iyi olur senin icin burda her uzakliga cevap veremeyiz ki
  • Şişli pahalı diye bir şey yok kardeş ucuz mekanı bulana her yer kolay. Örneğin tertemiz pilavı+etli yemeği+salatası yoğurdu 6 lira olan mekanlar da var. Elektrik su doğalgaz giderin her yerde aynı, alışverişi bimden yemeği ucuzdan halledersin. Pendik gibi bi yerde yalnız yaşayarak akıl sağlığını koruyabileceğini düşünmüyorum.

edit: düzetlme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadotato -- 10 Aralık 2014; 4:33:56 >
  • kadotato kullanıcısına yanıt
    Orası öyle haklısınız. Fakat pendik için neden öyle dediniz ki tek başına yaşarsan kafayı yersiniz gibi bişey nesi var ki oranın?

Saygılarımla...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.