Şimdi Ara

SEVGİLİ VE SAÇ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar öncelikle ben yaklaşık 8 aydır saçlarımı uzatıyorum saçlar belli bir uzunluğa geldi ancak saçlarım biraz dalgalı bunu başta belirteyim.
    daha dün sevgilimle konuştum bi saç konusu açıldı ve sevgilim ben seni bu saçlarınla seviyorum dedi hatta sana kısa yakışmaz filan dedi yaklaşık 3 aydır birlikteyiz bu arada ama bugün telefonda konuşuyorken saçlarını kessene filan dedi bende hayırdır noldu filan dedim o da hiç arada değişiklik lazım ondan dedim filan dedi ama pek inandırıcı gelmedi bana bi yardımcı olurmusunuz bana ne yapmalıyım? acil lütfen

• evet biliyorum saçlarım bazı insanların ki gibi havalı ve dışardan bakılınca güzel durmuyor farkındayım ama ben bu kızla tanıştığımda da dağınıktı saçlarım bugün kuaförüme gittim dedim abi uzatmaya devam edeyimmi filan diye sordum o da et tabiki bu kadar bekledik bak filan dedi acaba durduk yere neden böyle bişey dedik sevgilim anlamadım
  • canın ne istiyosa onu yap. bende saçımı uzatmıştım. herkes güzel diyodu falan. hava sıcak yav diyip kestirdim pişman değilim. tarzımı buldum hem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇ EKİMİ SONUÇLARI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.